Lila Ki
energijsko in celostno zdravljenje, reiki iniciacije, meditacije, delavnice, osebno svetovanje

Lila Ki, skrb za telo in dušo

Na jami 7
1000 Ljubljana

0 zahval     834 ogledov

Kdo sem? Kako delujem?

Lila Ki, skrb za telo in dušo, sem ustanovila, da bi lahko kot bioterapevtka z zaključenim šolanjem na Ustvarjalni akademiji Pesem duše, reiki mojstrica in učiteljica Usui Shiki Ryoho reiki sistema, dolgoletna iskalka in raziskovalka znanj in izkušenj iz področja ezoterike ter zdravilstva, pomagala ljudem doseči optimalno fizično zdravje, osebno rast ter najvišji duhovni smoter. Moje ime je Natalija Gečev, po izobrazbi sem diplomirana gradbena inženirka, kar je bil dolga leta tudi moj osnovni poklic.

Zdaj delujem kot celostna bioterapevtka s širokim naborom znanja in izkušenj. Za doseganje želenih ciljev kot so odprava fizičnih in energijskih blokad, ozaveščanje in premagovanje napačnih prepričanj in vedenjskih vzorcev, napredovanje v osebnem razvoju, uporabljam v odvisnosti od stopnje zavesti vsakega posameznika energijske terapije z reikijem ali skalarnimi valovi, karmično diagnostiko, ThetaHealing, regresije in regresoterapije, nekatere šamanske metode zdravljenja, pogovore, svetovanja, meditacije in vse, kar v danem primeru ocenim kot potrebno in kar mi narekuje intuicija.

Vedno se pogumno soočiti z neugodnostmi, ki jih zaznamo, pa naj bodo fizične, psihične ali tiste, ki jih imamo v medsebojnih odnosih, se mi zdi največja modrost in najmočnejše orodje, ki ga lahko imamo. A pot do te modrosti je včasih dolga in jo zmoremo le ob pomoči učiteljev in svetovalcev, ki si jih izberemo.
Iskreno si želim, da bi lahko s pomočjo svojih vodnikov ter z znanjem in sposobnostjo, ki sta mi bila naklonjena, uspešno pomagala vsem vam, ki si upate prevzeti odgovornost za kakovost življenja na vseh področjih.

NAJ BO BOLEČINA VEDNO LE POT K NOVIM SPOZNANJEM!

 

Reiki tečaji in iniciacije

Izvajam redne tečaje in iniciacije v vse štiri stopnje Usui reiki sistema tradicionalnega zdravljenja in duhovnega razvoja. Kot reiki mojstrica in učiteljica se zavedam časti in odgovornosti, ki mi je z vsakokratno iniciacijo zaupana.

Reiki se od drugih oblik zdravljenja z energijo razlikuje prav po tem, da je za delo z reikijem potrebna uglasitev oz. iniciacija. V Usuijevem tradicionalnem sistemu reikija, ki ga poučujemo pri nas, obstajajo tri stopnje iniciacij v reiki, pri čemer se tretja stopnja deli na dve podstopnji: mojstrsko in učiteljsko. Zadnja je namenjena vsem tistim, ki imajo željo in namen reikiju posvetiti svoje življenje in postati reiki mojstri učitelji.

Reiki iniciacija je sveti duhovni obred, ki povezuje iniciiranca z višjimi ravnmi zavesti in je brezmejen izvor zdravilne energije. Vsakdo ne oziraje se na stopnjo svojega duhovnega razvoja lahko dobi sposobnost prevajanja reikija na druge ljudi. Kakovost reiki energije ni odvisna od ravni duhovnega razvoja osebe, ki reiki prevaja.

Vsak, ki se pri nas udeleži tečaja in prejme iniciacijo v katerokoli stopnjo reikija, ima v nadaljevanju možnost sodelovanja na tedenskih srečanjih skupine reikistov, kjer izvajamo skupinske terapije, meditacije, razna izobraževanja o drugih metodah komplementarnega zdravljenja in medsebojno izmenjujemo izskušnje o reikiju in osebnem razvoju. Srečanja potekajo vsak torek med 19:00 in 21:00 na Drenikovi 32 v Ljubljani.

Vabljeni tudi vsi, ki se z reikijem že ukvarjate, pa bi vam takšno namensko skupinsko druženje zanimalo. Za informacije mi pišite ali pošljite e pošto. Vabim pa na ta srečanja tudi vse tiste, ki imate težave z zdravjem, odnosi, čustvi ali osebnostne, da se prijavite na skupinsko terapijo z reiki energijo. Vse dodatne informacije prejmete po telefonu ali e pošti.

Vse dodatne informacije o terminih, cenah ter pogojih udeležbe na tečajih lahko najdete tukaj.

 

Vodene meditacije

Meditacija je ena najučinkovitejših metod za sproščanje in umiritev, spoznavanje sebe, svojih blokad in potencialov ter manifestacijo vsega želenega. Redno meditiranje pomaga človeku doseči in ohranjati notranji mir in stabilnost, ki sta pogoj za zdravo in izpolnjujoče življenje.

Meditira lahko vsak sam na način, ki mu je najljubši in najučinkovitejši. Lahko pa meditiramo v skupini do ob "vodenju" in meditativni glasbi. Voditelj meditacije s svojim glasom in besedami "vodi" udeležence skozi meditacijo. Vsaka vodena meditacija ima svoj namen oziroma cilj, ki ga z njeno pomočjo poskušamo doseči.

 

Delavnice

Cilj vseh delavnic, ki jih vodim, je na sproščen in prijeten način doseči osebni in duhovni razvoj prisotnih. Moja vsakokratna srčna želja je z delavnico uspešno pomagati vsem udeležencem/kam spremeniti svoje življenje.
Da bi znotraj skupine dosegli HARMONIJO in POVEZANOST, spodbujam aktivno sodelovanje vseh v skupini. Trudim se, da bi se ustvarilo takšno vzdušje, kjer se vsak počuti dovolj varno in ugodno, da izrazi svoja čustva, mnenja, ideje, ugotovitve, ...

 

Iz srca se veselim srečanja s tabo in te vabim, da se oglasiš z vprašanji ali prijavo na telefon ali preko e pošte.

Z ljubeznijo,

Natalija Gečev

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Lila Ki, skrb za telo in dušo

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...