Sonja Klopčič
astrološko svetovanje

0 zahval     215 ogledov

Natalna ali rojstna karta je izris zelo natančno določenega položaja planetov na nebu. Znano je, da se izgled neba spreminja glede na to, s katere točke Zemlje ga opazujemo. Rojstni ali prognostični horoskop  daje odgovore na vsa pomembna, življenjska vprašanja na  čustveni, profesionalni, ustvarjalni in tudi finančni plati življenja, nakaže pomembne življenjske prelomnice.

 

Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti. Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo /skyp, viber/ in elektronsko pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost. Naše delo zajema vse od brezplačnega svetovanja, izdelave ponudbe, načrtovanja in samega strokovnega dela. Tudi ko je storitev opravljena ostanemo v stiku z Vami. Naši odnosi s strankami temeljijo na prijaznosti, zaupanju, spoštovanju in potrpežljivosti, kar zagotavlja uspešno sodelovanje.

 

Pred izdelavo brezplačno svetovanje
 
 
Vsakdo nam lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki sicer ni astrološki nasvet in je namenjen le tistim, ki lažje pišejo po mailu, kot pa kličejo po telefonu. Po mailu lahko dobite le tiste informacije, ki jih tudi sicer pri vseh astrologih lahko dobite brezplačno. S tem se izognemo situacijam, ko bi se na plačljivem posvetu zgodilo, da gre za zadevo, ki je astrologija ne pokriva.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Metallum s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...