Nova šola, šola naravnega zdravljenja, reiki, osebni razvoj

Šola naravnega zdravljenja v Ljubljani!

25. april 2017    2289 ogledov

Bi želeli sami zavestno odločati o svojem osebnem napredku? Narediti spremembe, ki si jih tako želite v svojem življenju – na področju odnosov, zdravja ali poklica?

Z znanjem metode reikija boste lažje prepoznali svoje resnične potrebe in jih podprli. Spet se boste počutili vitalni, kreativni in veseli, da živite. Postali boste sami svoji terapevti, saj je reiki na prvih stopnjah namenjen predvsem samozdravljenju.

Šola naravnega zdravljenja v Ljubljani: NOVA ŠOLA razpisuje vpis za terapevte naravnega zdravljenja – reikist za šolsko leto 2018/2019

V šoli za terapevte učimo metodo reiki, ki jo je med ljudi prinesel japonski zdravitelj, budist in pesnik Mikao Usui. Reiki je način, kako vzpostavimo večjo pretočnost vitalne energije na vseh ravneh, tako na fizičnem, telesnem kot na čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Z metodo reiki vsak napreduje v svojem ritmu in se sproti zavestno odloča za osebni napredek.

Več o šoli si preberi tukaj.  

Šolanje obsega:

  • usposabljanje za samostojno delo po metodi tradicionalnega reikija;
  • izobraževanje za terapevte naravnega in tradicionalnega zdravljenja;
  • osnovno znanje s področja osebnega razvoja za vsakogar.

Skrbno načrtovan dvoletni program zajema glavna področja alternativnega zdravljenja:

meditacijo, sproščanje, poznavanje energijskih centrov, zakonitosti delovanja biopolja, zdravljenje z aktiviranjem vitalne energije (metoda reiki), vpliv prehrane, načina življenja in razmišljanja na zdravje in počutje.

Udeleženci se naučijo zaznavati pretok energije skozi učenje in prakticiranje reikija, najstarejše metode za samozdravljenje in posredovanje v terapevtske namene. Usposobijo se za samostojno delo kot reikisti, učitelji in mojstri reikija, s poudarkom na duhovnem, predvsem etičnem osebnem razvoju.

Namen šole je tudi usposabljanje za povezovanje z drugimi metodami zdravljenja in za uspešno sodelovanje z uradno medicino

Izobraževanje traja dve leti in poteka v obliki modulov enkrat mesečno. Obsega predavanja, delavnice, vadbo, meditacijo, praktično terapevtsko delo v skupini, individualno svetovanje in samostojno delo v obliki nalog in seminarjev.

Predavatelji imajo večletne izkušnje v teoriji in praksi in izhajajo z različnih področij komplementarnega zdravljenja.

Poleg reikija se udeleženci seznanijo še z drugimi klasičnimi in uveljavljenimi pristopi v naravnem zdravljenju, kot so ajurveda, homeopatija, Bachove esence, joga ...

Program šole je zasnovan tako, da se skozi 18 modulov seznanite s klasičnimi in uveljavljenimi pristopi v naravnem zdravljenju, kot so prehrana in dnevni ritmi po došah iz ajurvede, pomoč Bachovih esenc pri občutku čustvene nestabilnosti, gibalne tehnike sproščanja za boljše počutje, skrivnost učinkov meditacije in podobno. Ob vsem tem je v veliko pomoč reiki, metoda samozdravljenja in ponujanja energijske podpore drugim.

S končanim izobraževanjem udeleženec usvoji temeljna znanja s področja bioterapije in postane mojster reikija.

Predavanja se začnejo oktobra 2018 v Ljubljani, potekala pa bodo ob koncih tedna.

PRIJAVI SE TUKAJ  

Šolo vodi Beba Splichal

Beba je terapevtka naravnega zdravljenja, mojstrica reikija, regresoterapevtka, predavateljica. Na področju komplementarne medicine deluje kot osebna svetovalka in učiteljica že več kot deset let. Končala je izobraževanje za bioenergoterapevta v šoli Marjana Ogorevca in pridobila dokazila o usposobljenosti s področja bioenergoterapije, izbirne metode reiki, klasične kitajske medicine, ajurvede in osnovnih medicinskih znanj v okviru izobraževanja za zdravilce pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Pri svojem delu poleg reikija uporablja še metode karmične diagnostike, regresoterapije in dinamike skupine.

Vpisni pogoji so poslana prijavnica, srednješolska izobrazba, opravljen razgovor s predstavnikom šole v elektronski obliki ali osebno in pogodba, s katero je vaš vpis potrjen.

Predmetnik, urnik, predavatelji in plačilni pogoji so predstavljeni na spletni strani šole www.nova-sola.com, več informacij pa je dostopnih na e-poštnem naslovu: novasola@ymail.com 

Več o šoli si preberi tukaj.  

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...