Madeja
nega duše in telesa

Madeja, nega duše in telesa

Glavni trg 26
8000 Novo mesto

0 zahval     177 ogledov

KRANIOSAKRALNA TERAPIJA je nežna, a izredno močna terapija, kjer se globinsko sprostite in vrnete vase. Telo sprošča blokade in bolečine. Je izredno priporočljiva pri pripravah na porod, po porodu, za dojenčke ali težavah s hrbtenico, v stresu in težavah s čustvi.

V Novem mestu in Ljubljani.

THETA HEALING in KARMIČNA DIAGNOSTIKA 

V energijski seansi sproščamo vzroke vaših težav (v odnosih, telesu,...) na nezavednem nivoju in v energijskem polju. On line vodena energijska čiščenja in Theta healing meditacije imate na voljo v Facebook skupini Živeti kot boginja. Za konkretno globinsko delo na sebi in razrešitev situcij ter ustvarjanje življenja v skladu s seboj, pa so na voljo individualne seanse.

V Novem mestu in Ljubljani.

ŽIVETI KOT BOGINJA

Osvobajamo se družbenih in družinskih vzorcev, v katere smo vpete že stoletja. Draga lepa ženska, čas je, da se osvobodimo okov in zacvetimo. Če čutiš, da si zraven, dobrodošla! V Novem mestu oziroma on line.

 

REIKI TEČAJ

Z reiki iniciacijami se odprete sposobnosti za samozdravljenje, osebno ter čustveno rast in energijsko čiščenje vseh ravni svojega življenja. V srcu se odprete za ljubezen in vse lažje in bolj gladko steče ... Pomagate lahko sebi, živalim, rastlinam, kasneje pa še drugim. Energija vsega kar delate se izboljša in zato si povečate uspeh na vseh področjih. 

 

ETERIČNA OLJA YOUNG LIVING

Na poti osebne preobrazbe in iskanja naravnih rešitev priporočam eterična olja Young Living. Vse informacije pri uporabi dobite pri meni in v Facebook skupini Živeti kot boginja. Po načelih naravnih rešitev živim že 20 let in lahko trdim, da so Young Living izdelki najboljše kar sem sprobala. Od naravne kozmetike do eteričnih olj. Energija, moč in učinkovitost izdelkov je zagotovljena z Sead to seal certifikatom. 

Vabim te tudi v svojo ekipo distributorjev, ki temelji na medsebojni podpori in osebni rasti! 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Madeja, nega duše in telesa

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...