2
junij

Ljubeča maternica - prvič v živo

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 2. junija ob 18:00 do
2. junija 2022 ob 20:00
Kje:
Prispevek:80 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

559 ogledov

Draga ženska, boginja, ljubeče in čuteče bitje...

Po dolgem letu, ko je Maša Plaznik skanalizirala program Ljubeča maternica, je napočil čas, da prvič izvede delavnico Ljubeča maternica v živo.

JA! Prav si prebrala. Prvič, bo delavnica Ljubeča maternica v živo.

Vabimo te na delavnico, ki je namenjena prav tebi, ženski. Vabljena je prav vsaka ženska, saj je delavnica namenjena ženskam in ni pomembno, kdo in kaj si kot ženska, na kakšni stopnji zavedanja si, s čim se ukvarjaš, koliko si že naredila na sebi, koliko si zrastla in koliko časa stojiš nekje na mestu.

Delavnica Ljubeča maternica bo za vsako žensko ustvarila prostor novih možnosti, kjer boš zase našla orodja, poti, energije, vaje, domače naloge in misli, ki ti bojo omogočile lahkotnejše življenje v ženskem telesu.

Kako bo izgledala delavnica?

Delavnica bo v živo in traja 2 uri.

Na njej boš odkrivala ljubezen in negovalnost do sebe, skozi svojo žensko energijo, skozi maternico in skozi svoje čudovito telo.

Spoznavala boš načine, orodja in tehnike skozi energijske vaje, kjer se boš sprostila, vzpostavila globlji stik s seboj in se naučila manifestacijo obilja vseh oblik ter uporabo ženske energije kot vir kreacije vsega, kar si želiš.

Spustila boš vse bolečine, travme, neprijetnosti, bolezni in stres, ki ga nosiš v sebi, v svojem telesu in v svojih ženskih organih.

Kaj pa če sem že kupila Program Ljubeča maternica?

V kolikor že imaš program Ljubeča maternica je to velik doprinos, saj boš na delavnici Ljubeča maternica v živo lahko prejela še več.

Kaj mislimo s tem?

Program Ljubeča maternica ti je omogočil, da si že veliko stvari ozavestila, sčistila in spustila iz svojega življenja in s svojega telesa.

Udeležba na delavnici Ljubeča maternica v živo ti bo prinesla še globlje poznavanje sebe in učinkovitejšo uporabo svoje ženske energije za vse tvoje kreacije.

Ko se poglobiš vase, v svoje izbire iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, lahko ustvariš lepši danes in še boljši jutri. Bolj ko si dovoliš biti zavedna in prisotna z vsem, kar si, bolj je lahko vse skupaj intenzivno in še bolj boleče.

Ravno zato je vesolje izbralo Mašo Plaznik, ki s svojo negovalnostjo, močjo in nežno žensko energijo, vsem nam ženskam omogoči dostop do energij, vaj in orodij, ki vsaki ženski omogočijo hitrejše, lahkotnejše in enostavnejše čiščenje vsega, kar se ti je nabralo v času tvojega obstoja.

Delo na sebi ni vedno lahko. Na poti do več sebe se srečujemo z vzponi in padci. Ko imaš na voljo energije, orodja in zavedanja, kaj izbrati in kaj narediti v določeni situaciji, se ves ta napor in teža lahko spremenita v lahkotnost in notranji mir. Saj veš, da si na pravem mestu ob pravem času in da je zate poskrbljeno.

Mnenja strank o programu Ljubeča maternica

Martina, 42 let

Program Ljubeča maternica mi je pomagal, da sem končno spustila travmo od splava. Hvala Maša.

Tjaša

Hey,hey. Ti moram povedati veselo novico, ker je do tega prišlo tudi po tvoji zaslugi :) JA..smo v pričakovanju! :D Hvala za vse!

Maja

Moram ti napisat povratno informacijo o programu Ljubeča maternica. Včeraj se je med delavnico sprostil moj zgornji del telesa. Imam občutek, da mi je padla skala iz srca… dobesedno! In solze so se mi ulile vmes kot iz pipe. In danes mi gori celo telo… ma tako močno, da imam še vedno mravljince po telesu.
In kaj zdaj počnem? Moje telo se je odločilo da noče ustat in ležim še vedno na istem mestu kjer sem bila. Maša hvala iz srca!

Anja

Program Ljubeča maternica je super! Priporočam ga vsaki ženski, ki si želi naredit korak naprej in zaživet sebe. <3

Helena

Sicer pa ti morem povedat,da ne morem verjet, kako mi program ljubeča maternica pomaga pri fešti. Čim mi zamuja, ali pa sem cela povožena od pms-ja, zmeditiram, ponavadi je 1.dan programa dovolj in naslednji dan dobim in se lepo šcisti. Zdaj je že tretjič. Tako da hvalaaaa <3 

Klara

Mašaaaa... Jaz ti pošiljam povratne informacije od včerajšnjega večera s tabo na programu Ljubeča maternica. 
Meni je bilo fulllll lepo, občutki-mravljinčenje po celem notranjem delu trebuha, občasno slikanje, in na koncu vsega čiščenja praznina in toplota. Po zadnjem polaganju rok sem že lebdela na postelji in fulll zadovoljno uživala, dokler me ni presenetila mrzlica in tresenje od mraza, tako se mi še ni zgodilo. In pišem ti sedaj ker sem po uni mrzlici tako močno zaspala, da sem zgubila konec.
Danes zjutraj sem naredila nalogo in bilo mi je kot občutek napihnjenega balona s helijem. Si predstavljaš, obroba maternice in notri nekaj praznega ki lebdiiii... Tako lahka še nisem bila nikoli.....
Hvala hvala hvala hvala Maša še za naprej.

Delavnico vodi Maša Plaznik

Delavnico Ljubeča maternica v živo vodi Maša Plaznik. Maša je bila že od rojstva drugačna in nekaj posebnega. Že kot majhna deklica je vedela, kaj si želi. Vedela je, da ima v sebi moč in da bo živela čudovito življenje. Z veseljem je pomagala ljudem, ki jih je imela ob sebi. In to počne tudi danes.

Z odraščanjem in spoznavanjem sebe, z delom na sebi in dnevnim trudom, je Maša spoznala, da je posebna. Med drugim ima sposobnost, da za ljudi ustvari energijski prostor novih možnosti in sprememb. Vsakršen stik z Mašo, ti omogoča, da izbereš nekaj drugačnega zase. Na drugih pa je, ali bodo to zase izbrali ali ne.

Maša je certificirani Radost enosti izvajalec, izvajalec energijske terapije Magično doživetje, energijske terapije Torus in energijske terapije Infinity, ki jih je skanalizirala do sedaj. Poleg tega je certificirani facilitator Access Bars® , Access Body® proces, Access Energijski facelift in certificirani Usui Reiki praktik. S strani vesolja in bitij zavesti je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira. Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem!

Prepričajte se še vi!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...