Aromadelavnice
aromaterapija

Aromadelavnice

Maroltova 2
1000 Ljubljana

0 zahval     192 ogledov

Melani Kovač je certificirana aromaterapevtka priznana tudi s strani Alliance of International Aromatherapists, ki z veseljem deli svoje znanje preko člankov, predavanj, delavnic, svetovanj ter je bila povabljena v različne televizijske oddaje, da predstavi aromaterapijo. Njena predavanja in delavnice lahko poslušate na več lokacijah v Sloveniji.

Poleg lastnih delavnic in specializiranih predavanj za lekarne, univerzo in šole, podjetja in različne organizacije, Melani občasno predava v Higeji in je del kolektiva Peskovnik. Pred kratkim je izdala tudi knjigi (v slovenščini) s podnaslovom “Aromaterapevtski leksikon”. Leta 2011 je izdala svojo prvo knjigo “A quick guide to essential oils”.

Angleški tip šole aromaterapije je končala na Aroma Akademiji v Zagrebu ter poglobila znanje kemijskih struktur eteričnih olj na Advanced Aromatherapy v ZDA. Naprej se izobražuje na svetovnih predavanjih, delavnicah in konferencah. Kot terapevtka je svoje znanje poglobila z raindrop tehniko, različnimi metodami masaže ter je inštruktorica joge. Omenjena znanja so samo področja sorodna aromaterapiji, za katera se je Melani izučila, hkrati premore še več znanja na zelo različnih področjih, ki ga neprestano nadgrajuje z vsako ponujeno priložnostjo. Ne dajte, da vas njen večni nasmeh in mladosten izgled zavede. Za njo so že leta dela, izobrazbe in izkušenj, ki so njenemu delu in pogledu na življenje dala neko posebno širino.

Cilj aromadelavnic je ljudi ozavestiti o tej, v svetu že dobro razširjeni možnosti terapije, ter da se ljudje s podobnimi interesi spoznajo, družijo, izmenjajo izkušnje, dobro zabavajo in napravijo nekaj koristnega in lepega zase ter za svoje drage.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Aromadelavnice

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...