6
junij

Radost enosti™ - izberi sebe

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 6. junija ob 19:00 do
6. junija 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:35 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

58 ogledov

Premikam se k sebi in k svojim željam

Pozabljaš nase?
Se običajno posvečaš drugim in zate zmanjka časa?

 

Bi radi povečali stik sami s seboj?
Ste se nekje izgubili in bi radi spet našli svojo pot?
Si želite poglobiti svoje poslanstvo?
Bi se radi znebili omejitev, blokad, strahov in raznih ovir?

 

Vabljeni na dogodek RADOST ENOSTI, kjer boste obnovili povezavo s seboj in uresničili svoje želje!

Kaj prejmeš na dogodku?

  • Zdravilno meditacijo Radost enosti, za odpravljanje ovir, da lahko sprejmete in ustvarite notranje spremembe ter izboljšate osebno počutje
  • Globoko sprostitev in povezavo s samim seboj
  • Branje iz orakeljskih angelskih kart, kart vnebovzetih mojstrov in kart bogov

NIZKE VIBRACIJE so stanja, čustva in obnašanje kot so jeza, sebičnost, žalost, ljubosumje, strah, tekmovalnost… vse to so negativna, temna stanja. VISOKE VIBRACIJE pa so npr. hvaležnost, sreča, radost, ljubezen, privoščljivost… vse to so pozitivna, svetla stanja.

VISOKE VIBRACIJE

Ko PREHAJAMO NA VIŠJE VIBRACIJE pomeni, da opuščamo vsa ta negativna stanja, čustva in obnašanja v skladu s temi nizkimi stanji… ter v svoje življenje vnašamo in sprejemano stanja, čustva in obnašanje ki so pozitivna.

Ljudje ki delujejo iz višjih vibracij so pozitivno naravnani, povsod vidijo priložnosti, so srečni in uspešni.

Si želiš biti čista energija? SPOZNAJ RADOST ENOSTI!

 

TEMA DOGODKA – IZBERI SEBE

Tokrat se bomo posvetili premiku k sebi. Pogosto se dobrim ljudem dogaja, da delajo za druge in pozabijo nase. Svojo energijo in pozornost posvečajo drugim in tako zmanjka časa in energije za delo na sebi.

Na skupinski Radost enosti se bomo posvetili vnosu sveže energije v naše življenje, naše telo, naše bitje in v naš vsakdan. Med skupinsko terapijo bomo odpuščali ovire, blokade in nepravilne izbire na naši dosedanji poti, ki smo jih tekom življenja sprejeli in doživeli ter si onemogočili da bi bili v stikku s seboj in si dovolili delati tudi na sebi.

 

Hkrati bomo odpirali tudi poti do svobode, ljubezni in svetlobe v našem življenju ter prečistili našo dušo.

 

Poglej oddajo na Klepet ob kavi, kjer je bila Maša Plaznik gostja in je predstavila Radost enosti.

KAJ JE RADOST ENOSTI?

Radost enosti TM je  terapija oz. oblika zdravljenja vsega kar človek je, ki jo je skanalizirala Maša Plaznik. V sklopu terapije se povežemo z vašimi vodniki in skupaj z njimi pomagamo odpraviti vaše težave, izzive, odklepamo vrata in premikamo, rušimo zidove.

Terapija radost enosti vam omogoča, da se premaknete na višje vibracije, da začutite svet v popolnoma novi luči. Terapija poteka lahkotno, večinoma v tišini, kjer vas povežemo z vašim bistvom, enostjo in odklepamo tista področja, kjer imate razne težave in izzive, ki jih ne morete odpraviti. Vodniki točno vedo, kaj se z nami dogaja in kaj potrebujemo vsak trenutek. Delo v sodelovanju z vašimi vodniki pripomore k temu, da se stvari premaknejo veliko hitreje in da so učinki terapije večji. Primerna je za vsakogar.

Terapija se priporoča vsem, ki si želijo sprememb in izboljšanja v svojem življenju. Omogočite si več sreče, radosti, ljubezni, lahkotnosti in razumevanja sebe ter ostalih ljudi in narave.

Skupinsko terapijo Radost enosti vodi Maša Plaznik, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body. Hkrati je tudi certificirani Thetahealing® praktik in ima opravljen začetni seminar, nadaljevalni seminar in igro življenja. Certificirani Usui reiki II praktik. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo.

MNENJA STRANK

»Kako z eno besedo opisati terapijo radost Enosti? Preprosto... Magično. :-)
Občutkov je bilo po terapiji toliko, da, ko me je Maša vprašala, kako se počutim, jih še sama nisem čisto dojela. Po dolgem času sem se spet resnično veselila življenja. Bremena, dvomi in strahovi, ki so me težila več kot deset let, so odpadla.

Po terapiji sem se brez pretiravanja počutila lažja za več deset kil. Tudi marsikatera fizična bolečina, ki me je pred tem bremenila kar nekaj časa, je dobesedno čez noč praktično izginila. Velikokrat sem brala o teh stvareh, ampak, če človek tega sam ne doživi, težko res verjame. Iskreno svetujem terapijo vsem, ki se počutite izgubljeni in se vam zdi, da se je v življenju nekje zataknilo, ki vas je strah prihodnosti, ki se počutite ujete v določenih vzorcih, ki se konstantno ponavljajo in ne razumete, zakaj. Tudi sama sem imela te težave in vem, kako frustrirajoče in boleče je lahko. Tako za nas, kot za naše bližnje. S tem, ko se boste odločili obiskati terapijo, boste naredili ogromno, ker vam bo pomagala pri opuščanju starih vzorcev in bremen, ki niso vaša in ste jih kljub temu iz takih in drugačnih razlogov, nosili na svojih ramenih. Pomagala vam bo, ker bo v vas ponovno prižgala tisto iskro, ki je ves čas tlela v vašem srcu, samo ste jo z leti potlačili ali pozabili nanjo. Verjetno vam bo pomagala še pri marsičem, česar nisem napisala, ker smo si ljudje različni in vsak nosi v sebi nekaj edinstvenega. Vem, da meni je pri mojih težavah ogromno pomagala, in če si želite spremembe na boljše v svojem življenju, vam toplo priporočam, da si privoščite to zase. Res je vredno! :-) « Ingrid Savkovič

 »Danes sem bila pri Maši na terapiji radost enosti. Pred terapijo sem čutila v sebi tesnobo in strah pred prihodnostjo. Sedaj se je s terapijo vse to odpravilo. Počutim se lahkotno in pozitivno grem naprej v svet.« Mojca

 »Skupinska terapija RADOST ENOSTI je primerna za vsakogar, ki začuti, da bi sprejel nekaj novega. Na kratko bi želela podati svoje izkušnje. Najprej za individualni termin in nato dobila željo, da se udeležim v skupini. Na individualni terapiji je bilo prečudovito. Skupinska terapija RADOST ENOSTI je potekala povsem v individualno, čeprav smo bili skupaj. Od samega začetka terapije sem imela občutek, da sem na pravem mestu, lahkotnost obstoja. Čeprav je terapija potekala 60 minut sem si želela podaljšati. No, meni se je zdelo, da je bil čas krajši. Želim Vam, da si vzamete čas zase in si prisluhnite. Želim Vam, da se sami prepričate. Ni pomembno kaj drugi občutimo, sprejmemo in spoznamo. Najbolj pomembna so Vaša osebna izkustva. V veliki meri Vam priporočam. Danes je od terapije RADOST ENOSTI četrti dan, jaz sem povsem lahkotna, umirjena, odprta za novo znanje ter emocionalno odločnejša,..itd. Velika zahvala gre tudi Maši Plaznik, saj je voditeljica delavnic. Maša z ljubeznijo in radostjo preda vso znanje naprej. Zato poslušajte notranji klic in se odločite zase. Obrestovalo se bo!«  Sonja

 

Cena udeležbe na dogodku: 35 €

Termin in trajanje: četrek 6.6.2019 ob 19:00, traja cca do 21:00 ure

Kje? Žarek sreče, Beblerjeva ulica 7, 6000 Koper.

S seboj prinesite:

  • ležalno podlogo (za jogo, meditacijo, aerobiko, za na plažo... kar imate doma)
  • povšterček
  • nekaj za se pokrit
  • flaško z vodo

Prijave na: info@zareksrece.si

Dodatne informacije na 041905740 (Maša).

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...