31
oktober

Odstranjevanje Demonov in Obnavljanje Možnosti - BodyWork

Organizira: Delectus
Kdaj: 31. oktobra ob 15:00
Kje:
Prispevek:65€
Organizira:Delectus
Kontakt:delectus.net@gmail.com, 040 669 737

67 ogledov

Vabim vas na dopoldansko delavnico telesnega procesa Odstranjevanje in izkoreninjanje organov, napadenih z demoni, ter Obnavljanje možnosti, ki spodbujajo življenje.

 

V antični Grčiji je beseda demon pomenila 'duha' ali 'božansko moč'. Verjeli so, da imajo vsi umetniki ob sebi prikazni, s katerimi ustvarjajo odlična dela. Prvotni pomen besede demon ne nosi nobenega negativnega prizvoka, kajti ta se je pojavil pozneje s širjenjem krščanstva. 

 

Obstaja več vrst demonov

*** demoni - entitete, katerih naloga je vzdrževanje nezavedanja in antizavedanja na kateremkoli določenem področju: telo, zdravje, denar, kariera, odnosi, odvisnosti..

 

*** demoni, ki so ustvarjeni s samo obsojanjem. Ljudje, ki imajo demone, te energije hranijo v svojem življenju s svojim samo obsojanjem. Brez samo obsojanja demoni ne bi imeli moči.

 

Ta telesni proces začne razbijati trdnost nezavedanja in samo obsojanja, ki sta zaklenjena v vaše telo in vam omogoča, da sprostite omejitve in zidove, ki jih držijo na mestu.

 

Je zdaj čas, da imate več energije, prostora in lahkotnosti?
Bi radi raziskali in spodbudili ekspanzijo in možnosti za svoje življenje?
Ste pripravljeni zaupati vase in imeti več jasnosti in preprostosti?

 

Po končani delavnici lahko ta proces ponudite kot dodatno storitev svojim strankam, ali pa ga ponudite svojim prijateljem ali družini. Telesni proces je varen za vse.

 

Na delavnici prejmete energije dveh telesnih procesov, access orodja in čistilne izreke iz zbirke Access Consciousnessa, ki jih lahko uporabljate še celo svoje življenje naprej. Kako je lahko še boljše kot to?

 


Delavnico vodim Sanija Selmani, Access Consciousness Bars in Body process facilitator, CFMW, ESSE praktik in facilitator Pogovarjajte se z entitetami Intro delavnic.

 

sobota, 31. oktober, od 15. do 18. ure

Ljubljana (lokacija ob prijavi)

Investicija vase: 65 €. 

 

Prijave in info o delavnici na email delectus.net@gmail.com ali po telefonu 040 669 737. Prijave so možne do četrtka, 29. 9.

Delavnico vodim Sanija Selmani, Access Consciousness Bars in Body process facilitator, CFMW in ESSE praktik.

 

**Ni predpogojev za obisk delavnice.**

**Na voljo so tudi individualne seanse. Kontaktirajte me.**

https://delectus.net/event/odstranjevanje-demonov-obnavljanje-moznosti-ljubljana/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kaj bi moralo v tebi umreti, da bi ti uspelo? Različni spektri frekvenc in vibracij, ki ti lahko pomagajo pri tvoji preobrazbi ...delavnice... osebna srečanja.. Tesla metamorfoza, Access...

  |  delectus.net/
Nalagam...