22
november

Pogovori o tem kako postati Avatar

Organizira: Avatar
Kdaj: 22. novembra ob 9:00 do
23. novembra 2019 ob 12:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

31 ogledov

Imamo eno življenje.

Zakaj bi ga preživeli v stiski in stresu?

Ponujam vpogled v znanje, s katerim sami pričnemo vplivati na to kar smo in kaj se nam dogaja. Sama sem ga pridobila na tečaju pred leti in se sčasoma usposobila za delo kot licencirana trenerka Avatar® tehnike.

 

Vabim, da predstavim svoje izkušnje, ter odgovorim na vprašanja o pričakovanjih in strahovih. Uvodno srečanje je   lahko v živo ali preko interneta (Skype). Vzeti si je potrebno uro do dve časa.  Naredili bomo tudi katerega od uvodni postopkov odkrivanja skritih prepričanj skupaj. Pogovor je individualen.

Potrebujete le obilo radovednosti. 

Znanje, ki ga pridobimo na AVATAR® tečaju ima velikansko moč. Uporabljamo ga za nežen dostop do svoje zavesti in podzavesti, da sta vedno bolj povezani in pričneta delovati v naše dobro. In naše dobro je vedno tudi del dobrega za cel svet.

Za pridobivanje znanja je potrebno obiskati tečaj, ki traja 9 dni. Cilj tečaja, ki je sestavljen iz treh stopenj, je,  da se vsak sam nauči spoznavati sebe, svoje omejitve in prednosti in kako preoblikovati svoje življenje. Skozi tečaj se naučiš uporabljati postopke/orodja, s katerimi pričneš graditi sebe in to kar doživljaš.  Postopkov se na tečaju naučiš in jih po želji uporabljaš sam  kadarkoli.  Tečaj je primeren za vsakega, znanja kako nadzorovati svoj um in razvijati svoje potenciale se učijo otroci od osmega leta dalje. Tečaj se izvaja individualno, in je tako prilagojen tempu udeleženca/ke.

 Kdo sem

 https://theavatarcourse.com/StudentInsights-alllangs/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Nalagam...