18
junij

Tarot- izkustvena integrativna delavnica

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 18. junija ob 10:00 do
18. junija 2023 ob 15:00
Kje:
Prispevek:100ÔéČ
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:051-783-072, grega.gregorec@gmail.com

35 ogledov

Izkustvena integrativna delavnica o tarotu je namenjena odkrivanju in odstiranju na┼íe osebnosti, globljih plasti uma, nezavednega in stika z vi┼íjim delom nas, t.i. nadjaz, du┼ía, vi┼íji jaz... Pomaga nam priti v stik z globino na┼íega bitja in nam odstre na┼ío pojavnost in smisel, soo─Źi nas s temeljno naravo bivanja in sveta v katerem ┼żivimo. Pripravi nas na vse mogo─Źe izku┼ínje in izzive s katerimi se soo─Źamo v ┼żivljenju.

Osnova delavnice je intutivno vodeno potovanje skozi celotno veliko arkano tarota. Velika arkana prikazuje temeljne arhretipske simbole preko katerih potujemo skozi ┼żivljenje, obenem pa predstavlja mavrico vseh mogo─Źih izku┼íenj, ki jih lahko ima ─Źlovek od rojstva in do smrti. Starodavni mojstri, ki so jih oblikovali, so potrebovali orodje za razlago arhetipov ─Źlove┼ítva, njihovega duhovnega in zemeljsko prakti─Źnega pomena. Postavitev teh simbolov v vizualno obliko ima dodatno prednost, saj kristalizirala duhovne vpoglede in jih prevaja v instrument, ki ga ljudje lahko la┼żje razumejo in ┼żivijo.

Vsakemu udele┼żencu se izra─Źunata dve osebni karti velike arkane in tri karte male arkane, preko katerih se izra┼ża in manifestira delovanja posameznika. Vse ┼żivljenje je v veliki meri obarvano s tematiko in sporo─Źilom teh kart. Na delavnici damo tem kartam ve─Ź pozornosti in jih dodatno razjasnimo, kar pomaga ─Źloveku, da deluje bolj zavestno in svobodno v vsakodnevnem ┼żivljenju.

Klju─Ź do razumevanja tarota je v gledanju na njegove karte kot na arhetipske simbole.┬á

Delavnica od nas zahteva pozornost in dober namen. Priporo─Źeno je, da pridete na delavnico spo─Źiti. Ker smo v stiku z arhetipskimi simboli in pomeni, ki vplivajo na nas, se obi─Źajno spro┼żijo dolo─Źeni procesi v na┼íi zavesti in telesu. Ti procesi razgrajujejo odve─Źne obrambne mehanizme osebnosti in nas na naraven in varen na─Źin soo─Źajo z na┼ío temeljno naravo, ki je nepogojena in neosebna.

 

Delavnica ima globok transformativen u─Źinek na polje na┼íega razumevanja in delovanja v vsakodnevnem ┼żivljenju, tako na nivoju osebnosti in na nivoju zavesti.
 

Delavnica je namenjena vsem, ki ┼żelite dodobra spoznati in raziskati svoje ┼żivljenje na razli─Źnih podro─Źjih (osebnosti in duhovni razvoj, partnerstvo, zdravje, smisel ┼żivljenja, cilj in potenciali, odnosi, star┼íevstvo...ali pa samo kot gola radovednost raziskovanja sebe).

Na delavnico lahko prinesete svoje tarot karte, lahko si jih sposodite za ta namen ali kupite nove neposredno na delavnici. Vsekakor priporo─Źam, da ima vsak svoje karte, ki jih kasneje lahko samostojno uporablja. Priporo─Źam tudi, da so karte nekoliko ve─Źjega formata zaradi la┼żjega osredoto─Źenja in meditacije na posamezno karto.

Delavnice se lahko udele┼żi vsakdo, ne glede na to ali tarot ┼że uporablja ali ne.

 
Kaj dobim z delavnico:

 • bolj┼íe razumevanje samega sebe in svojih potencialov
 • predelava neprijetnih vsebin (─Źustva, misli, telesni ob─Źutki, slike)
 • dopu┼í─Źanje sebi biti avtenti─Źen/a
 • sprejetje samega sebe v svoji edinstvenosti
 • priprava na izzive, ki so pred nami
 • globlji uvid v svoje ┼żivljenje
 • odpu┼í─Źanje in opro┼í─Źanje- kjer je le to potrebno
 • spoznavanje modrosti tarota
 • koristno znanje, ki ga lahko uporabim kasneje doma...
   

Datum in ─Źas delavnice: nedelja 18.6.2023 od 10.00 do 15.00 v Ljubljani ali individualno po dogovoru┬á

Delavnica poteka v skupinski obliki do najve─Ź 4 osebe ali v individualni obliki po dogovoru za tiste, ki jim tak na─Źin dela bolj ustreza.

Delavnica je intenzivne oblike in traja 5 ur, vmes je en kratek odmor.

Cena: 100 ÔéČ

Ve─Ź tukaj

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072

ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

Nalagam...