30
november

Zdravljenje notranjega otroka -intenziv

Organizira: Društvo Rast
Kdaj: 30. novembra ob 10:00 do
30. novembra 2019 ob 19:00
Kje:
Prispevek:140 eur
Organizira:Društvo Rast
Kontakt:klaudijado@gmail.com ali 041/545-792

18 ogledov

  ZDRAVLJENJE NOTRANEGA OTROKA - DELAVNICA

  V soboto 30.11.2019.;od 10.00 -19.00 ure;  Lendava, Glavna ulica 48

 

Vse se začne v otroštvu…… zato je tudi otroštvu potrebno nameniti zasluženo pozornost, kajti v odraslosti živimo po vzorcih, ki smo jih pridobili  kot otroci,oblikujejo nas izkušnje, ljudje in dogodki našega otroštva, če se mi spomnimo in zavedamo tega, ali pa ne. Zatorej, če želimo spremembo na bolje, če se želimo osvoboditi bolečine, ki jo nosimo leta in leta se je dela treba lotiti pri temeljih -pri naših koreninah, v našem otroštvu . Začeti je treba z notranjim otrokom.

 Na zdravih temeljih lahko gradimo zdravo sedanjost in ustvarjamo zdravo prihodnost.

Začnimo od temeljev, začnimo  od majhnega otroka, ki ranjen čepi nekje v kotičku vaše duše in kliče na pomoč, upajoč, da mu končno namenite pozornost, ki si jo zasluži.

Zdrav notranji otrok je temelj  celotnega  našega življenja. Od našega notranjega otroka je odvisno kako delujemo in kako živimo.

Naš notranji otrok je bil velikokrat ranjen zaradi fizičnih, psihičnih ali drugih zlorab.  Naš notranji otrok je bil ranjen vsakič, ko nismo bili slišani,  smo bili osamljeni, smo bili priča kreganju staršev, vsakič ko smo bili tarča posmeha, vsakič ko nam niso zaupali, nas preverjali,nas kritizirali, se nam norčevali, nam niso namenjali pozornost, se nismo čutili zaželene in ljubljene,……

in ali tudi v odraslosti

ponavljate vzorce svojih staršev, starih staršev, se bojite sprejemati odločitve, vas je strah spremembe, se ne upate postaviti zase in živeti svojo resnico, dovolite, da vas drugi ponižujejo in izkazujejo svojo nad moč,za doseganje ciljev porabite veliko energije in truda, nimate urejenega partnerskega odnosa ali imate težave z lastnimi otroki,imate slabo samopodobo in ste nesamozavestni, vas pestijo zdravstvene težave,imate občutek da niste varni, živite v konstantnem strahu pred pomanjkanjem, imate finančne težave, ......

 Potem je čas, da se te bolečine znebite.

Zdravljenje notranjega otroka je resnično močan proces, ki vas osvobodi vsega. Pričnete delovati kot popolnoma samostojne duše, brez vezi in omejitev. Začutite globoko svobodo, notranjo moč, brez omejitev.

Delavnica poteka v majhni zaprti skupini. Prijave sprejemam do zapolnitve skupine.

Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com

http://www.drustvo-rast.com/sepet-duse/

Cena delavnice je 140,00 eur. Rok za vplačilo do 25.11.2019.

Prijava: Z  vplačilom  akontacije  v znesku 50,00 eur   potrjujete  prijavo na delavnico.

Akontacije ne vračam, dajem pa možnost, da najdete nadomestnega udeleženca ali pa da se delavnice udeležite v naslednjega pol leta in vam že vplačano akontacijo upoštevam.

DRUŠTVO RAST

ČENTIBA, FODORJEVA VRSTA 152

9220 LENDAVA

TRR: SI56 1949  0501  1218  224;  odprt pri DBS d.d., PE Lendava.

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Društvu Rast si želimo s svojim aktivnim delovanjem v obliki izobraževalnih delavnic in svetovanj s področja duhovnosti, naravne gradnje, sonaravnega in samooskrbnega načina življenja, graditi pot k...


Dogodki organizatorja

Nalagam...