31
oktober

SPLETNI KakovostniReiki tečaj za začetnike+gratis mentorstvo

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 31. oktobra ob 16:00 do
31. oktobra 2020 ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:90€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041905704 zacutireiki@gmail.com

14 ogledov

Kakovostni certificirani Reiki tečaj za začetnike (Usui 1 stopnja) + gratis mentorstvo, osebna diagnostika z izkušeno reiki učiteljico. Veš, kaj te blokira?

Z reikijem so začeli najboljši slovenski zdravilci. Je ena po svetu izmed najbolj razširjenih naravnih delujočih tehnik osebne in duhovne rasti. Prednost pred ostalimi energijskimi tehnikami, da z njim lahko pomagate tudi sebi.

Dokazano deluje, je merljiv, enostaven za uporabo in neboleč. Lahko se ga nauči vsak, ne potrebuješ talenta, predznanja,"posebnih sposobnosti".

Vabljeni na kvalitetne izkustvene reiki tečaje z odlično razlago izkušene reiki mojstrice in učiteljice Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini reiki! Z reikijem sem praktično začela že leta 2012, še prej pa, ko so me zdravili reikisti. Imam učence, ki tudi poučujejo reiki in so terapevti. Veliko lastnih primerov iz vsakdanjega življenja. Izvajalka različnih vrst meditacij, zeliščarka, šolana na šoli za bioterapievte po karmični diagnostiki. Podpre vas z domačimi eko zelišči, Bachovimi cvetnimi esencami. Pomočnica svetovnega zdravilca Braca... več o učiteljici - povezava

 

Osnovni podatki o tečaju (povezava)

Kaj: Reiki tečaj Usui 1 - kakovostni reiki tečaj za začetnike

Kraj izvajanja: Parmova 41, 1000 Ljubljana. Brezplačno zagotovljeno parkiranje tik pred vhodom. (za tečaje v živo, za spletne tečaje prko skype)

Cena tečaja:  90€ je redna cena z DDV (najmanj 6h-7h, po potrebi podaljšamo) trajajočega skupinskega začetnega reiki tečaja. Za individualno poučevanje me pokličite. Za spletni tečaj je vstopnica poravnan predračun.

V ceno je vključeno:

√ kakovostni reiki tečaj z iniciacijo, praktičnimi vajami 

√ 96% udeležencev je ocenilo kakovost tečaja z 9,8 (od 1o) in so bili z njim zelo zadovoljni. 96% tečajnikov bi ga priporočilo tudi svojim prijateljem!

√ certifikat, obširna kvalitetna skripta z odlično razlago, povečali smo število vaj, možnost nadaljevanja na naprednih reiki stopnjah. Po želji video vsebina.

√ po tečaju ostajam vaša mentorica.


√ Imate vprašanje? Gratis svetovanje pred vpisom v tečaj.

√ Osebni pristop, brezplačno odkrivanje blokad pri vsakemu tečajniku. Nekomu v skupini podarim osebno diagnostiko po metodi karmične diagnostike z vpogledom v biopolje z odgovori, kaj te najbolj blokira. Pregled tvojih čaker in (pod)zavestnih vzorcev (v vrednosti 50 eur, sicer vključeno v ceno tečaja).

√ meditacija in dodatno odpiranje, harmoniziranje čaker in vas pripravimo na optimalen sprejem reiki energije.

√ Po potrebi transformiramo bolečine in vas pripravimo na čaroben sprejem energij in posvetitve (iniciacije).

√ Vključene tudi vaje. Vadimo kolikor časa želite. Tečaj je izkustven, teoretične in praktične narave.

√ Majhne skupine, s tem lahko vzdržujem kakovost in vam nudim maksimalno posvečanje.

√ Izkušena učiteljica z večletno prakso poučevanja reikija, z veliko učenci, na katere je izjemno ponosna, saj so med njimi tudi tudi že uspešni terapevti.

 

Prijava na tečaj: Čimprej (do zapolnitve skupine) oz. rok prijave (do) 2 dni pred izvedbo tečaja  na povezavi ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com. Zamudili? Pokličite me, še vedno se nam lahko pridružite! Prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!! 

Po prijavi boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, kjer bodo vse podrobnosti. Če maila niste prejeli, me prosim kontaktirajte. Pridite sami ali v družbi. Zaradi omejenih prostorskih kapacitet, obvezna prijava vsakega udeleženca.


(*Dodatni termini na www.zacutireiki.com. ) 

 

 

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica), šolana na šoli za bioterapevte po karmični diagnostiki, Bachova cvetna svetovalka, z več kot 7 letno prakso aktivnega dela z reikijem, pridelovalka eko zelišč...) Več…

Trajanje: najmanj 6-7 ur, vadite lahko kolikor časa želite, po potrebi podaljšamo.   

Ciljna skupina: Za vsakogar, ki se želi naučiti reikija. Ni potrebno nobeno predznanje, zaupanje ali "talent". 

Vabljeni tisti, ki imate šibko znanje reikija ali šibko moč na re-iniciacijo ali ponovitveni tečaj po odlični ceni.

Cilj: Na tečaju vas naučim, kako se povezati z reikijem in ga izvajati na sebi ali drugih. Po tečaju ga lahko takoj izvajate na sebi ali na drugih. Po tečaju dobite tudi certifikat. Gratis mentorstvo po tečaju!        

Podrobni program: Več o vsebini 1. stopnji USUI reiki.

 

 

 

Reiki:

je enostaven. Sposoben se ga je naučiti prav vsak.
ni povezan z vero ali intelektualnimi sposobnostmi.
Zanj ni starostnih omejitev.
Uporabljate ga lahko na sebi.
Uporabljate ga lahko na drugih (ljudeh, živalih, rastlinah, kristalih, usmerjate v dogodke, cilje, rezultate…).
Delovanje reikija je dokazano in merljivo.

 

Imate vprašanje o reikiju? Svetovanje pred vpisom v tečaj, organizirane so reiki predstavitve.

  

Sprejela vas bom v energijsko očiščen in zaščiten prostor, kjer se boste odlično počutili. Pri vsakemu posebej bomo odkrivali blokade in strahove, dovolj bo časa za vsa vaša vprašanja in praktično delo. Na tečaju lahko vadite kolikor časa želite. GRATIS! Mentorstvo GRATIS! 

Še vedno mislite, da ste na to stran prišli po naključju?! Vse je-na-ključ. Reiki je že del vas, bil je bil ustvarjen, da (si) z njim pomagate. Zdaj ste pripravljeni! Če ne bi bili, bi preslišali informacijo.

 

Si želite osebne in duhovne rasti? Bi izboljšali kvaliteto bivanja in psiho-fizičnega počutja? Bi radi očistili čakre? Se želite znebiti bolečin? Bi se radi napolnili z energijo, vas zanima kako? Nesproščeni? Kako si pomagati v stresu? Ni radosti? Bi se radi znebili čustvenih bremen? Bolni, nesrečni? Nerazčiščene travme? Bi se radi znebili žalosti, jeze? Brez samozavesti? Ne občutite ljubezni? Se počutite prazno? Naučila vas bom tehnike, ki to zmore in tako boste zmogli tudi vi. Bi želeli postati učitelj/ica reikija, vas vleče, da bi pomagali drugim? 

Več o vsebini tečaja na: www.zacutireiki.com (končnica COM)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.


Nalagam...