26
oktober

Zmanjšajte svojo bolečino v samo pol ure

Kdaj: 26. oktobra ob 19:30 do
26. oktobra 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:brezplačno
Organizira:Energijsko ravnovesje BODI TI
Kontakt:tina@energijskoravnovesje.si

21 ogledov

Kaj o skupisnkem tretmaju pravijo udeleženci? 

"Pred začetkom skupinskega online tretmaja HeartSpeak sem že nekaj časa čutila v sebi nekako tesnobo, nelagodje, nemir. Lepo sem se sprostila in sledila navodilom, ki so bila zelo lepo podana . Na koncu tretmaja sem bila zelo presenečena... kako sem se lahko na zelo enostaven in hiter način osvobodila negativnih občutkov in kako me je preplavil lep blagodejen občutek.

Ta tehnika je res čudovita, preprosta hkrati pa močna in jo toplo priporočam vsem, ki si želijo zmanjšati stres. "  

Suzana iz Maribora 

"Odlična delavnica! Tematika je zelo aktualna saj imamo vsi poleg vseh že pridelanih in potlačenih čustev prisoten še dodaten strah, jezo, nemoč, razočaranje... zaradi COVIDa.

Nazorno si predstavila namen delavnice in metodo, sama tehnika pa je izredno učinkovita. Delavnice sem se udeležila že drugič in čutim učinke. Moje dihanje se je povsem sprostilo, čeprav sem prej čutila pritisk v prsih.

Odlična predstava, ki temelji na obilici znanja in izkušenj.

Hvala tudi za priložnost, da se udeležimo mesečnih srečanj po "akcijski" ceni.

Skupaj smo močnejši!

HVALA"

Janja iz Ljubljane 

"Ko smo začeli delati sem bila napeta. Po 20 minutni delavnici sem občutila v sebi mir in olajšanje. To delavnico bi priporočala vsakemu, ki želi delati na sebi. Hvala Tina"

Nastja iz Ljubljane

 

Kaj je HeartSpeak? 

HeartSpeak je globinska metoda za sproščanje zadržanih in potlačenih čustev ter zmanjšanje stresa in bolečin.

Potlačena in neizživeta čustva so zastala energija, energijske blokade. Ko so te dolgotrajne in jih je preveč, privedejo do bolečin, slabega počutja, tudi bolezni. 

HeartSpeak je:

  • hiter - stranke običajno potrebujejo le en ali dva tretmaja, da dosežejo rezultate;
  • prijazen - HeartSpeak nežno posluša in deluje s srcem in čustvi, ne pa proti njim, ter daje odgovore o ponavljajočih se vzorcih;
  • preganjalec (odganjalec) strahu - HeartSpeak pomaga razbiti stare, strašljive, celo jalove vzorce, tako da se lahko hitro pojavijo bolj zdravi, prijetnejši in podpirajoči vzorci.

 

Zakaj je HeartSpeak drugačen?

Sprošča stres, tako da razrešuje naša potlačena čustva in nas napolni s pozitivnimi in koristnimi čustvi. Nam omogoča, da začnemo zaznavati in izkusiti, čutiti in izživeti svoje občutke in tako povečuje našo čuječnost.

Med tretmajem se ne pogovarjamo o težavah in ne pripovedujemo življenjskih zgodb, zato je primernen tudi za tiste, ki o sebi ne želijo govoriti. 

Je zelo hiter in učinkovit način spreminjanja naših negativnih in škodljivih občutkov.  

Več o dogodku in prijava na dogodek na https://bit.ly/3BNKXAk.

Dogodek poteka v živo in ne bo sneman!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

S Touch for Health kineziologijo zlahka dosežete ravnovesje v svojem življenju. Z mišičnim testiranjem pridobim informacije o energijskih tokovih v telesu, zato lahko ciljno odpravljam neravnovesja na čustvenem,...

Nalagam...