4
september

NOVI TEMELJI z Barbaro in Barbaro

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 4. septembra ob 9:00 do
7. septembra 2021 ob 18:00
Kje:
Prispevek:Odrasli 1100€* Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€ Otroci od 16 do 17 let 550€ Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov, Nastanitev Apartma Gaby, 23€+TT na dan na osebo
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

73 ogledov

TEMELJI z dvema Barbarama od 4.9. do 7.9. 2021.


Kaj če bi bili vedno pripravljeni in bi ponovno (v)stopili v svoje življenje. Prerojeni in založeni z orodji in tehnikami in večjim zavedanjem.
Če bi morala izbrati en seminar, ki mi je resnično podaril največ in mi spremenil pogled na življenje je to zagotovo seminar Temelji. Resnično je podrl vsa moja prepričanja in stare omejitve in sem nato lahko izgradila in si postavila vse na novo. Dobiš še priročnik, ki je poln orodji in vedno najdeš pravo za tisto situacijo ali problem s katerim se trenutno ubadaš.
Skozi vsako vprašanje, ki jih postavljate kot udeleženci, skupaj rastemo in se razvijamo in ustvarjamo več v naših življenjih.
Skupaj izbiramo več, si upamo več in ustvarimo več.
To je tista posebna vrednost vsakega seminarja Temelji.
Zato jih vedno znova izbiramo, kajti vsakokrat se tam kreirajo nova vprašanja in nato skupa izberemo več in vidimo dlje in zrastemo bolj.


To je v resnici seminar, ki bi ga rabili že zdavnaj, morda že kar v osnovni šoli, kot popotnico za življenje.
Družili se bomo torej na enem najbolj čarobnih in osvobajajočih dogodkov v sistemu Access Consciousness, pomenljivo imenovanem TEMELJI tokrat še z eno posebnostjo.


Tokrat vas bova skozi seminar Temelji pospremili kar dve Certificirani facilitatorki in obe sva Barbari.
Združili sva moči in z vami bova Barbara Mali in Barbara Klaus in kako je lahko še boljše kot to  
Razvajali se bomo v čudovitem okolju Ljubljanskega Barja v Ljubljani na Škofljici v prostorih Barbare Mali.
Ob lepem vremenu se bomo sprehodili do bližnje posesti s konji in naredili še kak proces skupaj s temi čudovitimi bitji.

Kakšen čudovit doprinos bo to za naša telesa in naš seminar?


Lahkotno in nežno bomo odstranjevali vse omejitve, ki so nam do sedaj krojile življenja.
Ustvarjali bomo nove energijske poti, odklepali vrata brezmejnim možnostim kreacije izpolnjenega, radostnega in veličastnega življenja.


O TEMELJIH: VEDNO JE VSE LE IZBIRA
Ste se že kdaj vprašali, kakšno bo vaše življenje, če se resnično odločite biti vi? Kaj bi bilo potrebno, da se nehate obsojati? Kako bi bilo na tem svetu, če se vam ne bi bilo treba dokazovati, opravičevati in pojasnjevati? Kaj bi bilo potrebno, da končno pridete do svoje prave moči? Kaj če bi lahko popolnoma zaupali sebi? Občutite sedaj, kaj vse bi to spremenilo?


Sem Barbara, vaša edinstvena »vstopna točka« v veličasten svet Access Consciousnessa®, sistema enostavnih orodij, tehnik in procesov, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar mislite, da ne morete spremeniti, obenem pa ustvariti vse, kar si želite, s popolno lahkoto ter na drugačen način kot ste bili vajeni do sedaj. Skozi življenje sem prehodila precej različnih poti, vedno znova pa me je vleklo nazaj k mojemu poslanstvu – pomagati sebi in drugim ljudem na čim bolj naraven, neinvaziven način.


Barbara Mali pa je oseba, ki je med prvimi ali celo prva v Sloveniji začela uporabljati Accessove procese in voditi delavnice. O njej bi lahko pisala cel dan in zato vam tu raje dam link na njeno spletno stran, kjer si lahko o njej, če je slučajno še ne poznate, lahko preberete vse in pogledate kaj vse še počne, kadar ne vodi seminarjev Temelji.


Barbara Mali - vse o njej:
https://barbaramali.si/o-meni/


Verjamem, da ste z izbiro seminarja Temelji z nama na na pravi poti, če sprašujte po tem, kako spremeniti življenje in izbrati več.


Kaj če je možno življenje, za katero ste vedno vedeli, da je možno? Kakšen prispevek ste lahko Zemlji, če ste se odločili biti darilo, ki v resnici ste?
Jaz danes vem, da je vse mogoče in na voljo, le izbrati moramo. Komaj čakam na vse spremembe, ki jih bomo skupaj ustvarili in da vas bova lahko kot certificirani facilitatorki Access Consciousness z lahkoto opolnomočali, da ponovno veste, kar ste v resnici vedno vedeli.


Želiva si, da pridete do prave moči in spoznate, kako čudoviti ste.
Kakšen bi bil svet, če izberete zavedanje, hvaležnost in odgovornost? Kakšen bi bil svet kjer zaupamo in vemo, da nam je na voljo neskončno obilje?
Kako bi bilo, če ste lahko povabilo drugim, da izberejo več zase in za ta čudoviti planet?
TEMELJI so vedno povabilo v več.


Temelji so onkraj vseh pričakovanj, vedno zabavni in hkrati intenzivni, včasih igrivi in polni raziskovanja. Polni tistih AHA momentov, hvaležnosti, nežnosti, radosti ...


Na seminarju prejmete priročnik, ki ga skupaj predelamo in vsebuje med drugim naslednje vsebine:
10 ključev do popolne svobode
Čistilne procese za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteče vsadke (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijske tokove
Elemente seksa
Elemente stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elemente intimnosti in elemente za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…
V štirih dneh, ko smo skupaj gremo še skozi štiri telesne procese za razvajanje in negovanje telesa in odklepanje travm, bolezni, bolečin, trpljenja, poškodb, podobnosti z drugimi, spreminjanja okusa hrane, pijače. Postanemo alkimisti svojega življenja.


Med seminarjem si udeleženci lahko izmenjujete barske, s katerimi izklopimo in umirimo um in še lažje in brez strahu dostopamo do podzavesti in lahko izbrišemo, prečistimo, opustimo še več omejitev. Tako smo še bolj prisotni sami s seboj, svojim telesom in svojim življenjem, posledično z drugimi in celim svetom. In kaj vse je še mogoče?
Prejmete tudi enourno energijsko sintezo skupnosti z dr. Dainom Heerom, da se odklene še več iz vaših teles in bitji in vstopite v več prostora, lahkotnosti, občutka skupnosti z vsem, zemljo, ljudmi ...


TEMELJI so seminar brez primere, spremenili bodo vaš celoten pogled na življenje, svet, energije, možnosti. Potem enostavno ni več poti nazaj, samo še v širjave in milina lahkotnih in veličastnih kreacij.


KJE: Hiša neskončnih možnosti, Dolenjska cesta 318, Škofljica (izvoz LJ jug)
Kako je lahko še boljše kot to?
KDAJ: od sobote 4.9. do torka 7.9. 2021, od 9.30 do 16.30 ure.


PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars delavnica (ki jo lahko opravite tudi pri meni ali Barbari Mali kadarkoli pred začetkom seminarja Temelji)
Investicija v TEMELJE:
Investicija za Slovenijo 80% država:
Odrasli 1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€
Otroci od 16 do 17 let 550€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov


https://www.mojaizbirakreira.si/.../carobni-temelji-z.../


Obvezne prijave in dodatne informacije prejmete pri:
Barbara Klaus, 040 730 558, barbara.klaus@gmail.com
ali
Barbara Mali 051 815 999, info@barbaramali.si.

 


Ob prijavi na seminar se lahko odločite:
za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi ali
z gotovino pred začetkom seminarja (v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).
Paypal
kreditna kartica
Prijava in plačilo s kreditno kartico na povezavi spodaj:
https://barbaramali.si/.../access-conscisouness-temelji-5/


Nastanitev: v lastni režiji
Storitev:
Na seminarju je poskrbljeno za prigrizke in nappitke.
V času kosila pa se lahko skupaj kam odpravimo ali si kaj naročimo.


Seminar vodiva Barbara Klaus CF, Maestro, SAP in CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, Abuse hold in opravljene imam številne napredne seminarje Access Consciousness™, Access Foundation, 3 Day Body Class,ABC, ESB, COP, SOP..
in
Barbara Mali CF, več o njej pa preberi tu:
https://barbaramali.si/o-meni/
Veseliva se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.


Objem,
Barbara & Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...