31
oktober

Ognjeni obred - Povezava s predniki PREKO SPLETA

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 31. oktobra ob 19:00 do
31. oktobra 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:25 € je namenjen pokritju stroškov obreda in je zaželen ni pa nujen (prijave samo do 28. 10.)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

28 ogledov

Vabljeni na poseben dogodek Ognjeni obred ali »Fire Ceremony« bomo izvedli v soboto, 31. oktobra 2020.

Ognjeni obred je izjemno močno orodje, podarjeno od naših prednikov, ki transformira vse kar nam ne služi več. Ogenj, kot element, je orodje transformacije in ponovnega rojstva.

V ognjenem obredu se osvobodimo starih vzorcev in navad, kateri nas držijo na mestu in nas ne spustijo naprej na poti našega duhovnega razvoja. Ustvarimo »prostor«, da lahko nastopi novo obdobje v naših življenjih.

Za ognjeni obred boste potrebovali dve palici, kateri so naši predniki imenovali »Duhovne puščice«.

Dobili se bomo tik pred Dnevom mrtvih, ko je energija naših prednikov še tako bolj intenzivna. Z ognjenim obredom so naši predniki počastili višjo silo življenja, ki je ustvarila vse in se odraža v vsakem bitju, v naravi ter dogodku. Ta proces se dogaja tudi znotraj nas in izkoristite to priložnost, da vzpostavite ravnovesje tudi v sebi. Sedaj je čas za upočasnitev, za počitek in poglobitev vase.

Oblečeni pridite čimbolj svetlo. Najprej bomo opravili blagoslov ognja ter priklic duhovnega svet nato bomo ob ritmih šamanskega bobna opravili sam obred ter si potem ob ognju izmenjali izkušnje.

Prispevek 25 € je namenjen pokritju stroškov obreda in je zaželen ni pa nujen.

Z obredom bomo začeli v soboto, 31. 10. 2020, ob 19.00 uri. Zaradi nastalih okoliščin in regijskih omejitev bo dogodek potekal preko spleta. Če izhajate iz naše regije lahko v zelo omejenem število pridete tudi na lokacijo Templja Harmonije (Zabukovica 118a, Griže).

Obvezne prijave (najkasneje do 28. 10.) in več informacij:
- janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 ali
- info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...