27
marec

MEDITACIJA - Nežen/a do sebe

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 27. marca ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:20
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com

61 ogledov

Spletna meditacija
DATUM: 27. marec 2020
KJE in KAKO: po prejemu nakazila prejmete na vaš e-naslov meditacijo in za vedno ostane vaša, tako jo lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli
INVESTICIJA: 20€

Meditacija, ki te bo močno povezala z samim seboj ter ti aktivirala izredno pomembne svete kode skozi katere boš nase gledal kot na božansko bitje, ki izkuša različne situacije.

Hkrati pa boš spoznal, da se vse dogaja zate in ne proti tebi.

S pomočjo aktivacije teh svetih kod se boš ljubeče sprejel točno takšnega kot si. Prav tako pa boš postal izredno sočuten in nežen do sebe (ter do drugih), kar ti bo omogočilo, da boš na lahkotnejši in hitrejši način osvajal posamezne lekcije in izzive v odnosih.

Skozi svete kode boš prejel tudi izredno pomembne kvalitete, ki te bodo močno spodbudile, da boš nežno, ljubeče do sebe in odgovorno hodil po svoji življenjski poti.

Že tekom meditacije pa se bo aktivirala sveta koda nežnosti in napolnila vsa tvoja življenjska področja (od zdravja do financ, vseh odnosov, kariere itn.)

Več in prijava TUKAJ >>>

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...