13
junij

Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti

Organizira: Strastno Življenje
Kdaj: 13. junija ob 10:00 do
13. junija 2020 ob 18:00
Kje:
Prispevek:85 € za zgodnje prijave do 15. maja, po tem datumu je prispevek 125€
Organizira:Strastno Življenje
Kontakt:info@strastnozivljenje.com

37 ogledov

Duhovni vidik povezave človeštva z delfini in kiti ter širitve zavesti.

PREDAVANJE, MEDITACIJA, DAN ZA DUŠO IN SRCE ter še nekaj presenečenj
 
Doživetje je močno in globoko. Če že dolgo čutiš vez z delfini, ki lahko sega vse nazaj do Atlantide, če si si kot otrok ali odrasel-a želel-a plavati z delfini, če si z njimi že bil-a v stiku, je to edinstven dogodek zate, za tvojo dušo, srce in zavest.

Podrobnosti dogodka in prijave.
 
Predavanje o vlogi delfinov in kitov v evoluciji zavesti človeštva ter meditacija Življenje brez omejitev sta nastala na podlagi stika s temi čudoviti večrazsežnostnimi bitji. Z delfini sem se prvič srečala leta 2012 in plavala z njimi v njihovem naravnem okolju. Od takrat vsako leto plavam z njimi in vodim ljudi na izkustveno doživetje z njimi prebujanja svojih intuitivnih karizmatičnih lastnosti, telepatsko pa prejemam pa tudi njihova sporočila. Na predavanju bom delila duhovni in energijski vidik dela z delfini in kiti.

Dan je zasnovan izkustveno. Vse, kar se bo dogajalo, bo posvečeno TEBI

Predavanje je namenjeno razumevanju duhovnega vidika dela z delfini in kiti, naše povezaveze z njimi v dimenizji enosti ter njihovi vlogi za obstoj planeta.

V meditaciji se bomo ob zvokih oceana, delfinov in kitov povezali z večdimenzionalnimi bitji in prestopili v dimenzijo, kjer ni časa, ne prostora, kjer je samo veselje in čista in brezpogojna ljubezen.

Zvoki delfinov te bodo uskladili z vibracijo radosti, kiti pa peljali skozi srce v tvojo podzavest v življenje brez omejitev, v svobodo. Težko je opisati, kaj ti bo dan poleg globoke sprostitve, novih vizij in razumevanja stvari z drugega zornega kota še prinesel, odprl. Zagotovo se vam bo razširila zavest, ob zvokih delfinov in kitov pa boste sinhronizirali svoje  organe in telo na frekvenco vitalnosti in prenovljene življenjske energije. Meditacija bo polna uvidov in preseganja svojih lastnih omejitev ter mišljenja, ki nas pogosto drži ujete v stvareh, ki si jih pravzaprav ne želimo.

Kaj lahko pričakuješ?

  • delo na opiranju srčne čakre
  • boljše počutje in globoko sprostitev
  • spremembo v zavesti
  • kanalizirana sporočila delfinov
  • preboj, na katerega že dolgo čakaš
  • jasnost glede nadaljnjih življenjsko pomembnih odločitev
  • IN RESNIČNO NEKAJ POSEBNEGA IN PO VSEJ VERJETNOSTI ŠE NE DOŽIVETEGA

Podrobnosti o dogodku so objavljenje tukaj, kjer se tudi prijavite.

 

Še sedaj pa si lahko naložiš brezplačno meditacijo za hiter dvig na vibracijo radosti Radost z delfini. Najdeš jo TUKAJ.

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Tamara Belšak je mednarodno certificirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, Divin Living kovčinja, ICF acredited. Svojim strankam pomaga ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo...


Nalagam...