4
november

Regenerativna sproščujoča vadba za ženske

Organizira: Inner Sanctuary
Kdaj: 4. novembra ob 19:00 do
24. novembra 2020 ob 21:22
Kje: Preko spleta
Prispevek:prostovoljni
Organizira:Inner Sanctuary
Kontakt:naacal.sanctuary@gmail.com

15 ogledov

Prestopili smo v jesen. Tako narava kot tudi naše telo kličejo po počitku in zdravljenju. V trenutnih okoliščinah pa še bolj kot kadarkoli prej to jesen potrebujemo blagodejni balzam za dušo in telo.


Ker vem, kako se počutiš in kako si želiš stikala, ki bi izklopilo vse ter ti dalo tistih nekaj trenutkov popolnega počitka in odklopa, sem pripravila izjemno sproščujočo vadbo v mesecu novembru, popolnoma prilagojeno ajurvedskim smernicam in priporočilom kitajske medicine.


Vadba večinoma poteka na tleh v sproščujočih, regenerativnih pozah, ki so prilagojene telesu vsakega posameznika. Na tak način omogočimo telesu, da odklopi in se v času vadbe regenerira, saj točno določene sekvence in poze odpirajo prostor zdravljenju.


Če še nisi našla časa zase to jesen je to pravi trenutek. Odpiram ti prostor globoke sprostitve in regeneracije, v katerem boš spustila kar ne potrebuješ in v telo povabila zdravljenje - po naravni poti. Popolnoma brez napora in z veliko razvajanja.


Vadba bo potekala online, v zaprti facebook skupini. Začnemo v torek, 3 novembra. Vsak teden bo ob istem času v torek objavljen nov video vadbe, ki bo online cel teden in boš lahko vadila, ko boš želela.


Poleg tedenske restorativne vadbe so vključeni še bonusi (dodatna 2 tedna vadbe!): tantrični jin, ritual ob zimskem solsticiju, metta vodena meditacija in še kakšno razvajajoče presenečenje. Prav tako ti v času vadbe nudim osebno mentorstvo, kar pomeni, da me lahko kadarkoli pokličeš, da poze prilagodiva tvojemu telesu, tako da varno in z lahko vadiš sama. 


Če resnično potrebuješ oddih, ne razmišljaj in se čimprej prijavi! Ne bo ti žal.
Piši mi na: naacal.sanctuary@gmail.com ali telefon: 040 527 341.
Čudovit jesenski objem,

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Inner Sanctuary predstavlja mojo osebno pobudo: želim vas navdihniti, spodbujati, deliti svoje izkušnje in vam stati ob strani, ko boste napredovali na poti do radosti in harmonije. S...

Nalagam...