Celostno izobraževanje o prehrani; izobraževanje o prehrani

Celostno izobraževanje o prehrani Tanja Bordon s. p.

Križ 107
6210 Sežana

0 zahval     100 ogledov

Ukvarjamo se z izobraževanjem o prehrani od najmlajših do starejših. Sodelujem z vrtci in šolami, s študenti, kjer na višjih strokovnih šolah predavam prehranske predmete. 
Več kot 12 let delam na področju trajnosti in prehrane z evropskimi partnerji. Ravnanje s hrano zelo vpliva ne samo na naše zdravje temveč tudi na zdravje Zemlje. Če bi vsi ravnali skladno z načeli trajnosti, bi imeli manj odpadkov, bolj bi spoštovani hrano in bili bolj zdravi, okolje pa bi bilo čistejše. To znanje prenašam v vrtce in šole.
Prehrane ne dojemam kot skupek kalorij ampak kot sredstvo, ki ima dokazano moč, da nas zdravi ali dela bolne. Posebej me zanimajo psihološki učinki hrane. Katera vpliva na slabše duševno počutje in zakaj? Kateri so naši kradljivci energije?  Ali hrana lahko vpliva na boljše duševno počutje, kako si lahko pomagamo z njo? Kako vpliva na pozitivna čustva? 
Vsa ta znanja sem združila v tečaju Od prehrane do nirvane, kjer je cilj, da udeleženci s postopnim spreminjanjem navad osvojijo način prehranjevanja, ki je dokazano dober za njihovo telesno in duševno zdravje ter vpliva na vitalnost. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Celostno izobraževanje o prehrani Tanja Bordon s. p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...