9
avgust

Skupinska regresija v Kranju - razrešitev težav

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 9. avgusta ob 18:00 do
9. avgusta 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:40,00
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:051650180

203 ogledov

Življenje vsakemu od nas v njegovi učilnici Življenja prinaša situacije po katerih spoznavamo sebe, druge ljudi in življenje samo. Verjetno se vsakemu od nas kdaj zgodi, da se posamezne situacije ponavljajo vedno znova in znova. Mnogim od nas se kljub vsemu »delu na sebi«, nekatere situacije ponavljajo in lekcij ni konca.  Kljub temu, da lahko vemo, da so vzroki za stanje lahko zakopani globoko v nas samih, včasih porabimo desetletja za razrešitev. Obstaja mnogo poti in ena najboljših za vzroke težav, ki izhajajo iz preteklih življenj, kar jih poznam, je regresija v preteklost/pretekla življenja.

Zato in zaradi mnogih želja, sem se odločila, da tokrat premierno izvedem skupinsko regresijo v Kranju. V njej boste 26. 7. lahko najprej potovali v osrčje vzroka vaše težave, nato pa bomo vzpostavili kontakt z delom nas samih, ki je vzrok in strukturo energije dotične težave že razrešil. Ker so vsi pomembni vzroki in njih rešitve v nas samih, jih zato iščimo tam, kjer jih je pogosto edino mogoče najti. 

Potek regresije:

·         Predstavitev in oblikovanje jasne namere

·         Regresija v preteklost, preteklo življenje

·         Progresija v prihodnost oz paralelno življenje

·         Podelitev, pogovor in svetovanje

Pogoj: namen in psihofizična stabilnost.

Prijava na e-mail: zdruzenjeza@gmail.com. Zaradi omejenega števila mest, je prijava neobhodno potrebna in je potrjena z odgovorom na e-mail.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...