23
junij

Ples Srca - Prava Pot

Organizira: Ples Srca
Kdaj: 23. junija ob 10:00 do
23. junija 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:95 eur za prijave do 19.6., nato 105 eur
Organizira:Ples Srca
Kontakt:041 359 415, leja@plessrca.si

32 ogledov

Vsi si želimo živeti v skladu z našo resnico, z našim tokom, vendar nam življenje ponudi izzive in včasih skrenemo s poti. Skozi Ples Srca bomo ponovno zavili nazaj na pravo pot – pot integritete in jasnine.

Kako skozi ples odkrijete, priznate in častite življenje v sebi? Kako izgleda ples, gibanje s katerim se zdravite in prinašate na svet svetlobo, ljubezen in prisotnost? Tak ples ustvari prostor globine, v katerem lahko prepoznate svoj pravi Jaz in izrazite največje potenciale, ki jih nosite v sebi. V tem prostoru se zdravite in kreirate.

V ta prostor se bomo spustili, ga odkrili in izrazili skozi ples. Naučili se bomo prepoznati in slediti svoji notranji energiji, ozavestili bomo zunanji prostor energije in raziskovali kako se srečujeta, prelivata in skupaj ustvarjata ter razkrivata vse naše plasti.

Spoznavali bomo našo energijsko strukturo ter se naučili občutiti, kako vpliva na naše fizično telo. Odkrili bomo svoj lastni tok življenja, ki teče skozi nas ter se učili, kako se mu prepustiti in mu slediti v gibanju. Nova spoznanja bo tako lažje prizemljiti v vsakdan, saj jih bomo ozaveščali skozi gibanje in čutenje v telesu.

Čaka nas dan poln plesa in novih spoznanj. Pridruži se nam!

Vse to bomo raziskovali skozi meditacijo, aktivne energijske vaje, aktivno meditacijo, zavestnim plesom in sproščanjem. Sledili bomo notranjim procesom, ki se nam bodo odpirali in jih ozaveščali ter zdravili, če bo to potrebno. Vse vrste glasbe nas bo podpirala v našem izrazu ter nam pomagala odpirati nove prostore.

Vabljeni vsi, ki bi se radi naplesali ter globlje spoznali svoje telo v plesu in tisti, ki bi radi ozavestili svoje potenciale in prišli nazaj v svoj mir.

Tukaj je link do mojih člankov o zavestnih plesih, ki vam bodo razkrili še kaj več:
https://plessrca.si/mediji/

Kdaj: nedelja, 23.6. od 10h do 17:30 (z daljšim odmorom za kosilo)
Kje: Gibalni inštitut Vija Vaja, Dolenjska cesta 43, Ljubljana (parkirišča so pred stavbo)
Cena: s prijavami do 19.6. 95 eur, kasneje 105 eur

Obvezne prijave na na tel. Leja: 041 359 415 ali na mejl leja@plessrca.si.

Ni starostne omejitve. Nikakršne izkušnje niso potrebne, le želja po plesu in radosti!
Več na: plessrca.si

Ples Srca vodim Leja Benedičič. Preplesala sem mnogo plesnih tehnik, dokler nisem zares slišala svojega telesa, kako me že celo življenje vodi v svoj Notranji ples, ki ga vsakič znova navdihne Srce. To izkušnjo delim z vami, da začutite neskončno svobodo gibanja. Najlepše mi je, ko se ljudje zberemo v plesu znotraj energijskega prostora in prisluhnemo ritmu svojega Srca.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ples Srca je namenjen vsem, ki bi radi skozi svoje življenje preplesali srčno in zavestno. Nudijo vam navdih skozi zdravilni ples in pomoč s terapijami v polju Srca.


Nalagam...