Anavita Laureni
obnovitvene delavnice po postavitvah Lane Praner

Zavedanje, Anavita Laureni s.p.

Cesta na Ključ 4
1000 Ljubljana

0 zahval     217 ogledov

OBNOVITVENE DELAVNICE I. modul po postavitvah Lane Praner 

Tehnike in znanja, ki se podajajo na Obnovitvenih delavnicah so avtorsko delo Lane Praner z Gospodi. Kdo je Lana Praner, o Njej in Njeni Veličini si lahko ogledate na njeni spletni strani ali na kratko tukaj


Kaj so Obnovitvene delavnice?                                                                                             Obnovitvene delavnice potekajo enkrat mesečno. Na delavnicah se obrazloži in pokaže tehnike, ki so bile preko Lane Praner podane od Najvišjih Svetlobnih Bitij, s katerimi sodeluje že vrsto let. Po teh tehnikah se je najprej dograjevala Ona sama. Nato jih je na Obnovitvenih delavnicah pričela poučevati in podajati naprej z željo, da bi bile dostopne in razumljive vsakomur, ki si želi stopati po poti Svetlobe ter skozi gradnjo in osebno rast doseči stopnjo modrosti.

Kako poteka gradnja s pomočjo Obnovitevih delavnic? Obnovitvene delavnice se sistematično vrstijo druga za drugo in se nadgrajujejo. Koraki gradnje so natanko določeni z namenom, da se posameznik gradi varno in postopoma. Tehnike prvega modula posamezniku dajejo trden temelj, osnovno poznavanje in razumevanje sistema, razbremenitev in stik s samim seboj. Vse delavnice so "žive", kar pomeni, da je na njih prisotna Veličina Mogočnih Svetlobnih Bitij, ki vsakemu udeležencu pomagajo pri njegovi gradnji.

V proces gradnje se posameznik lahko priključi kadarkoli, skozi vse leto. Pri tem posamezniku pomagam in nudim pomoč pri razumevanju tehnik, ki so podane v sklopu 1. modula Obnovitvenih delavnic. Delavnice so namenjene vsem, ki jih zanima tovrstna gradnja samega sebe. Predznanje ni potrebno.

Delavnice vodim Anavita Laureni, vaditeljica ALP 


Kje potekajo Obnovitvene delavnice, ki jih vodim? 
Ljubljana, Celje, Radovljica, Maribor. 
Individualna pomoč pri posameznih tehnikah: Ljubljana, Celje in kjerkoli po dogovoru. 
Glede vprašanj vezanih na Obnovitvene delavnice I. modul ter v kolikor želite, da bi delavnice izpeljali v vašem kraju pišite na: anavita.obnovitvene@gmail.com

Srčno dobrodošli.
Anavita Laureni, vaditeljica ALP (Academia Lana Praner®) 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Zavedanje, Anavita Laureni s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...