10
december

Skupinska terapija Magično doživetje - ČUDOVIT/A SI

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 10. decembra ob 19:00 do
10. decembra 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:65 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

37 ogledov

Magično doživetje je izjemna energijska terapija, ki vam omogoča popolno energijsko prenovo.

Od začetka januarja 2019 Maša Plaznik izvaja terapijo Magično doživetje. Nekateri ste jo že prejeli v obliki individualne terapije. Sedaj pa je končno prišel čas, da vam jo ponudimo tudi v obliki skupinske terapije Magično doživetje.

Sem izredno hvaležna, da imam to možnost in lahko omogočim vsem nam, da skupaj rastemo in se razvijamo v čudovita bitja, katera v resnici smo.

 

 

Maša Plaznik

Vabim te, da se nam pridružiš na skupinski energijski terapiji Magično doživtje preko spleta.


TEMA DOGODKA je ČUDOVIT/A SI.

Terapija je namenjena vsem tistim osebam, ki so že toliko dvignili svojo vibracijo, da so pripravljeni prejeti visoke vibracije magičnega doživetja.

 

Med skupinsko terapijo se povežemo z vašim bitjem, telesom in z vsem kar vi ste v katerem koli življenju, prostoru ali času.

 

S pomočjo čistih vibracij iz univerzuma, ki so izbrale Mašo Plaznik, da jih preda vsem bitjem na planetu Zemlja, bomo med terapijo omogočili vsem udeležencem

 • da se osvobodijo vsega nepotrebnega (čustev, misli, bremen, nizkih vibracij, sider, zelo starih omejitev različnih vrst in oblik ter vsega kar nosimo s seboj in nas drži navzdol)
 • da prejmejo visoke vibracije in se naravnali na nove energije, ki prihajajo na naš planet in ozavestili kdo v resnici smo ter kaj zmoremo kot bitje in telo narediti tukaj in zdaj
 • da dosežejo globok mir in stik s seboj v čistosti svojega obstoja
 • da prejejo vse tisto, kar je že dolgo časa na čakanju in se do sedaj ni moglo aktivirati
   

 

Skupinsko terapijo Magično doživetje vodi Maša Plaznik, certificirani Radost enosti izvajalec, certificirani facilitator Access Bars® , Access Body® proces, Access Energijski facelift, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, The Body, Bodi ti z Dr. Dainom in veliko drugih v okviru Accessa. Hkrati je tudi certificirani Thetahealing® praktik in ima opravljen začetni seminar, nadaljevalni seminar in igro življenja. Certificirani Usui reiki II praktik. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

 

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo Magično doživetje.

 

MNENJA STRANK O TERAPIJI

Ne morem opisati občutka ko zavestno ležiš, poslušaš navodila Maše in ko obstaneš v tišini (samo ti in zvok narave iz ozadja) in začutiš ter vidiš kako lebdiš nad svojim telesom oz kot bi tvoja duša občutila svobodo in poletela ... neprecenljivo. Ker je bilo tako močno in intenzivno sem se po 40 min sama spustila in zaključila,  ker je enostavno telo imelo dovolj in je prejelo vse,  kar je hotelo. Hvala Maša.

 

 

Tvoja G.S.

Tempo življenja nas nenehno sili k iskanju rešitev, kako premagati stres. Redna terapija Magicno doživetje je neprecenljivi del mojega soočanja s stresnimi situacijamu, saj me v zelo kratkem času umiri in napolni z energijo. Neskončno hvalezna za to izkušnjo.

 Priporočam vsem, ki si želijo izjemen stik s seboj in hitro ter učinkovito dvigovati navzgor.

 

 

Maja

Maša, hvala ti za včerajšnje doživetje J Ne najdem besed, ki bi opisale, kako res magično je bilo. Še vedno se mi zdi da lebdim in moje telo se privaja na vse te čudovite, visoke, čiste vibracije, ki smo jih včeraj prejeli. Med terapijo sem ful zehala, solze so mi tekle, vmes mi je šlo tudi na smeh, telo mi je trzalo, napetost in teža, ki sem jo vmes začutila v srčni čakri, sta se kmalu po tem stopili v lahkotnost, prisotnost, hvaležnost in občutek neskončne ljubezni.
Hvala, ker si. Objem

 

 

Tina

Včeraj je bilo v magičnem doživetju prav magično.
Pri meni osebno sem doživljal med dogodkom, da so skozi mene preletavale močne energije, ki sem občutil kot pozitivne mravljinčke po celem telesu. Imel sem razne barvne odtenke, občutil sem nasmeh na obrazu, povezane energije vseh nas, ki nas je dvigalo visoko, zatem nižje in spet visoko. Po končanem dogodku sem se počutil zelo pomirjenega in hladen kot špricer. Med dogodkom mi je sicer malo ponagajal um,vendar doživetje je bilo
čudovito. Upam si trdit,da bo ta umirjenost,sproščenost trajala več dni.
Še enkrat hvala za to doživetje.
Lp

 

 

Marjan

Kot veš se ti jaz oglasim kasneje, ker dan po terapiji še sploh ne znam ubesediti, kaj se je zgodilo. Na začetku kot vedno, se je vmešaval um... potem sem pa dolgo videla, kako sem kot v nekem kristalu prozorno fuksija barve. Zdelo se mi je, kot da je cela terapija trajala 15 min... čepraj, je bila v resnici 60 min. Na koncu sem se počutila res lahkotno in miiiirno, kot da se okoli mene nič ne dogaja in na koncu sem res ostala brez besed.

 

 

Damjana

 

PREDPOGOJI ZA UDELEŽBO NA SKUPINSKI TERAPIJI MAGIČNO DOŽIVETJE

 

V kolikor izpolnjuješ vsaj 1 izmed spodaj navedenih alinej, je terapija Magično doživetje primerna zate.

 • si že bil/a na skupinski Radost enosti
 • si že bil/a na individualni Radost enosti
 • si že prejel/a individualno terapijo magično doživetje
 • si že prejel/a vsaj 3x poglobljeno terapijo
 • si izjema, ki ima že zelo visoko vibracijo in se lahko udeležiš brez predpogojev. V kolikor začutiš, da spadaš mednje, mi sporoči

 

Preveri pri Maši v Žarku sreče, v kolikor nisi prepričan/a ali se lahko udeležiš

 

KDAJ, KJE in KAKO?

Cena udeležbe na dogodku: 65 €


Termin in trajanje: četrtek 10.12.2020 ob 19:00, traja cca do 21:00 ure.

Kje? dogodek bo potekal preko spleta! Ob prijavi na dogodek in plačilu kotizacije za udeležbo, boste prejeli povezavo do udeležbe preko aplikacije zoom

 

REGISTRIRAJ SE PREKO TE POVEZAVE:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEvdeqvqzspGdPYy6K4rtGCx0HjIpqdGEq_

 

KAKO SE PRIPRAVIM NA UDELEŽBO?

 • doma si uredim prostor za udobno ležanje
 • poskrbim, da bom imel/a slušalke ali dober zvočnik, da bom lahko slišal/a
 • flaško ali kozarec z vodo

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...