25
junij

OPOLNOMOČENJE V PROCESU DVIGA ZAVESTI v objemu SPIRITOV GORA

Organizira: Kreacije Svetlobe
Kdaj: 25. junija ob 17:00 do
26. junija 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:129
Organizira:Kreacije Svetlobe
Kontakt:Anamarija Kovačič, mail:anamarija@kreacijesvetlobe.si , tel: 031/318-137, http://kreacijesvetlobe.si

55 ogledov

OPOLNOMOČENJE V PROCVESU DVIGA ZAVESTI V OBJEMU SPIRITOV GORA 

Retreat v Posočju

25.6. in 26.6.2021


Ta retreat oz. to srečanje duš se bo zgodilo, ker sem začutila klic duš, ki v temu trenutku potrebujejo podporo in moč, da se v polnosti zasidrajo v svoji moči, da prepoznajo poslanstvo svoje duše in da dobijo podporo na poti poslanstva duše. Vsem dušam, ki smo se rodile v ta čas je zagotovo skupno to, da smo prišli z istim namenom dvigniti vibracijo zemlje, držati steber Luči in Ljubezni, da lahko skozi nas nastane Nova Zemlja. V trenutku ko se dotaknemo svoje duše in začnemo živeti poslanstvo duše, je naše življenje izpolnjeno. Življenje postane velika RADOST in NEIZMERNA SREČA.
To srečanje se bo zgodilo tudi zato, ker sem zaslišala klic spiritov gora. Odpirajo nam vrata, kličejo, da stopimo v njihov objem, postanemo eno, izkusimo prostor moči in si vrnemo vso našo izgubljeno moč, ki smo jo kadarkoli predali drugim.
Na močnih energetskih točkah v objemu Mati Zemlje, spiritov gora ter očiščevalnih moči Boginje Soče bo zato potekala globoka, intenzivna in transformativna delavnica, kjer bomo v objemu ljubezni Mati Zemlje in Bitij Čiste Luči in Ljubezni na stežaj odprli vrata našega Srca in se z ljubeznijo srca dotikali nevidnih svetov. Vsi vemo da smo v času ko zemlja pospešeno dviguje vibracijo. Zidovi med dimenzijami in svetovi so vedno tanjši in naše Srce in Ljubezen sta tista sila, ki odstirata tančice in nam odpirata vrata v 5 dimenzijo Mati Zemlje in v njeno duhovno kraljestvo. Z vso ljubeznijo in vsem spoštovanjem bomo odpirali Srce in hvaležno sprejemali darila varuhov gora, ki bodo v nas prebudili našo notranjo moč, zavedanje kdo mi resnično smo. Odpirali bomo vrata kodam, ki so zasidrane v teh gorah, kodam Nove zemlje.
Vstopali bomo v tempelj svojega Srca in se spomnili kdo smo od začetka časov ter si začeli vračati nazaj vso našo Božansko dediščino, vse izgubljene delčke naše duše in vračali si bomo nazaj vso našo moč. Sidrali bomo vizijo Novega Človeka na Novi Zemlji.
Delavnica bo v celoti vodena v povezavi Z Najvišjim Virom in bo potekala v objemu mogočne podpore bitij čiste Luči in Ljubezni, v objemu močnih energetskih točk Mati Zemlje, v objemu moči spiritov in varuhov gora.
Nastanjeni bomo v čudoviti nastanitvi hiša kamp Lazar, ki je tik ob Soči z lastno plažo in leži v objemu spiritov gora.
Vse trenutke bomo preživeli v zares idiličnih in energetsko močnih krajih.


PROGRAM:
Petek 25.6.2020
-14.00 do 16.00 prihod udeležencev
-16.30 do 19.30 krog odpiranja Srca, meditacija osvobajanja, povezovanje s Srcem z Mati Zemljo, z boginjo Sočo, s spiriti gora in z Bitji Luči in Ljubezni ter intuitivna sporočila za vsakega udeleženca
-20.00 večerja
Sobota 26.6.2020
- 7.30 zajtrk
- 8:30 vodenje na 2 energetska kraja v objemu spiritov gora, globoko povezovanje z varuhi, spiriti in delavnica opolnomočenje v procesu dviga zavesti z intuitivnimi sporočili za vsakega udeleženca
- 13. 00 kosilo v koči
- 14:00 nadaljevanje delavnice
- 19:30 večerja


Izmenjava je 129 eur


Doplačilo:
Cena za 2 nočitvi v dvoposteljni sobi je od 70 eur.
Možnost tudi bivanja v kampu v lastnem šotoru.
Obroki: ( 1x zajtrk, kosilo in 2x večerja ) cena okvirno 25 do 30 eur


Majhna skupina do 12 udeležencev


Dodatne informacije:
Anamarija Kovačič

kreacijesvetlobe.si


Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si


O nastanitvi:
Kamp Lazar, počitniška hiša: http://lazar.si/sl/

 

 

 

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem INTUITIVNA SVETOVALKA, AVTORICA in VODITELJICA delavnic in meditacij za dvig Zavesti, Sem Lightworker in gridworker- kreatorka mrež Svetlobe, sem VARUHINJA ZEMLJE. VSE KAR DELAM DELA SVETLOBA SKOZI...


Nalagam...