3
avgust

Vlečenje energije za boginje

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 3. avgusta ob 11:00 do
28. avgusta 2020 ob 11:15
Kje: Preko spleta
Prispevek:44 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, polona@polonaplesec.si

479 ogledov

Dobrodošla ljuba boginja! 

Ta spletni program je zate, če:

  • si želiš vzljubiti svoje telo in v njem resnično uživati
  • ti je dovolj tega, da se razdajaš in skrbiš samo (ali najprej) za druge, za tebe in tvoje telo pa zmanjkuje energije in časa
  • čutiš, da je čas, da prebudiš svojo ženstvenost, senzualnost in boginjo znotraj sebe
  • si pripravljena na več užitka v telesu, v spolnosti in v življenju
  • si želiš več obilja na lahkoten način
  • si pripravljena na sproščenost in prejemanje
  • si želiš iti ven iz glave, misli in se bolj povezati s telesom in svojim bitjem
  • veš, da je mogoče vse in da v podporni skupnosti istomislečih žensk hitreje dosežeš svoje cilje in sanje  si želiš podporo in jasnost pri oblikovanju, sledenju svojim sanjam in uresničevanju le-teh
  • si želiš več kreativnega izražanja in strasti v življenju
  • si želiš več energije in vitalnosti?

Kako bomo to dosegle?

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo delale energijsko vajo vlečenje energije, ki bo trajala cca 15 do 20 minut.

Srečanja bodo potekala v živo, preko spleta, preko FB skupine, v katero vas povabim, ko za program plačate. FB skupina omogoča zelo lepo pregledno razvrščanje videev, tako da sploh ni problema, če vam ura ne ustreza. Posnetek vas bo vsak dan čakal v skupini in vsi posnetki bodo ostali v skupini in vam bodo vedno na voljo.

Vsak dan bo drugačen, vsak dan se bomo posvetile določeni energiji in kvaliteti, ki jo želimo povabiti in oplemenititi v svojem življenju in telesu. Vse je najprej energija, vse, kar si želimo videti, prijeti in zmanifestirati v fizični obliki, nastane najprej v energijskem svetu. Vlečenje energije je izjemno lahkoten in čaroben način za ustvarjanje življenja.

Povezale se bomo tudi z duhovi narave, boginjami, s svetlobnimi bitji in zmaji. Lepo in čarobno bo. Obljubim. 

Če s programom slučajno ne bi bila zadovoljna, vrnem denar.  Brez vprašanj. 

Tu lahko narediš in pogledaš en primer splošnega vlečenja energije, da začutiš in si predstavljaš, na kakšen način se dela, kako deluje in če je moja energija tista, ki te lahko podpre pri ustvarjanju tvojega sanjskega življenja: 

Mnenje udeleženk

Tule lahko preberete vtise dosedanjih udeleženk mojih vlečenj energije:

»Lepo se ti zahvaljujem za program Vlečenje energije, ki si ga izpeljala. Čutiti je, da svoje delo opravljaš s srcem. Naša srečanja so se mi zdela prijetna, podala si nam ogromno informacij, FB stran je odlično urejena, ti pa si zelo poslušljiva, pritegneš.« (Petra Cencič)

“Neskončno sem ti hvaležna za ta program in seveda tudi sebi, da sem ga izbrala. Krvavo sem ga potrebovala. Tako kot si na začetku rekla, lahko bi zanj računala tudi 350 EUR, res je predragoceno vse to.

Odprla si mi toliko širine in novih pogledov, da še sama ne dojemam. Najdragocenejše zame pa je bil odnos do sebe, ker to je podlaga vsemu. In iz nesprejemanja sebe sem si priklicala določene ljudi, situacije, ki so mi zelo nazorno nastavljale ogledalo. Skratka ta vlečenja in ti so mi samo potrditev, da sem jaz tista, ki lahko izbiram drugačno resničnost in da obstajajo ljudje (ogromno njih), ki živijo v taki energiji, svetu, o katerem sem vedno sanjala (vedno sem čutila, da ne pašem v svet kalupov, sistemov, nekih norih pravil, črednemu nagonu). Kakšno olajšanje.” (Irena Žerovnik)

Kdo sem jaz?

Sem oseba z raznoraznimi vlogami in izkušnjami, prav tako kot ti. Sem mama. Sem podjetnica. Sem univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika. Sem učiteljica joge. Cca tri leta uporabljam Access Consciousness orodja in od takrat dalje se je moje življenje dinamično spremenilo. To so orodja, ki so mi povrnila vero v čarobnost, predvsem pa mi dala jasnost, dostop do zavedanja, moje lastne moči in notranje mirnosti. Ogromne premike sem naredila na področju zaupanja sebi, lastnemu telesu, na področju financ in bivanja v sedanjem trenutku. Sem hvaležnost, lahkotnost, radost in mirnost. Če je to nekaj, kar si želiš zase, ti bodo orodja, ki jih uporabljam tudi sama, ogromna podpora na tej poti.

Če te še karkoli zanima, sem ti z veseljem na voljo za odgovore na tvoja vprašanja po telefonu 041-276-884 ali preko e-maila: polona@polonaplesec.si

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...

  |  polonaplesec.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...