6
junij

ThetaHealing® - Najcelovitejše orodje za osebno rast

Organizira: Theta.si
Kdaj: 6. junija ob 20:30 do
6. junija 2022 ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Dogodek je brezplačen.
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša; 040 744 471; info@theta.si

380 ogledov

“Čutim, da bi lahko bilo moje življenje boljše.”
"Tako ne gre več naprej!"


In odločno krenemo na pot.

Kmalu pa sledi razočaranje, ker se zadeve ne odvijajo tako, kot smo si zamislili. Orodja ali tehnike, s katerimi si pomagamo ali nam z njimi pomagajo drugi, ne dajo želenih rezultatov.

Ste se kdaj vprašali “zakaj”?

Praviloma zato, ker se zgolj naučimo shajati s težavami, ne odstranimo pa njihovih globljih vzrokov. Ti pa so skriti na našem nezavednem nivoju.

S tem, ko spremenimo prepričanja, miselne vzorce, programe, ki nas ne podpirajo, avtomatično spremenimo odnos drugih do nas. Nekateri ljudje se “čudežno spremenijo”, drugih enostavno ne srečujemo več. Odnosi se izboljšajo sami od sebe. Denar spet prične pritekati k nam. Težavne situacije se nas iznenada pričnejo izogibati … Nevidna sila nas podpira na naši poti ...

Ko spremenimo sebe, spremenimo svet okoli nas.


Toda pozor!

Spremembe so potrebne tam, kjer se nahajajo pravi vzroki za naše probleme - na nezavednem nivoju.

To je ključnega pomena, saj ni dovolj, da v življenju le ozavestimo neko travmo, blokado, prepričanje ali miselne vzorce.

In tu nastopi svojo vlogo ThetaHealing®.

Zakaj pravimo, da je ThetaHealing® eno najmočnejših orodij za osebno rast, ki so v tem trenutku dostopna na Zemlji?


Iz popolnoma preprostih razlogov.


Preizkušeno deluje.


Ne samo da deluje. Preizkušeno deluje takoj.


ThetaHealing® je pred več kot 25 leti zasnovala Vianna Stibal, avtorica tudi v slovenščino prevedenih knjig ThetaHealing®/Theta zdravljenje in Nadaljevalni ThetaHealing®/Nadaljevalno Theta zdravljenje. (Več na www.thetahealing.com.)


Avtorica v knjigah opisuje svoje izkušnje in nas hkrati z razlago tehnike opozarja na neizmerne možnosti njene uporabe v vsakdanjem življenju. Z gotovostjo lahko trdimo, da je investicija v znanje uporabe ThetaHealing®-a najboljša investicija v znanje in oblija polno življenje


Hiter pogled v našo bližnjo prihodnost pove, da boste na predstavitvi izvedeli:

 • kaj so praviloma pravi vzroki za naše današnje težave;
 • kako jih hitro in enostavno najdemo in nato v trenutku za vedno odstranimo;
 • zakaj je prav theta možgansko valovanje tisto, ki ga tako uspešno uporabljamo pri ThetaHealingu®;
 • kako na tak način ozdravimo sebe in svoje odnose, pridobimo nazaj svojo osebno moč, se znebimo zdravstvenih težav;
 • kako lahko hitro in učinkovito pomagate tudi drugim razrešiti njihove na videz nemogoče izzive;
 • kako je mogoče, da ima čista usmerjena misel tako izjemno moč;
 • kako lahko s čisto ljubeznijo vplivamo na svet okoli nas.


In ne samo to! Ker lahko ThetaHealing® uporabljate pri popolnoma vsemu, kar počnete, se bomo dotaknili tudi tega - kako ga uporabljati v čisto navadnem vsakodnevnem življenju, da:

 • dan teče lahkotno in brez konfliktov,
 • sestanki, pogovori in komunikacija z drugimi teče najbolje za vse sodelujoče,
 • zagotovimo pritok obilja vseh vrst,
 • ustvarjamo prijeten prostor in dobro počutje vseh, ki v tem prostoru živijo in delajo,
 • ustvarjamo harmonijo v partnerskih in družinskih odnosih
 • in še mnogo drugega!


Če vas bo zamikalo naučiti se te čudovite tehnike, so vam na voljo ThetaHealing® certificirani seminarji, kot jih je zasnovala Vianna Stibal.

Prvi naslednji začetni ThetaHealing® seminar bo 17.-19. junija >>>

Na seminarju se boste naučili:

 • prepoznati tiste nezavedne miselne vzorce izmed več kot 90 % vseh naših miselnih vzorcev, ki vam preprečujejo, da lahko uvedete hitre spremembe;
 • uporabljati theta možgansko valovanje, ki  ga redko zavestno uporabljamo in ki nam omogoča enostaven dostop do nezavednega;
 • odstraniti in ozdraviti boleče izkušnje in travme iz preteklosti;
 • kako v trenutku zamenjati in ali odstraniti nezavedne miselne vzorce, ki vas ne podpirajo, da v svojem vsakdanjem življenju postanete bolj samozavestni, močni, sproščeni, radostni;
 • pritegniti v svoje življenje tisto, kar je vaša srčna želja – naj bo to ljubezen, čudoviti odnosi, širjenje dobrega, krasna služba ali na kratko obilje vsega dobrega.

 

Lahko potrdim, da deluje. Danes v službi je bila nova Maja :)

Peter mi je večkrat pomagal, ko so bile pred menoj pomembne življenske odločitve in me je blokiral strah, da si nisem upala izbrati cilja, ki sem si ga srčno želela. Lepo me je popeljal v novo pespektivo, da je strah izginil in je postala moja srčna želja edina možna pot. S fokusom sem potem ta svoj cilj presegla in občutek je božanski. Peter, hvala.

 

Težko je ubesediti za ostale, tiste, ki se niso udeležili srečanja (delavnice), kaj vse ti takšno srečanje da in koliko novih mladik upanja in možnosti napredka ponuja. 

 

Priporočam! Dobiš širino, dobiš določene odgovore, potrditve, padejo bremena,... Počutiš se lažjega, osvobojenega, drugačnega, vidiš stvari iz drugih perspektiv, spremeniš odnos do določenih stvari,... Skratka, moraš doživet. Moraš si dat priložnost in prit pogledat. 

 

Vsakomur bi iskreno priporočala ta seminar. Zakaj? Da okrije, kdo je … Da odkrije svoje notranje občutke, svoje strahove in prepričanja … Da konča s stvarmi, ki so ga omejevale in dušile … Da se lahko ozdravi in zaživi! 

 

Ne poznam hitrejšega in učinkovitejšega načina, kako spremeniti svoja omejujoča prepričanja v nekaj pozitivnega, kar nam je v življenju lahko močna opora, hkrati pa nam omogoča zaživeti polno in z najvišjim možnim potencialom. Priporočam vsem, ki si želijo imeti dobro življenje!

 

Pred kratkim sem bil na podobnem seminarju, predavatelj me je z vsebino močno navdušil, vendar mi je tvoj pristop veliko več dal. Tvoje nenehno spodbujanje k delu in vajam slušatelja pripelje do tega, da ni več samo slušatelj, ampak tudi praktik. Čeprav sem daleč od pravega praktika, vem, da sem na pravi poti. Hvala!

 

 

Predstavitev in ThetaHealing® seminarje vodi Peter Kunc, ThetaHealing® učitelj z najvišjim nazivom Certificate of Science.

 

PriSRČNO vabljeni!

 

Pridružite se nam na predstavitvi in naredite odločilen korak k boljšemu življenju!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...