Branje dušnega zapisa - Irena Debeljak
medijstvo, vodene meditacije

0 zahval     383 ogledov

Dušni zapis je zbirka vseh informacij o tem, kdo smo, kaj smo, zakaj se nam vse to dogaja, kakšno je naše poslanstvo, kaj se moramo na zemlji naučiti in kakšna je naša karma, s katero se na zemlji srečujemo v vsakodnevnih situacijah. Daje nam odgovore na vsa do sedaj zastavljena vprašanja o nas samih in tudi o naših odnosih, seznanja nas z resnico in nam daje smernice za naprej, kako naj bi živeli, da bi bili s svojo dušo najbolj povezani in da bi s tem tudi najbolj izražali samega sebe.

Že kot majhna deklica sem ljudem govorila o njih samih, kakšni so, kaj se jim bo v življenju dogajalo ipd. Spontano sem vedela, kakšni so ljudje, in zaradi moje jasnovidnosti so se me pogosto izogibali - predvsem tisti, ki niso imeli čistega srca. V življenju sem doživela veliko težkih preizkušenj, preko katerih sem se urila v svojih darovih in se jih učila živeti. Razvijala sem svojo intuicijo in komunikacijo z bitji iz drugih svetov, kot so duše, elementarna bitja, angeli idr.


Pri 20-ih letih sem doživela izkušnjo očetove smrti, ki me je največ naučila, kajti prav zaradi tega sem začela iskati odgovore na vprašanja, kaj se z dušo zgodi po smrti itd. Raziskovala sem ta mistična področja in preko tega prišla do učitelja, ki me je uvedel v prakso branja dušnega zapisa.

Sedaj ljudem pomagam, da se preko tega, kar slišijo na branju dušnega zapisa, lažje znajdejo v življenju, spoznajo več o sebi, vidijo širše in globlje v samega sebe, zvedo, kaj je njihovo poslanstvo oz. namen njihovega življenja na zemlji, kaj se morajo naučiti in kaj vse je duša doživela do sedaj.

Branje dušnega zapisa ti odstre tančico tvoje podzavesti, ki jo delno zaznavaš v svoji zavesti, bolj ali manj pa je to speči zapis, ki skozi branje postane odprta knjiga, iz katere lahko vsak dan prebereš sporočilo svoje duše.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Branje dušnega zapisa - Irena Debeljak

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...