7
februar

Skupinska regresija v preteklo življenje za razrešitev težave

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 7. februarja ob 17:00 do
7. marca 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:40,00
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

100 ogledov

Življenje vsakemu od nas v njegovi učilnici Življenja prinaša situacije po katerih spoznavamo sebe, druge ljudi in življenje samo. Verjetno se vsakemu od nas kdaj zgodi, da se posamezne situacije ponavljajo vedno znova in znova.

Mnogim od nas se kljub vsemu »delu na sebi«, nekatere situacije ponavljajo in lekcij ni konca.  Kljub temu, da lahko vemo, da so vzroki za stanje lahko zakopani globoko v nas samih, včasih porabimo desetletja za razrešitev.

Negativen vpliv preteklih življenj se pogosto izraža skozi neželene okoliščine in notranje doživljanje posameznika (občutljivost), katerega s terapijskimi pristopi, usmerjeni na sedanje življenje, pogosto ne uspejo razrešiti.

Obstaja več možnosti razrešitev vzrokov, ki izhajajo iz preteklih življenj. Po mojih izkušnjah je ena najboljših regresija v pretekla življenja.

 V tokratni regresiji boste najprej potovali v osrčje vzroka vaše težave, nato boste izvedli transformacijo energijskega zapisa - prejeli spoznanja, izkušnjo učenja in reprogramiranja. Ker so vsi pomembni vzroki in njih rešitve v nas samih, jih zato iščimo tam, kjer jih je pogosto edino mogoče najti. 

Primeri težav, ki se lahko razrešujejo z regresijo:

  • nepojasnjen strah, nezaupanje, depresija
  • obsesivne misli brez znanega vzroka (moram to in to)
  • nepojasnjen občutek krivde, jeze, sramu
  • nepojasnjene bolečine in bolezni
  • težaven odnos z nekom, pa ne poznaš realnega razloga za to
  • odtujenost od tega sveta ipd.


Nekatere izkušnje udeležencev:

·         https://www.osebnostna-rast.si/regresija-pretekla-zivljenja-karma/regresija/40-izkusnje-uporabnikov/160-nepojasnjena-bolecina-je-izginila

·         https://www.osebnostna-rast.si/regresija-pretekla-zivljenja-karma/43-skupinska-regresija/173-skupinska-regresija-izkusnje-udelezencev

Potek regresije:

  • Predstavitev in oblikovanje jasne namere za vsakega udeleženca
  • Regresija v preteklo življenje in energijska osvoboditev
  • Podelitev in intuitivno svetovanje


Pogoj: odločitev/namen, meditacijske sposobnosti in psihofizična stabilnost.

Trajanje: od 17.00 do 20.30 (21.00).  Cena: 40,00 evrov do zasedbe mest (8).

Prijava na e-mail: zdruzenjeza@gmail.com.Zaradi omejenega števila mest, je prijava neobhodno potrebna in je potrjena z odgovorom na e-mail.

Vodi dr. Kristina Knific

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...