24
oktober

Skupinska pokušina Simfonije možnosti z Mašo Plaznik

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 24. oktobra ob 20:00 do
24. oktobra 2023 ob 21:00
Kje:
Prispevek:50 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, info@zareksrece.si, 041905740

12 ogledov

Vabim te na skupinsko pokušino energijske seanse SOP Simfonije možnosti


Ste že kdaj pomislili na to, da dejansko živimo v svetu, ki je narejen iz energije?

Dobesedno vse, kar nas obdaja, je energija. Od dreves zunaj, do naših stanovanj v katerih živimo, do oblačil, ki jih nosimo, tudi vse naše misli, občutki in vsaka posamezna izbira, ki jo naredimo... vse to je energija. Vsakič, ko izberemo, da nekaj rečemo, da nekaj ustvarimo... vse to je energija.


Žal večini nas že od otroštva nikoli ni bilo predstavljeno in prikazano, kako se povezati s temi energijami.

SOP Simfonija možnosti je povabilo k dostopanju energij, ki so na voljo in katere lahko dodate k ustvarjanju vašega življenja. Simfonijo možnosti je razvil dr. Dain Heer, ki je soustanovitelj Access consciousnessa. SOP je povezana s priznanjem, da ste VI vključeni v simfonijo energij, ki nenehno in dinamično tečejo znotraj in okoli nas.

 

 

Ste radovedni, da bi raziskali in izkusili Simfonijo sami zase?

Kaj če bi bila vsaka sprememba, ki ste si jo želeli, zahteva po drugačni energiji v vašem življenju?


Poglej spodnji video, kjer Dr. Dain Heer predstavi, kaj je SOP Simfonija možnostiSOP Simfonija možnosti je energijska seansa, ki zate odpre čisto nov prostor energij

SOP Simfonija možnosti ni terapija ali zdravilna seja - je raziskovanje energij s ciljem opolnomočenja vsake osebe, da ve, da ve in kaj lahko izbere in spremeni.

Vsak človek ima edinstveno sposobnost sprejemanja in podarjanja energij. Simfonija možnosti vam omogoča, da začnete dostopati do tistega, kar je prav za vas in vaše telo, poleg tega, kar ste v tej realnosti v kateri živimo, kupili kot resnično.

Začne ustvarjati prostor za zavedanje, da kakršnokoli realnost trenutno živite, to ni edina možna realnost, ki jo lahko izberete. Simfonija možnosti temelji na orodjih Access Consciousness in energijskem transformacijskem delu, ki ga je ustvaril dr. Dain Heer. Vse  praktike Simfonije možnosti usposablja dr. Dain Heer osebno v vrsti naprednih tečajev po vsem svetu.

 

  • Kaj vse je možno za vas?
  • Kaj vse lahko imate, ste in prejmete?

 


Na uradni spletni strani Access consciousnessa najdete več informacij. Klik tukaj.

Skupinsko pokušino Simfonije možonsti vodi Maša Plaznik

Maša je certificirani facilitator Access Bars® , Access Body® proces facilitator, Access Energijski facelift facilitator, SOP praktik, CFMW, ki ima opravljene tudi napredne access seminarje z Dr. Dainom in veliko drugimi v okviru Accessa in je sedaj na poti pridobivanja novega certifkata za certificiranega access consciuosness facilitatorja. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo Magično doživetje.

Kdo je Maša in kaj počne, najdeš tukaj.

 

Mnenja strank o SOP Simfoniji možnosti

Ko sem se odločila za seanso SOP-ija pri Maši, sem bila brez pričakovanj. Pravzaprav niti nisem vedela kaj natančno to je. Takoj, ko je Maša pristopila, sem zaznala močno energijo. Med seanso se mi je ponavljala globoka sprostitev, globja kot pri barsih ter globoko dihanje, ki je nekaj odnašalo.

 

 

Bila sem v svetu različnih barv: od rumenega polja, do zelene trave, vijoličnega vesolja do svetlo modre, skoraj bele neskončnosti. Edina težava je bila ta, da me je Maša poklicala in oznanila, da sva zaključili. Očitno ura pri Maši teče s trojno hitrostjo.

 

Hvala, Maša, za to izkušnjo.

 

Denis

 


Si želiš prejeti skupinsko pokušino SOP Simfonije možnosti s strani Maše Plaznik? 

Pridruži se nam in uživaj v svoji novi resničnosti.

Skupinska pokušina SImfonije možnosti z Mašo Plaznik bo v torek 24.10.2023 ob 20:00 v Ljubljani, Središče Vitallis, Hladilniška 28, Zalog, 1000 Ljubljana.

Prispevek je 50 € na osebo.

https://www.zareksrece.si/si/dogodki/skupinska-pokusina-sop-ljubljana

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...