14
november

Tečaj obrazne joge

Organizira: Care nature
Kdaj: 14. novembra ob 17:30 do
12. decembra 2019 ob 19:30
Kje:
Prispevek:Prispevek: 250€ (1. obrok ob prijavi pred pričetkom tečaja: 125€, 2. obrok pred zaključkom tečaja: 125€).
Organizira:Care nature
Kontakt:Jasna Novak B.: 030 333 099, info@care-nature.si, www.care-nature.si

33 ogledov

Si želite na naraven način pomladiti svoj obraz?
V samo petih tednih z naravnim fitnesom obraznih mišic do pomlajenega obraza, sijoče kože, hormonskega ravnovesja in dobrega počutja.

Kaj ni zanimivo, da treniramo in oblikujemo svoje telo na obraz pa pozabimo? Na obrazu imamo kar 57 mišic, ki se hitro odzovejo na hormonske spremembe, hujšanje, stres...

Vsak dan nas je vse več, ki se zavedamo kako pomembna je vadba obrazne joge. Vedno, ko vadimo z obrazom, obenem treniramo tudi žleze in notranje organe ter našo pretočnost.

Investirajte vase in poskrbite za mladosten videz obraza, hormonsko ravnovesje in izjemno počutje.

Vabim vas na pettedenski TEČAJ OBRAZNE JOGE.

Skozi OBRAZNO JOGO boste začutili, učvrstili in dvignili vseh 57 obraznih mišic. Vzpostavili boste izjemen tonus in moč. Odkrivali boste še neraziskane dele sebe, začutili svoje telo ter izkusilii, kakšen je občutek, ko ste v harmoniji s telesom in duhom. Dovolite si zaSijati in pomladiti celotno telo navznoter in navzven.

Kaj pridobite z redno vadbo OBRAZNE JOGE?
• Zmanjšate obseg gubic ter posledice gravitacije (vrečke, podbradek, očesni mešički)
• Vzpostavite svetleč in mladosten videz obraza in kože, saj se poveča proizvodnja kolagena in elastina
• K boljšemu delovanju spodbudite vseh 5 glavnih notranjih organov v telesu
• Porabljate kalorije in okrepite imunski sistem
• Znižate si čustveni, mentalni in fizični stres
• Z aktivacijo žlez vzpostavite hormonsko ravnovesje ter ravnovesje celotnega organizma
• S pravilnim trebušnim dihanjem okrepite imunski sistem, negujete reproduktivne organe, obnavljate celice ter celoten organizem
• Zdravstveno se okrepite in pomladite od znotraj navzven.

Z vadbo obrazne joge se zgodi lifting celotnega obraza, moč in stabilnost se vzpostavita. Obrazna joga je resnično tudi antistresna vadba, saj uravnava delovanje nadledvičnih žlez, ki izločajo stresna hormona adrenalin in kortizol.

KAKO POTEKA TEČAJ?
Tečaj Obrazna joga – »Osnovni tečaj po sistemu: Savinina joga obraza«

Fitnes in lifting obraznih mišic poteka 10 ur; družimo se 5 tednov, 1 x na teden, 2 uri.
V času pet tedenskega treninga bomo osvojile 15 vaj. Po vsakem srečanju priporočam vaje "domačo nalogo", saj se tako mišice postopoma krepijo in jih pripravimo na nove, bolj zahtevne vaje.
Po koncu našega druženja bo ob pridni vadbi razlika na obrazu vidna. Ravno zato se na prvem in ob koncu naših druženj tudi fotografiramo. Na zadnjem srečanju bomo izvedle tudi sklop vaj-Jutranji obred, ki jih priporočam za čudovit začetek dneva.

Tečaj poleg predavanj vključuje še vaje v pisni obliki, fotografiranje. Tečaju sledi povabilo na brezplačno ponovitveno vadbo, kjer vsaka tečajnica dobi individualizirano obliko vaj. Poleg tega osvojimo še dodatno vajo-Adijo podočnjaki za krepitev spodnje veke in brisanje gubic okoli oči.

Začetek: ČETRTEK, 14. novembra od 17.30 do 19.30 ure.

Ostala srečanja: ČETRTEK, 21.11., 28.11., 5.12. in 12.12.2019.
Kje: »Micelij«, Štihova 5 (Zupančičeva jama), Ljubljana

Prispevek: 250€ (1. obrok ob prijavi pred pričetkom tečaja: 125€, 2. obrok pred zaključkom tečaja: 125€). Možnost plačila tudi na 3. obroke (3 x 85€).

OBVEZNA prijava: https://care-nature.si/prijava-na-tecaj-obrazne-joge/


BONUS: Vsaka udeleženka TEČAJA OBRAZNE JOGE prejme:
• povabilo na BREZPLAČNO delavnico nege kože ter
• 10% popust na 1. terapevtsko masažo obraza z Japonskim cosmo liftingom SorensensistemTM

Tečaj vodim Jasna Novak Beguš, licencirana inštruktorica obrazne joge po sistemu Savina Atai, terapevtka Japonskega cosmo liftinga Sorensensistem TM, terapevtka Tibetanske refleksne masaže vratu in glave SorensensistemTM.

Joker pozdrav, Jasna

"When we care we want to share." - Care Nature

Izjave tečajnic:

"Z vztrajnostjo in redno vadbo obrazne joge, sem se postavila po robu moji oboleli ščitnici, moj vrat je zaradi močnih vratnih mišic izrazito manj golšav. Moj vid se je zelo popravil, v službi že več ur zdržim brez očal.

Presrečna sem za pravo ravnovesje hormonov, kakšen izgubljen kilogram, lep obraz in čudovite punce, ki sem jih spoznala med tečajem obrazne joge. Hvala za to priložnost. Obrazna joga je od sedaj naprej moj način življenja." - Petra, udeleženka tečaja obrazne joge

"Ko sem prvič slišala za obrazno jogo, sem mislila, da gre tu le za brisanje gubic. Kmalu sem spoznala, da je veliko več kot le to. Moje telo se je med tečajem začelo prebujati. Čutila sem, kako se resnično aktivirajo notranji organi in prvič v življenju sem fizično občutila vranico. Po vadbi sem popolnoma zbujena, polna energije in bolj povezana s svojim telesom. Obrazna joga je postala del moje duhovne rasti. Hvala Jasna, za to čudovito izkušnjo." - Monika, udeleženka tečaja obrazne joge

Kontakt: www.care-nature.si, info@care-nature.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

CARE NATURE izvaja: tečaj, delavnico, individualno vadbo obrazne joge, terapevtsko masažo obraza z Japonskim cosmo liftingom ter Tibetansko refleksno terapijo vratu in glave SorensensistemTM, prodaja kozmetike, svetovanje


Nalagam...