Tjaša Macerl
Energijski tretmaji in treniranje ega

Energijski tretmaji in treniranje ega- Tjaša Macerl

Zoletova 11
1000 Ljubljana

0 zahval     717 ogledov

Sem Tjaša. Že več let se izobražujem na področju Energijske terapije in treniranja ega. Sama sem s tem rešila svoje težave s samozavestjo, tesnobo in anksioznostjo ter bila priča mnogim rezultatom drugih ljudi. Spremenila se je moja energija in spremenilo se je moje življenje. Znanje, ki sem ga pridobila se mi zdi ključno znanje za življenje, zato bi ga rada podelila drugim ljudem.


Energijskimi tretmaji so oblika terapije, ki poteka kot pogovor, a se od klasične terapije razlikuje po tem, da se dotika globljih energijskih nivojev. Sprememba naše energije je namreč ključ do bolj kvalitetnega življenja.


Ljudje z obiskovanjem tretmajev dosežejo notranjo razbremenitev in bolj sproščeno stanje, saj se na tretmajih učimo tudi globoke sprostitve z vodeno Energijsko meditacijo. Na tretmajih prek pogovora ozaveščamo vzroke za naše težave, ki ležijo v našem egu.


Ko prepoznamo in ozavestimo svoje vzorce, stare dušne zapise, problematično obnašanje in negativna čustva, se jih učimo spuščati. Spuščanje ega je nadomeščanje miselnosti in pogledov zaradi katerih trpimo, s pogledi, ki nam dajejo občutek miru in prinašajo lahkotnost v naše življenje. Delovanje iz pozicije strahu (ega), nadomeščamo z delovanjem iz pozicije Ljubezni (srca). S pomočjo Energije ukrotimo svoj ego in umirimo svoj um.


To nam omogoči, da prerastemo problematične vzorce, lažje sprejemamo sebe in svojo okolico ter se bolj modro soočamo z neprijetnimi življenjskimi situacijami. Pri tem pa smo skozi postopno treniranje vedno bolj samostojni. To v naše življenje prinaša dolgoročno osvoboditev, srečo in zdravje.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Energijski tretmaji in treniranje ega- Tjaša Macerl

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...