1
marec

Pomladno prerajanje - transformativna energijska delavnica

Kdaj: 1. marca ob 9:30 do
1. marca 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:70ā‚¬ (55ā‚¬ za člane druÅ”tva Onkraj utvar)
Organizira:Maja Bratuž in druŔtvo ONKRAJ UTVAR
Kontakt:tel. 031 894 710 ali email majabratuz9@gmail.com

215 ogledov

Prihaja pomlad. Prebudi pomlad tudi v sebi. Pometi pred svojim pragom. Prevetri stare obrabljene navade. Raztopi kot sneg tudi vso svojo zaspanost, otopelost, nemoč, strahove...

PRENOSI ZDRAVILNE ENERGIJE LJUBEZNI - STARODAVNA MISTIČNA INVOKACIJA - GLOBOKO SPROŠČANJE - VODENA MEDITACIJA - POSEBNA SVETA GLASBA

Začuti lastno veličino, aktiviraj svojo notranjo moč, osveži svoje celice!
Zaživi svoje potenciale, napolni življenje z veseljem, sproŔčenostjo in strastjo!

Preprosto in učinkovito, s pomočjo ljubečih svetih zdravilnih energij, bitij svetlobe in naravnih sil lahko pustiŔ za seboj:
-hromeče strahove ter nekoristna prepričanja in vzorce,
-mrtvost, ujetost, pesimizem in omejitve,
-travme, blokade, bolečine in bolezni
in jih preobraziÅ” v živost, zdravje, radost, hvaležnost, lepoto, sij in čisto ljubezen, v esenco tega, kar smo in za kar smo tukaj. Ker energijo usmerimoĀ  v jedro težave, se te učinkovito razreÅ”ijo.

Pomembno:
Pridi na delavnico motiviran/a, resnično željan/željna sprememb pri sebi. Pri zdravilnem procesu aktivno sodelujeŔ tudi sam/a. Moč in odgovornost prevzameŔ v svoje roke. Zato so spremembe trajne.

Naučil/a se boŔ učinkovito komunicirati z božanskim. Razvijati boŔ začel/a močno povezavo s svojim virom. Potem lahko postane to zdravilno orodje, ki ga uporabiŔ v življenju kadarkoli in za karkoli.
Celična preobrazba je tudi resnično dragocen in neverjetno preprost način za samopomoč.

Delavnico vodi MAJA BRATUŽ, prof. angl. in nem. jezika, izkuŔena izvajalka celičnega zdravljenja in globoke osebne preobrazbe, duhovna učiteljica in mojstrica za prenos zdravilnih energij.

Preberi več na https://www.majabratuz.com/celodnevna-transformativna-delavnica-ljubljana-132020.html

Prisrčno vabljeni!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Globoko duhovno delo temelji na prefinjenem občutenju človeka in prenosu čudovitih božanskih energij ljubezni in svetlobe, ki zdravijo in preobražajo človekovo telo, um in duha. Vodijo k udejanjanju...

Nalagam...