Društvo za kreativni samorazvoj MED

Društvo za kreativni samorazvoj MED

Ulica Šercerjeve brigade 21
2250 Ptuj

Angelina Premdehar

040-295-600

info@spoznajmose.com

www.facebook.com/gan...

0 zahval     30 ogledov

Društvo za kreativni samorazvoj MED je predvsem povezovalec in spodbujevalec na področju osebne in duhovne rasti.  Prehodili smo skoraj dve desetletji izpitov, preizkušanj in se oblikovali v 'svetilnik', ki mu še na trenutke zmanjka moči, zato še vedno neenakomerno utripa. Prav v povezovanju, (kot to počne prav Svetloba.si), vidimo svojo vlogo tudi v prihodnje. Takšna je tudi naša predstavitev ... potrebujemo predvsem dosti Vere vase, moči za vztrajnost in sprejemanje lastne nemoči, takrat, ko se to zgodi. S hvaležnostjo in dolgoletnimi izkušnjami si pridobivamo sposobnost ŽIVETI SEBE - SREČNO. 

Naše vodilo: ''Sreča je zame, najti LJUBEZEN v sebi in jo DELITI z drugimi''

Po mnogih knjižnih izdajah, ki so izšle pod našim okriljem je tudi Mavrični Vodnik po poteh samospoznavanja, za kar je bila avtorica Angela Prem nominirana za Sončno osebnost leta 2004.

Med leti 2010 in 2018 smo pod okriljem društva pripravljali zunajprodukcijsko oddajo z naslovom Spoznajmose.com in pripravili skoraj 500 samostojnih 50 minutnih, oziroma polurnih oddaj za Televizijo Maribor. Trenutno je oddaja v mirovanju, pretekle si je mogoče ogledati v Arhivu RTVSLO in na Youtube. Tudi naša istoimenska spletna stran je v prenavljanju. 

Nekateri člani društva-soustvarjalci, samostojno delujejo dalje na področjih Zvočne, Bownove terapije, angelskih readingov, Energetske medicine, EFT-ja, Rebirthinga, Reiki-ja, Angelskih readingov, Smejalne vadbe, Intuitivnega risanja ... 

Najbolj aktivno se trenutno še sami šolamo in ustvarjamo na področju Metode fraktalne risbe, Kreativnega šivanja, ''Ozdravitve in pomoči po duhovni poti, s pomočjo učenja Bruna Groeninga'' ... 

V nastajanju pa je tudi knjiga z naslovom: ''Kako ŽIVETI SEBE in (p)ostati SREČEN'' ...

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo za kreativni samorazvoj MED

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...