Katja
Usui in Imara reiki učiteljica in terapevtka

Katja - Usui in Imara reiki terapevtka in učiteljica

1000 Ljubljana

0 zahval     188 ogledov

Sem Usui in Imara Reiki učiteljica in terapevtka. Pri svojem delu zagovarjam prizemljen pristop in spodbujam vse udeležence mojih tečajev, da prevzamejo odgovornost zase ter za svoja dejanja. Verjamem v to, da za vsakim dežjem posije sonce in da nikoli ni prepozno za nov začetek in nove priložnosti.

V Reiki sem se zaljubila že nekaj let nazaj, ko sem šla čez težko in naporno življensko preizkušnjo. Od takrat naprej ga redno prakticiram, saj me vedno znova preseneča čudovita in ljubezniva energija, ki jo lahko nudi le Reiki.

Na kratko o Reikiju:

Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom in ni vera, prav tako pa ni povezan tudi z nobenim verstvom. Reiki je univerzalna življenska energija, ki lajša bolečine, pospešuje procese zdravljenja, sprošča pacienta in uravnoveša čakre.

Z rednim delom in celovitim pristopom lahko dosežemo boljše ravnovesje v življenju in več notranjega miru.

Sama vedno pravim, da čarobne paličice, ki bi nas lahko popravila žal ni, zato na Reiki gledam kot na čudovit pripomoček, ki nam pomaga k boljšemu življenju in pripomore k višanju naše vibracije.

Če ste tudi vi eni izmed tistih, ki ne iščejo izgovorov za srečo v življenju, vas lepo vabim v svoj svet čudovitih in zdravilnih energij.

"Ko zdravite sebe in pomagate drugim pri samozdravljenju, zdravite vso Zemljo. Tudi vi lahko spreminjate svet." - Laurel Steinhice

Katja

Vabljeni v zaprto FB skupino: Svetla stran življenja ali stistni folow na IG-ju: svetla_stran_zivljenja

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Katja - Usui in Imara reiki terapevtka in učiteljica

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...