1
oktober

Letni program PRVA LJUBEZEN–LJUBEZEN DO SEBE v živo/preko spleta

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 1. oktobra ob 18:00 do
1. oktobra 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Investicija vase (za 1 leto): 99 € na mesec za prijave do 31. 9 (redna cena za kasnejše prijave 155 €) in vključuje vse po zgoraj navedenem programu (12 obrokov, za plačilo v enkratnem znesku 10 % popust).
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

11 ogledov

Smo v zelo intenzivnem času, kjer postajajo vsi naši odnosi na veliki preizkušnji. Ni zgolj dovolj, da imamo odnose, ampak v ospredje se vse bolj sidra naš odnos, ki ga imamo sami s sabo. Ni naključje, da je leto 2020 namenjeno »usklajevanju« naših odnosov na višjo, ljubečo raven. Veliko naših odnosov (tako partnerskih, poslovnih, prijateljskih, starševskih) potrebuje zdravljenje, transformacijo, kajti vsi mi si želimo zdrave, harmonične odnose, ki nas bodo dopolnjevali in nam omogočili duhovno rast. Tudi vse več čutimo tesno povezavo s svojo dušno družino, ki nam bo pripomogla k temu, da bomo lahko resnično stopili iz toksičnih odnosov in si dovolili, predvsem sebi, in tako posledično tudi vsem drugim vpletenim osebnostno in duhovno rast.

Zato sem se odločila, da skupaj z Janijem za vse nas pripraviva kar letni program Prva ljubezen – ljubezen do sebe in s tem kreacija najboljše verzije sebe. To bo intenzivno transformativen program, kjer bomo dodobra »prečesali in slekli« najprej sami sebe in se tako resnično začeli ljubiti in tako posledično dvignili na višjo raven tudi vse ostale naše odnose. 

Vabljeni, da  se pridružite močnemu skupinskemu enoletnemu kreiranju nove in drugačne prihodnosti.

Komu je program namenjen ?

Program je namenjen prav vsem, ki bi si želeli svoj odnos do sebe in drugih ozdraviti, harmonizirali ter dvigniti na višjo raven. Naj si bo to odnos do partnerja, sodelavca, prijatelja, odnos starš – otrok, kajti vsi mi smo soodgovorni za ta odnos.

S pomočjo tega programa boste lahko spoznali sami sebe, izboljšali in dvignili kvaliteto odnosov in sezavedali, kdo resnično ste in tako pripeljali sebe na višjo raven zavedanja in delovanj na vseh področjih.

Gre za program, kjer bo majhna skupina udeležencev skozi 12-mesečno skupinsko in hkrati zelo individualno mentorsko potovanje transformirala in harmonizirala svoj odnos vse do svetega notranjega partnerstva.

Program bo vključeval naslednje vsebine oziroma tematske sklope:

 • Kdo sem in moj namen bivanja - naše duhovno poslanstvo.
 • Karmični vpogled v našo preteklost - soočanje z vzorci, družinske vezi, odnosi.
 • Zdravljenje naše podzavesti in soočanje s strahovi.
 • Zdravljenje vseh naših teles (čustev, misli, telesa in duše).
 • Zdravljenje notranjega otroka.
 • Kreacija in delovanje v skladu z našim dušnim  namenom (celotni proces od zastavljanje ciljev, želja do konkretne realizacije, saj bomo skupaj celoten naravni ciklus).
 • Prebujanje ženske BOŽANSKE energije.
 • Prebujanje moške BOŽANSKE energije.
 • Sveta poroka – sveto partnerstvo.
 • In še marsikaj, kar bomo kot skupina in posamezniki potrebovali.

Namen programa je tudi, da vsa znanja, ki jih kot posamezniki tako ali drugače že imamo v sebi, tudi prizemljimo in pričnemo tako tudi živeti. Sledili bomo tudi keltskem koledarju in običajem ter ostalim civilizacijam, s katerimi bomo sodelovali. Skupina bo majhna in intenzivna. Program bova vodila Irena in Jani.

Kako bo program potekal ?

Program bo potekal delno v skupini in delno individualno. Tako se bo sama vsebina programa popolnoma prilagodila udeležencem.

Kaj je vključeno v program ?

 • V skupini se bomo srečevali vsaj 2x mesečno v živo ali preko spleta v okviru 4-ure delavnice namenjene tematiki tistega meseca. Termini srečanj v živo bodo sporočeni vnaprej, tako, da si boste lahko vzeli čas ali pa si seveda ogledali posnetek kasneje (kar vam bolje ustreza, prav nič niste časovno omejeni).
 • 1x mesečna praksa terapevtske joge.
 • 1x mesečna vodena meditacija.
 • 1x mesečno motivacijsko srečanje.
 • Vsak mesec individualno 2-urno mentorstvo. 
 • Vsak mesec individualna terapija (tretma, healing ali masažo).
 • Vsi dogodki organizirani preko Templja Harmonije, izključujoč večdnevne oddihe (ti vam bodo dostopni po znižani ceni).
 • Članstvo v zasebni FB skupini in delovanje preko ZOOMA. 
 • Vso potrebno gradivo, posnetke boste prejeli tudi na vaš meil in vse bo zbrano v zasebni skupini.

Vse čas programa vam bova Irena in Janina voljo in s tem pripomogla, da boste prejeli točno tisto, kar boste tisti trenutek najbolj potrebovali.

Prednosti spletnega programa:

 • V primeru, da imamo veliko obveznosti, nam le-ta omogoča, da poslušamo in delamo prakse takrat, ko imamo čas (kjerkoli in kadarkoli in v ponovitvah).
 • Posnetke si lahko pogledate večkrat in s tem pripomoremo, da imamo neomejen dostop do gradiva in posnetkov.
 • Lahko vadite tudi, ko gresta na dopust oziroma na službeno pot.
 • Vadite lahko s prijateljicami in ostalimi družinskim člani.
 • Niste omejeni z vožnjo na vadbe in srečanja.
 • Srečevali se bomo tudi v živo.

S programom pričnemo v četrtek, 1. 10. 2020, in bomo skupaj vse do 1. 10. 2021.

Investicija vase (za 1 leto): 99 € na mesec za prijave do 31. 9 (redna cena za kasnejše prijave 155 €) in vključuje vse po zgoraj navedenem programu (12 obrokov, za plačilo v enkratnem znesku 10 % popust).

Srečanja bodo potekala v živo ali/in preko spleta, vi pa se ga boste lahko udeležili v živo kar iz udobja svojega doma ali pa si kasneje pogledate posnetek. Prijave so obvezne in vsem prijavljenim bomo poslali podrobnejša navodila.

Kot darilo vam poklanjamo en vikend oddih med ali po opravljenem programu. To je lahko nagrada in hkrati motivacija za dobro opravljeno delo na sebi.

Kakšno je lahko vaše življenje v roku 1-leta, če se nam pridružite in poglobite svoj odnos do sebe ? Ste dovolj pogumni, da zaživite najboljšo verzijo sebe ?

 

Tokrat se nam lahko pridružite prav vsi, saj ne bomo lokacijsko omejeni.

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veseliva srečanja z vami - Irena in Jani.

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...