31
januar

Ples Srca - Divji Zimski Mir

Organizira: Ples Srca
Kdaj: 31. januarja ob 19:30 do
31. januarja 2020 ob 22:00
Kje:
Prispevek:20 eur
Organizira:Ples Srca
Kontakt:041 359 415, leja@plessrca.si

431 ogledov

Včasih v naših življenjih divja kaos in si mislimo, da nismo dovolj dobri takšni, kot smo. Zato se odmaknemo od vsega in se skušamo pomiriti, 'pozdraviti', priti v stik s sabo … Kar je sicer v redu do določene mere. Globlja resnica pa je, da je pomembno biti v življenju prisoten, saj smo drug drugemu pomembni ter da smo del sestavljanke življenja, dovolj dobri takšni, kakršni smo. Naša prisotnost vedno v globini nosi mir, četudi je na površju kaos.
*
Kako se tega miru, naše esence, lahko vedno zavedamo, čeprav plešemo (skozi življenje) divje in kaotično? To bomo raziskovali na januarskem plesu v času, v katerem smo obrnjeni navznoter – ta čas sredice zime nas bo pri tem podprl energijsko, peljal v globino in nas paradoksalno zazibal v divji zimski mir.
*
Divje vabljeni v mir!
*
Kdaj: petek, 31.1., 19:30h - 22h
Kje: Studio XXV (bivši Studio Baobab) na Parmovi 25 v Ljubljani
Prispevek: 20 eur na srečanje.
Ob plačilu vseh preostalih terminov, ki je možno v dveh obrokih, je cena na srečanje 15 eur. V primeru, da se termin odpove ali premakne ter se takrat ne morete udeležiti srečanja, se vam povrne denar za to srečanje.
*
Možno je plačilo z gotovino ali nakazilo na TRR: Zavod Ples Srca,
SI56 6100 0001 6272 679, Delavska hranilnica
*
Prijave na leja@plessrca.si, 041 359 415
*
Označite v mejlu, da vam mejle Plesa Srca pošilja v inbox ter si rezervirajte v vašem koledarju termine plesnih večerov v sezoni 2019/2020: 28.2., 27.3., 24.4., 15.5., 12.6.
*
Ples Srca je oblika zavestnega plesa, ki vam pomaga osvoboditi telo in duha ter v polnosti zaživeti svoje potenciale. Spodbuja vas k naravni obliki gibanja, podprto z vsemi vrstami glasbe, da se lahko do sitega naplešete. Deluje celostno, saj ozavešča vse nivoje: telesni, miselni, čustveni ter energijski.
*
Zapleši! Začuti! Zaživi!
*
Nobene starostne omejitve ni, nobene izkušnje niso potrebne, le odprto Srce in želja po novih izkustvih in radosti!
*
'Ples me je tako nahranil, kot še noben ples doslej.' Nuša
*
Vodi Leja Benedičič, ki ples, glasbo in osebno rast raziskuje že celo življenje, plesne delavnice pa ustvarja zadnjih 10 let. Najlepše ji je, ko se ljudje zberejo v plesu znotraj energijskega prostora.
*
Več na plessrca.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ples Srca je namenjen vsem, ki bi radi skozi svoje življenje preplesali srčno in zavestno. Nudijo vam navdih skozi zdravilni ples in pomoč s terapijami v polju Srca.


Nalagam...