25
avgust

Muzika Organika–Cacao Dance Festival-Mose, Sam Garrett...

Organizira: Muzika Organika
Kdaj: 25. avgusta ob 10:00 do
27. avgusta 2023 ob 19:00
Kje:
Prispevek:140 -240€
Organizira:Muzika Organika
Kontakt:info@innerbalance.org

2062 ogledov

Dobrodošli na Muzika Organika, butičnem Cacao Dance Festivalu, ki ponuja edinstveno in intimno doživetje ob čarobnem jezeru. Muzika organika združuje nekaj najbolj nadarjenih umetnikov, vokalistov in DJev iz področja organske glasbe. Soustvarjali bodo DJ Mose (GT), Sam Garrett (UK), Tebra (SRB), Roaman (ITA), Bruna Bortolato (BR), Indra (CRO), OZemljen (SLO), Katyeuum (SLO) in drugi. Skupaj bodo poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo.

Več kot glasba

Vendar je festival Muzika Organika veliko več od glasbe! Pripravili smo celovit program za dušo in telo. Ustvariti želimo radostno izkušnjo za posameznike in družine. Če se želite potopiti globlje v svoje telo in izkusiti prednosti joge, se pridružite seansi joge ob spremljavi ritmov DJ MOSE-a, ali poskusite nežno obliko vadbe Qi Gong, ki vam bo pomagala vzpostaviti stik s svojo energijo, telesom in duhom. Na voljo bo tudi ženski pevski krog (singing circle), kjer boste lahko odprle svoj glas v varnem in spodbudnem okolju.

Poleg glasbenega in telesno-duhovnega programa bo na voljo tudi vrsta drugih dejavnosti, ki vas bodo zabavale in navdihnile. Pridružite se plesnemu tečaju, doživite čarobnost ognjene predstave ali se udeležite ene izmed umetniških delavnic. Med drugim bo na voljo edinstvena delavnica z naslovom “temelji zavestnega ustvarjanja pesmi” za tiste, ki jih zanima raziskovanje lastnih sposobnosti ustvarjanja glasbe.

Čarobno jezero

Festival se bo odvijal v objemu narave ob čarobnem jezeru, ki nudi popolno okolje za sprostitev in pomladitev. Ta družinam prijazen dogodek je zasnovan tako, da odpira srce, um in telo, ustvarja povezave in spodbuja udeležence, da uživajo v sedanjem trenutku. Skrbimo drug za drugega in ustvarjamo srčen prostor, kjer se lahko povežemo s podobno mislečimi posamezniki in delimo veselje ter hvaležnost za življenje. Pridite in doživite čar Muzika Organika – Cacao Dance Festivala in odidite navdihnjeni, prenovljeni in polni energije!

Kampiranje je na voljo brez doplačila.

To je zavestni festival brez alkohola.

Za nakup bo na voljo veganska in vegetarijanska hrana.

Obredni kakav je vključen v ceno.

Otroci do 14. leta se v spremstvu staršev udeležijo brezplačno.

 

Več informacij na https://innerbalance.org/en/articles/muzika-organika-cacao-dance-festival-slovenia-25-27-8-2023/

Vstopnice na https://fienta.com/muzika-organika-cacao-dance-festival-with-mose-sam-garrett-tebra-more

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naša vizija je povezovanje in združevanje ljudi, praznovanje življenja, odpiranje src in vračanje moči samim sebi, da ustvarjamo lahkotne trenutke in radostno prihodnost. Skozi zavedanje, glasbo, ples, srce...

  |  www.muzikaorganika.com

Nalagam...