14
januar

Skupinski ONLINE iVitalis Tretma

Kdaj: 14. januarja ob 20:30 do
14. januarja 2021 ob 21:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:27€ ( 3 skupinski online iVitalis tretmaji v živo + BONUS neomejen dostop do posnetkov iVitalsi tretmajev cel mesec)
Organizira:Bisernica Consulting
Kontakt:tim@bisernica.si

22 ogledov

ONLINE SKUPINSKI iVitalis TRETMA

V ŽIVO REŠUJEMO VAŠE TEŽAVE
Kdaj: 14.1., 21.1 in 28.1. 2020 ob 20:30
Kje: online
Kdo: dr. Neja Zupan
Prispevek: 27€ ( 3 skupinski online iVitalis tretmaji v živo + BONUS neomejen dostop do posnetkov iVitalsi tretmajev cel mesec)
Prijave: https://ivitalis.net/skupinski-ivitalis-tretma/

Spravite svojo energijo v tek, spodbudite delovanje imunskega sistema in začnite proces samozdravljenja!

iVitlis TRETMA
 

Vitalis tretma je hitra in učinkovita rešitev za vzpostavitev energijskega ravnovesja v telesu. Namenjen je vzdrževanju zadostne količine energije za zadovoljno opravljanje vseh življenjskih nalog, ter ohranjanju dobrega zdravja in vitalnosti.
 

iVitalis tretma zelo dobro dopolnjuje in podpira zdravljenje uradne medicine – omogoča hitrejše okrevanje po boleznih in poškodbah. Tretma je neinvaziven in nima kontraindikacij. Je varen in primeren za ljudi vseh starosti.
 Z iVitalis tretmajem energijo zopet spravimo v tek. Spodbudimo delovanje imunskega sistema in s tem se prične proces samozdravljenja. Brez tablet ali dodatkov. To je tretma s stalnim delovanjem, zahteva pa lasten vložek truda za dosego želenega zdravstvenega stanja in osebnega zadovoljstva.
Koristi iVitalis tretmaja so zmanjšanje stresa, boljše psiho-fizično počutje, izboljšana prehrana in bolj učinkovito delovanje telesnih funkcij.
iVitalis tretma je proces, ki posamezniku in skupini daje moč, da napredujejo k izboljšanju zdravja in dobrega počutja z uporabo iVitalis znanja in praktičnih vaj.

Prijave: https://ivitalis.net/skupinski-ivitalis-tretma/

KAJ DOBITE NA SKUPINSKEM iVitalis TRETMAJU 

IVITALIS VADBA
V skupinski iVitalis tretma bodo v prvem delu vedno vključene iVitalis vaje, ki so pomembne za vsespločno dobro počutje vsakega pozameznika, v drugem delu pa se bo dr. Zupan posvetila specialno eni težavi, ki jo boste prelagali vi. Predloge bomo predhodno zbirali na email: tim@bisernica.si

MOČNA NARAVNA ZDRAVILNA METODA
Spoznali boste močno, naravno zdravilno metodo, s katero lahko v nekaj minutah na dan prevzamete odgovornost za svoje zdravje, okrepite energijo in si povrnete mir in veselje.

ENERGIJA
Razširili boste zavedanje, da telo poganja energija in kako za to energijo enostavno in učinkovito skrbeti.
Seveda lahko takšen tretma izvaja vsak sam, vendar je prednost skupinskega tretmaja prav v skupni energiji, ki vas podpre, da si vzamete čas in da nekaj naredite zase. Skupinska energija ustvarja ciklon močne energije, ki potegne in podpre vse v skupini.

VISOKE VIBRACIJE
Deležni boste tudi močne in visoke vibracije energije, ki jo izžareva dr. Zupan in vam bo še dodatno pripomogla k zdravju in boljšemu počutju med in po vadbi.
Veliko več kot lahko opišemo, pa se dogaja na višjih nivojih. Tehnika je zgolj tehnika, močan tok kozmične energije, ki teče skozi dr. Zupan pa pomaga ljudem do osvoboditve.
 

Prijave: https://ivitalis.net/skupinski-ivitalis-tretma/
 

Razlika med iVitalis VADBO in iVitalis TRETMAJEM 
 

Pri iVitalis VADBI krepimo um, telo in duha posameznika na splošno, pri iVitalis TRETMAJU pa uporabljamo posebne iVitalis vaje za izboljšanje že prisotnih fizičnih, čustvenih in duševnih stanj in blokad.
iVitalis VADBA zagotavlja terapevtske učinke in se izvaja na širši in bolj splošen način, medtem ko gre pri iVitalis TRETMAJU za bolj specializiran in prilagojen pristop k zdravljenju ali obravnavi nekoga, ki že trpi zaradi določenega fizičnega, čustvenega ali duševnega zdravstvenega stanja.
 

ONLINE SKUPINSKI iVitalis TRETMA 
V ŽIVO REŠUJEMO VAŠE TEŽAVE
Kdaj: 14.1., 21.1 in 28.1. 2020 ob 20:30
Kje: online
Kdo: dr. Neja Zupan
Prispevek: 27€ ( 3 skupinski online iVitalis tretmaji v živo + BONUS neomejen dostop do posnetkov iVitalsi tretmajev cel mesec)

Prijave:https://ivitalis.net/skupinski-ivitalis-tretma/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo Bisernica Consulting je uresničevanje zadovoljstva v vsakem posamezniku skozi zavedanje.


Nalagam...