Društvo Lojtra
društvo za osebni in poklicni razvoj mladih

Društvo Lojtra, društvo za osebni in poklicni razvoj mladih

Cesta Komandanta Staneta 5
1270 Litija

0 zahval     141 ogledov

Smo ekipa mladih, v katerih še gori ogenj otroške naivnosti, adolescenčne trme, študentske svobode in odrasle odgovornosti. Smo posamezniki, ki sooblikujemo svet v katerem živimo. V letu 2014 smo spoznali, da se želimo izražati tudi skozi lastne zgodbe. Takrat smo ustanovili društvo in sedaj jih ustvarjamo – zgodbe. V letu 2017 smo na željo članov in ogromne količine znanja posameznikov začeli izvajati od nekajurnih do nekajdnevih delavnic za duhovno poglablanje, razreševanje podzavestnih vzorcev. Notranji mir krepimo in razvijamo s pomočjo različnih duhovnih tehnik, s pomočjo ThetaHealinga, coachinga, šamanskih tehnik, astrologije joge ter različnih vrst meditacij. Delavnice v večini izvajamo člani izmed katerih ima vsak veliko vrsto duhovnih izobraževanj in večletno obdobje prakse, vsak na svojem področju, hkrati pa se še stalno učimo in poglabljamo svoje znanje ter odkrivamo pozabljene modrosti.                

NAMEN… ustvarjati sproščen prostor izražanja in nagovarjanja potreb vključenih posameznikov in širše skupnosti.

VIZIJA… ustvarjati visokokvalitetne personalizirane učne izkušnje, ki imajo vpliv na kvaliteto bivanja posameznika, delo v timih in delovanje družbe kot celote.

PRISTOP… izhajamo iz mladinskega dela in posledično verjamemo v moč neformalnega izobraževanja. Aktivnosti, ki jih organiziramo največkrat temeljijo na izkustvenem učenju z visoko stopnjo vključenosti sodelujočih. Delujemo na lokalnem, nacionalnem in mednarodnem nivoju. Pri vseh aktivnostih iščemo presek interesov, težav ali potreb deležnikov in skupno pot za njihovo nagovarjanje.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo Lojtra, društvo za osebni in poklicni razvoj mladih

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...