11
oktober

OM Chanting

Organizira: GALIA
Kdaj: 11. oktobra ob 19:00 do
11. oktobra 2019 ob 20:01
Kje:
Prispevek:Zaželjen prostovoljni prispevek
Organizira:GALIA
Kontakt:info@galia.si

26 ogledov

V petek 11.10. vabljeni na OM chanting...

Kaj je OM Chanting
OM Chanting je star tisoče let. Izvira iz starodavnih časov, ko je bilo človeštvo bolj povezano z višjo modrostjo in je živelo v harmoniji z vesoljem. V tistih časih so Rišiji (himalajski modreci) uporabljali prvobitno vibracijo OM, za zdravljenje svojih bližnjih ter vseh neravnovesij v ljudeh in naravi. Leta 2007 je to tehniko z dovoljenjem velikega himalajskega
jogija Mahavatarja Babajija, po svetu začel širiti Paramahamsa Vishwananda, razsvetljen duhovni mojster in ustanovitelj gibanja Bhakti Marga.

Zdravljenje z zvokom OM
OM Chanting zdravi z zvokom. Z zvokom najvišje in najčistejše vibracije. Z zvokom, ki prežema vso vesolje. Ta zvok je OM. OM je vibracija iz katere izhajajo vse ostale vibracije, zvoki in besede ter tako posledično vsa kreacija. OM ne pripada nobeni religiji ali narodu. OM pripada celotnemu človeštvu in vesolju, čeprav ga največkrat lahko zasledimo v hinduizmu in budizmu.

Delovanje OM Chantinga
- na sodeluječe:
OM Chanting se izvaja v posebej razporejeni skupini ljudi, kar okrepi delovanje pozitivne energije, ki se ustvari med samo izvedbo. Z petjem OM-a se ustvari zelo močno zdravilno polje, ki se dotakne prav vsakega. Transformira naša čustva, ki vibrirajo na nizkih frekvencah, kot so strah, jeza, žalost, samopomilovanje.
Po končanem OM Chantingu vsaka naša celica vibrira v OM-u, v harmoniji, miru in ljubezni.

- na okolico:
OM Chanting pa ne vpliva pa samo na ljudi, ki so v krogu. Tako, kot kamen, ki ga vržemo v vodo, se vibracija OM-a širi v okolje. V premeru vsaj 2 km na isti način prečiščuje eter, se dotakne ljudi in živali ter njihovih življenjskih situacij. Še posebej v mestih (kjer je največja koncentracija nižjih vibracij), na ta način vnašamo veliko svetlobe in pozitivne energije v okolico.

- na poseben namen:
Energija, ki se ustvari med OM Chantingom se lahko pošlje v različne življenjske oz. družbene situacije in na krizna območja po svetu. Saj energija ne pozna meja in steče tja, kamor jo iskreno in iz srca usmerimo. OM Chanting avtomatsko deluje v premeru 2 km. Ta energija je velika podpora za vzpostavitev harmonije, miru in same vibracije ljubezni

- na Zemljo, kot planet:
Zdravi tudi sam planet Zemljo, saj deluje kot akupresurna točka, preko katere steče v Zemljo velika količina zdravilne energije.

Prednost skupinskega delovanja
V skupini je moč energije veliko večja, saj preko skupine steče večja količina energije do vsakega posameznika in seveda v svet oz. v sam namen pošiljanja energije.

Kdo se lahko udeleži OM Chantinga
Prav vsak se lahko udeleži OM Chantinga, saj je tehnika zelo preprosta in prizemljena. Tehnika ni meditacija, prav tako ni potrebno da imate posluh, saj zna vsak peti OM. Samo chantanje oz. petje traja 45 minut. Celo srečanje pa slabo uro.


OM Chanting je darilo. Sprejmimo ga v svoje življenje

 

Srečanje je brezplačno, zaželjen je prostovoljni prispevek

 

Zaradi priprave prostora prosimo za prijave na mail info@galia.si

OM Chanting vodi Tomaž Lipicer

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

GALIA - Center za osebni razvoj, zdravljenje duše in transformacijo zavesti za vstop v novo življensko obdobje in novo dobo zavedanja.

Nalagam...