Nova šola
šola naravnega zdravljenja, reiki, osebni razvoj

Nova šola, šola naravnega zdravljenja, reiki, osebni razvoj

Avčinova 10
1000 Ljubljana

0 zahval     796 ogledov

 NOVA ŠOLA je šola za terapevte naravnega zdravljenja- reikist v Ljubljani

• usposabljanje za samostojno delo po metodi tradicionalnega reikija

• teoretično in praktično spoznavanje uveljavljenih tehnik naravnega zdravljenja

• osnovno znanje s področja osebnega razvoja za vsakogar

Skrbno načrtovano šolanje zajema glavna področja alternativnega zdravljenja: meditacijo, sproščanje, poznavanje energijskih centrov, zakonitosti delovanja biopolja, zdravljenje z aktiviranjem vitalne energije (metoda reiki), vpliv prehrane, načina življenja in razmišljanja na zdravje in počutje. Udeleženci se naučijo zaznavati pretok energije skozi učenje in prakticiranje reikija, najstarejše metode za samozdravljenje in posredovanje v terapevtske namene. Usposobijo se za samostojno delo kot reikisti, učitelji in mojstri reikija, s poudarkom na duhovnem, predvsem etičnem osebnem razvoju.

Poleg reikija se udeleženci seznanijo še z drugimi klasičnimi in uveljavljenimi pristopi v naravnem zdravljenju, kot so ajurveda, Bachove esence, joga ….

Izobraževanje traja dve leti in poteka v obliki modulov enkrat mesečno. Obsega predavanja, delavnice, vadbo,  meditacijo, praktično terapevtsko delo v skupini, individualno svetovanje in samostojno delo v obliki nalog in seminarjev.

Predavatelji imajo večletne izkušnje v teoriji in praksi in izhajajo z različnih področij komplementarnega zdravljenja. Svoja znanja in prakse v okviru šole predstavljajo Beba Splichal, vodja šole in terapevtka naravnega zdravljenja, mojstrica reikija, dr. Manivannan, ajurvedski zdravnik, Irena Roglič Kononenko, psihologinja, svetovalka za Bachovo cvetno terapijo, Mojca Morya z gongi in tibetanskimi skledami, Tina Pipan, predavateljica vedske astrologije, Michael Bosch, učitelj metode feldenkrais in drugi.

Z zaključenim izobraževanjem udeleženec osvoji temeljna znanja s področja bioterapije in postane mojster reikija.

Predavanja se začnejo oktobra 2018 v Ljubljani.  

Šolo vodi Beba Splichal, terapevtka naravnega zdravljenja, mojstrica reikija, regresoterapevtka, predavateljica. Na področju komplementarne medicine deluje kot osebna svetovalka in učiteljica dobrih petnajst let. Pri svojem delu uporablja poleg reikija še metode karmične diagnostike, regresoterapije in postavitve družine. Vodi delavnice Dinamika skupine, v katerih združuje vse naštete pristope. 

Predmetnik, urnik, predavatelji in plačilni pogoji so predstavljeni na spletni strani šole www.nova-sola.com , za več informacij pišite na: novasola@ymail.com .

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nova šola, šola naravnega zdravljenja, reiki, osebni razvoj

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...