25
julij

Spoznajte svoje angele varuhe s šamanko iz Kanade

Organizira: Kimspirational
Kdaj: 25. julij ob 19:00 do
25. julij 2021 ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:27€
Organizira:Kimspirational
Kontakt:kimspirational.slove@gmail.com

126 ogledov

Bi radi napredovali na svojem osebnem in duhovnem potovanju s pomočjo svojih angelov varuhov? Kjer koli ste na tem potovanju, je lahko delo z angeli varuhi čudovito in razsvetljujoče doživetje. Ta webinar vam lahko močno koristi, ne glede na to, ali ste popolnoma novi v duhovnosti ali pa že dlje časa delujete in se izobražujete.

Dovolite svojim angelom varuhom, da vas pomirijo, da se lahko povežete v močan in oseben odnos z njimi. Močan odnos z njimi vam prinese veliko odgovorov, ki ste jih morda imeli celo življenje.

Ta webinarj vam bo pomagal zgraditi stabilno, a hkrati samozavestno zavedanje o tem, kdaj vaši angeli z vami komunicirajo in kakšna znamenja vam puščajo, da boste lahko sledili njihovemu vodstvu. Pridobili boste tudi spretnosti, da se boste lahko lažje povezali z njihovim posebnim načinom komuniciranja z vami. Vsak angel varuh ima z vami določeno vlogo. Medtem ko vam eden pomaga na telesnih, duševnih, čustvenih in duhovnih področjih, drugi igra precej drugačno vlogo.

Prejemanje lastnih angelskih navodil in sporočil je lahko zelo koristno. To so še druge teme, ki bodo obravnavane na tem spletnem seminarju in še veliko več…

  • Kako v resnici izgleda vaš angel varuh?
  • Koliko jih imamo?
  • Ali so naši pokojni kot angeli varuhi?
  • Kako lahko postanete prepričani, da vam vaš angel varuh lahko pomaga?
  • Kako lahko manifestirate s svojim angelom varuhom?
  • Katere barve vam prinašajo vaši angeli varuhi?
  • Katere številke vam pošiljajo vaši angeli varuhi?
     

KDAJ: 25.7.2021 ob 19 uri

KJE: preko ZOOM video konference

TRAJANJE: 3 ure

CENA: 27€/osebo


Webinar bo v angleškem jeziku brez prevoda v slovenščino.

Webinar bova posnela, tako da si ga boste lahko ogledali kasneje, z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

ODZIVI STRANK: 

Zares prijetno in globoko doživetje je, ko ti podaja znanje in vedenja. Na njenih delavnicah, ki bi jih lahko poimenoval delavnice globokih spoznanj, resnično najdeš več kot samo odgovore, dobiš starodavna znanja, ki so nam nekoč davno bila dosegljiva, a žal pozabljena in prepovedana. Zatorej tu in na tem mestu KIM velika hvala za tvoje nesebično deljenje teh znanj. LP Silvo
 

Živjo! Hvala Kim in vsem udeleženim iz onostranstva, iskrena hvala za vsa pojasnila in razodetje resnice, ki so nama bile v veliko pomoč. Saj sva si vse kar se je dogajalo razlagala popolnoma napačno, kar bi mene kmalu zavedlo in pognalo na staro pot. Bolj ko se pogovarjava s partnerjem. Bolj vse postaja smiselno in slika iz koščkov puzzel dobiva bolj jasno in logično podobo. Res je bil izjemen reading razodetja za oba od naju. Iskrena hvala še enkrat! Lepo bodite! Katarina

 

Čeprav v življenju marsikaj že sami vemo oziroma čutimo, kljub temu potrebujemo osebe kot sta vidva, da nam dajo tisto potrebno “brco”, da se premaknemo naprej na naši poti. Kim mi je dala novo zavedanje, stvari ki jih nisem razumela ali hotela videti, mi jih je približala iz drugega zornega kota. S pomočjo duhovnega sveta mi je dala podatke, ki jih trenutno potrebujem na svoji poti razvoja. Zahvaljujem se ji za vso srčnost in energijo, ki jo je vložila zame. Res je posebna oseba, ki ti v kratkem času spremeni tako pogled nase kot na okolico. Hvala vama obema. Se veselim, da se v prihodnosti še kdaj srečamo. Lp Damijana
 

Že prvo srečanje s Kim lani septembra je bilo čarobno. Izžareva neverjetno ljubezen in mir. Udeležila sem se skupinskega readinga, kjer nas je bilo okoli 20. Kim je resnično kanal in doživeti povezovanje z našimi vodniki, je bila resnično enkratna izkušnja. Že takrat sem se odločila, da bom šla k njej na individualni reading. 

In sem šla in s sabo peljala tudi svojo 22-letno mlajšo hči, ker sem želela, da vidi in občuti, da nikoli nismo sami in je vedno nekdo ob nas. Prav tako sem želela, da spozna svojo mamo še malo drugače, kot je je navajena. Kim hčere nisem napovedala, vendar že takoj ko je stopila v prostor, je rekla, da je vedela, da bom pripeljala še nekoga s seboj. In se je povezala z mojima vodnikoma in sem postavljala vprašanja in obenem dobivala odgovore. Odgovore sem dobivala tudi na vprašanja, ki jih sploh nisem glasno izgovorila. Verjamem v energije, ki nas vodijo, vendar ne verjamem “kar na slepo”. Pri Kim nisem začutila nobenega dvoma, prav tako niti za trenutek nisem pomislila, da bi lahko bila kakšna manipulacija ali bi bilo vse skupaj plod mojega uma in domišljije. Povezava z vodniki je tako neposredna in močna, da odpade vsak dvom. Moram povedati, da je bilo srečanje z enim od mojih vodnikov tudi zelo čustveno, zame in za mojo hči. Ko naši vodniki spregovorijo o ljudeh in dogodkih iz preteklosti, so to stvari, ki jih ne ve nihče, razen nas samih. Meni osebno takšno srečanje pomaga razumeti določena stanja ali situacije v življenju in mi hkrati pomaga poiskati poti. Moja hči je bila tako navdušena, da je šla h Kim še enkrat. Tudi jaz grem še zagotovo. Hvala, Damijana R.

 

Kim si je v svojem čarobnem kotičku, v katerem takoj začutiš močno, podporno energijo, vzela čas samo zame – posvečen čas. Dala mi je občutek, da je tam samo zaradi mene in mojih vprašanj, s katerimi sem prišla, ker so glodala moje srce. Brez pretiravanja lahko rečem, da je bila prva, ki je resnično želela, da dobim odgovor, po katerega sem prišla, ker je čutila, da sem nanj pripravljena – šla je v bistvo, ni ovinkarila. Resnično sem ji hvaležna, ker mi je odstrla še zadnje dvome glede teme, ki me je omejevala in obenem učila rasti zadnjih 14 let. Uživala sem, jokala in se smejala – saj je bila resnica, ki mi jo je Kim predala, moji duši tako znana, a do tega snidenja že nekaj časa zakopana. Namaste, Petra
 

Najprej se moram še enkrat prav lepo zahvaliti Kim, njenim prednikom, angelom, vodnikom in vsem ostalim, ki so bili včeraj prisotni na “reading-u” in seveda tudi vam, ki ste vse skupaj to omogočili. Iskreno hvala in globok poklon vsem. Zavedam se vpliva duhovnega sveta na naš fizični svet, toda do včeraj si nisem mislil oz. čutil, da je lahko ta vpliv tako močan. 

V zvezi s Kim bi rad povedal, da čutim globoko spoštovanje in hvaležnost do Kim… čutim da ima zelo nežno, mehko, prijetno, lahkotno energijo, zato se sploh ne čudim, da me je pot pripeljala do nje. Kim, hvala lepa za res čudovito izkušnjo readinga in za priložnost, da sem dobil nove poglede, nove uvide na zadeve na katere doslej sploh nisem bil pozoren, vendar se je izkazalo, da so v mojem življenju ključnega pomena.

Sedaj se počutim veliko bolj umirjeno, saj sem ozavestil tisto kar je bilo v tem trenutku potrebno, tako da mi je bolj jasno zakaj je tako kot je. Sedaj je vse drugače, drugače gledam na določene stvari, drugače jih občutim, drugače jih zaznavam… Za mene je bila to res zelo globoka izkušnja. Hvala Kim. LP Gregor F.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kim Doucette, znana tudi kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli.

  |  centerastera.si/

Nalagam...