20
februar

Odnos do sebe - kako ga spremeniti s pomočjo metode EFT

Kdaj: 20. februarja ob 17:00 do
20. februarja 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:30 EUR
Organizira:EFT za zdravo življenje
Kontakt:040 900 472, tanja@tapkanje.si

311 ogledov

Čutiš, da te ljudje ne spoštujejo dovolj? Da te niti najbližji ne cenijo dovolj? Ne zmoreš reči ne, ko je to dobro zate? Imaš občutek krivde, ko si vzameš čas zase? Poznaš svoje želje, potrebe? Vztrajaš v škodljivem, napornem odnosu?

Vabim te, da se udeležiš triurne delavnice, kjer bomo s pomočjo metode EFT ali tapkanja prepoznavali škodljiva prepričanja, ki jih imamo o sebi.

Nisem dovolj dobra/dober. Ne zaslužim si. Življenje je borba. Nisem dovolj zanimiv-a.

Od kod nam pravzaprav ta prepričanja?

Pridobili smo jih v zgodnjem otroštvu in še prej. V tem obdobju smo vsrkali vase vse, kar so nam govorili naši starši, stari starši, tete, kasneje vzgojitelji in učitelji oziroma osebe, ki smo jih imeli radi in ki smo jih spoštovali. O nas, o drugih. Tudi tisto, kar mogoče sploh ni držalo. Kar je bila pravzaprav samo njihova subjektivna ocena, mogoče celo njihova bolečina. Za "edino resnico"  smo vzeli vsa njihova sporočila, ki so nam jih posredovali besedno, z dejanji, kretnjami ali preko slike. In to ostaja še danes, ko smo odrasli, naša "resnica". Še vedno nas je strah vpisati se na tečaj angleščine, ker so nam nekoč rekli, da jeziki niso za nas. Ne upamo si peti, ker se nam je nekoč nekdo posmejal, ko smo peli. In je to bolelo. Bojimo se podoživeti to bolečino. 

Vsi imamo take in podobne izkušnje.

Čas je, da greš naprej. Da začneš ŽIVETI. Da greš izven svoje cone udobja. Pomisli, kje si želi biti čez dve leti, čez pet let, čez dvajset let. In naredi korak dalje. Kljub občutku krivde, kljub strahu, kljub nemoči, kljub negotovosti. 

Naredimo prvi korak skupaj na delavnici Odnos do sebe, kjer ne boš sam ali sama. In z metodo EFT gre hitreje. 

Vabljena/vabljen tudi če tapkanja še ne poznaš. Lahko pa si o metodi več o njej prebereš na moji spletni strani. 

Več informacij na https://tapkanje.si ali pišite na e-naslov: tanja@tapkanje.si ali pokličite na GSM 040 900 472. 

 

 

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem najprej srečna mama sina Andreja in hčerke Mateje. S tehniko EFT ali tapkanjem se ukvarjam že od leta 2013. Uporaba te preproste, a učinkovite tehnike mi je...

Nalagam...