20
oktober

Meditacija: Čiščenje strahov in dvomov v svoje sposobnosti

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 20. oktobra ob 18:00 do
20. oktobra 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

40 ogledov

OPOZORILO: PRIJAVE / ODJAVE za najkasneje na dan meditacije do 16.00. Za kasneje, prosimo, vprašajte. Pred vstopom si RAZKUŽIMO ROKE in nadenemo MASKO. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo. Dvorana je dovolj velika za predpisani razmik med osebami in ves čas zračena.

 

Odločitev, da nismo več UJETNIKI svojih STRAHOV in DVOMOV,  je izključno v naših rokah. OSVOBODIMO SE! STRAHOVI nas BREMENIJO, HROMIJO, nam NE PUSTIJO DIHATI in ŽIVETI. Strah pred prihodnostjo, preživetjem boleznijo, pred neznanim; strahovi in težke travme iz otroštva; ali strah pred dogodki po svetu; pa strah za svoje bližnje, zase, za zdravje; in strahovi, ki jih sploh ne znamo utemeljiti, ker izvirajo iz preteklih življenj in zdaj intenzivno prihajajo na plan, da se lahko zdravijo. Nekatere strahove si skreiramo sami, spet drugi se prenašajo iz roda v rod in nas slabijo. Zavedati se moramo, da v takem stanju ŽIVIMO na NAJNIŽJIH VIBRACIJAH, smo zelo ranljivi. A ne le to – K SEBI PRITEGUJEMO natančno tisto ČESAR SE BOJIMO!


Ko DVOMIMO vase, v svoje sposobnosti, delo, kreativnost in ko dvomimo v svoje najbližje in vse okrog sebe, si USTVARJAMO POGOJE za NEUSPEH, NESAMOZAVEST in NEZAUPANJE VASE in vse naokrog.  

STRAH IN DVOM sta samouničujoči čustvi. Držita nas ujete v lastni kletki. Nujno sta potrebna ZDRAVLJENJE in BRISANJE iz CELIČNEGA ZAPISA, da se ju osvobodimo za vedno. Da POLETIMO! Meditacija je primerna tako za začetnike, kot vajene meditacij, zato vsi toplo dobrodošli!

 

ČIŠČENJE STRAHOV IN DVOMOV V SVOJE SPOSOBNOSTI

Vodena kvantna meditacija - čudoviti duhovni wellness in multidimenzijsko duhovno zdravljenje

 

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( razreševanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, podpora pri željah in ciljih ). ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem zdravilnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

KAJ TA MEDITACIJA PRINAŠA:

- PREOBRAŽAMO svoje misli in občutke OMEJITEV ter se osvobajamo STRAHOV, SKRBI in DVOMOV, ki krojijo naše življenje

- SVETLOBNIM BITJEM - kozmičnim zdravilcem dovolimo IZBRIS IZ CELIČNEGA ZAPISA kar se da velikega števila VZROKOV za kreiranje strahov

- OPUŠČAMO žalost, žalovanje, depresijo, občutek osamljenosti, nerazumevanja, neuspeha in nesprejetosti

- aktiviramo svoje SPOSOBNOSTI SAMOZDRAVLJENJA, HARMONIJE, NOTRANJEGA MIRU, dobrega ZDRAVJA in POČUTJA

- pomikamo se v čisti, mirni in tihi notranji prostor - v polje ENOSTI in BREZPOGOJNE LJUBEZNI

- s pomočjo SVETLOBNIH PIRAMID ustvarimo točko kreativnosti za MANIFESTACIJO svojih ŽELJA

- povabimo svojega NOTRANJEGA OTROKA, prednike, družinske člane in svoje živali, da pridejo v naš SVETLOBNI KROG in vse to sprejmejo

- pokličemo številna BITJA VIŠJE ZAVESTI, JAZ SEM KI SEM in tisti del duše, odgovorne za to življenje, da nas podprejo

- AKTIVIRAMO ( kolikor je karmično že dovoljeno ) tisti DEL MOŽGANOV, ki še spi ali občuti kakšno travmo, je poškodovan, ali pa se ne zaveda

- s pomočjo SVETLOBNIH BITIJ intenzivno ODSTRANJUJEMO ENERGIJE STRAHOV in DVOMOV v svoje SPOSOBNOSTI

- z aktiviranjem SPIRAL VALUJOČE SVETLOBE uravnotežamo vse travme in blokade HRBTENICE

- dovolimo, da se TELO preureja in ponovno sestavlja v bistvo, kot je bil/je namen BOŽANSKEGA NAČRTA

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU na željo očiščujemo, povezujemo in zaščitimo tudi kable med osebami, s katerimi želite biti bolje povezani.

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ). Primerne so tako za začetnike, kot vajene meditacij!

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato s seboj OBVEZNO PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo, VSTOPAMO TIHO. Telefoni so POPOLNOMA IZKLJUČENI.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe ® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej odražajo napi specifični problemi. Veseli bomo če POVABITE ali obvestilo POSREDUJETE še komu, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala.

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

~ Lokacija PODUTIŠKA 92, LJ - KOSEZE ( avtobus št. 5 – Podutik in št. 22 – Kamna gorica, postaja Koseze):

Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni spodnji modri zvonec TANERGIJA.

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo za zapornico. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. V tem primeru je VHOD z DESNE bočne strani stavbe.

 

~ OPOZORILO: vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko energijsko zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...