17
september

Vadba za dušo

Organizira: Mokini Yoga Studio
32 ogledov

Hatha joga je življenjska filozofija in holistični pristop k blagoslovom za celostnega človeka. To zagotovo ni telovadba in premetavanje telesa iz enega položaja v drug. Gre za usmeritev pozornosti navznoter, naš cilj pa je popolna svoboda. Sledimo Ashta anga margi 8 - stopenjski poti, ki dosledno in potrpežljivo, vztrajno vodi k samadhiju.

Redna praksa joge dokazano zmanjša vpliv stresa, izboljša imunski sistem, deluje pozitivno na težavah pri artritisu, bolečinah v hrbtenici, skoliozi, lordozi, kifozi in drugih zdravstvenih težavah. Izboljša koncentracijo, fleksibilnost, moč. Nas vodi k notranjemu miru in ozavešča poglobljen dih. Dih pa je prana, življenjska energija. Z redno meditacijo pa dvigujemo zavest na višjo raven. Hatha joga pomeni boljšo kvaliteto življenja. In nikoli ni prepozno za začetek. Ko smo polno prisotni na vadbi, začutimo, kako zelo si pomagamo in si takrat z veseljem vzamemo čas za nas.

Mokini yoga center je pripravljen že na 7. sezono in ob tej obletnici vam za nekatere tečaje omogočamo 7% popust.

Spodaj je že znan urnik za redno vadbo joge, za začetnike in nadaljevalne praktike joge. Poleg tega so znani že tudi drugi izjemni tečaji. Novosti, novosti, novosti..berite dalje in si čim prej rezervirajte svoje mesto v naši družbi.

1. JOGA ZA ZAČETNIKE

Učite se postopoma, s pripomočki, z variacijami, umirjeno in pravilno. Hatha joga je edinstven pristop, ki deluje na fizični, mentalni in energetski ravni. Najbolj pa na srčni ravni, saj odhajamo s pozornostjo navznoter. Naučimo se pravilnega diha, pravilne telesne drže in velikokrat sprostimo marsikatero bolečino, ki nas terja že mnogo let. Zato je toliko večji poudarek ravno na hrbtenici in detoxu.

Termin:

✔️torek in ali četrtek ob 18:15 - 19:15 uri

2. NADALJEVALNA JOGA

Je namenjena tistim, ki osnove že dobro poznate, čeprav se vedno znova vračamo tudi bazi, saj je tu temelj za vse bolj zahtevne asane in naprednejše tehnike ( mudre, bandhe, pranajama ).

Termin:

✔️torek in četrtek ob 19:30- 20: 30 ure

Dnevi odprtih vrat so 16.9. - 27. 9. Rezervirajte si svoje mesto na info@mokini.si in vadite prvič brezplačno ( velja za tiste, ki z nami še niso vadili ).

✅Kliknite na povezavo za urnik, kjer so ostale podrobnosti: http://mokini.si/urnik/

Raje obiskujete TEČAJE ali pa želite postati učitelj/ica joge, potem berite dalje.

09. oktober, SHAKTI yoga – tečaj za ženske, več o tečaju, http://mokini.si/shakti-yoga-tecaj-za-zenske/

14. oktober, Duhovna akademija AMBA – 1. letnik, več o 8 mesečnemu tečaju, http://mokini.si/duhovna-akademija-amba/

Podarimo vam 7% popust ob plačilu do 1. septembra❣️

09. november, Mednarodni UČITELJSKI TEČAJ za naziv hatha joga učitelj, več o 8 mesečnemu tečaju, http://mokini.si/uciteljski-joga-tecaj/

Podarimo vam 7% popust ob plačilu do 1. septembra❣️

Izjemno, kajne. Z vami bomo strokovnjaki, osebe, ki živimo in dihamo jogo. Mnogi gostujoči predavatelji in čudovita druženja.

Simona Vrhovec je ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS200 in mednarodno certificirana učiteljica joge E-RYT500. Jogo poučuje s srcem in dušo. Svoj stil poučevanja opisuje, kot enkrat dinamičen, drugič ženstven. Ha – sonce, tha -luna. Svoje znanje, ki ga je pridobila v Indiji z veliko srčnostjo deli z vami.

Vabimo vas v našo družbo.

Mokini yoga center

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Mednarodno certificirana učiteljica joge E - RYT500, YACEP in ustanoviteljica mednarodne šole RYS200. Avtorica zgoščenke Meditativno popotovanje in model v knjigi dr. Vinod Verme, joga-naravna pot bivanja. Strokovni...


Nalagam...