BeYou-Shine
obrazna joga

Obrazna joga BeYou-Shine

2000 Maribor

0 zahval     20 ogledov

Obrazna joga je trening vseh mišic na obrazu, ki jih je kar 57. Z leti nanje deluje gravitacija, mimika ki jo nenehno ponavljamo, zakrčenost, zaradi česar izgubijo volumen in se skrčijo. Ker je koža pripeta na mišice, le tem seveda sledi zaradi česar pride do povešenosti kože, gubic, podbradka,... K vsemu temu pripomore še manjša proizvodnja kolagena in elastina.

Kaj naredimo z vajami Obrazne joge? 

V programu se jih naučiš 15. Pokrivajo celotno področje obraza - zgornji, srednji in spodnji del. Z vajami ponovno aktiviramo mišice, jim dodamo volumen,  sprostimo napetost v njih in povečamo prekrvavitev zaradi česar se celice nahranijo s hranili in kisikom, poveča se proizvodnja kolagena. Rezultat vsega tega je sijoča, pomlajena koža.

Kakšno vrednost doda znanje Tradicionalne kitajske medicine?

Z vajami Obrazne joge vplivamo tudi na notranje organe, možgane, žleze v glavi, skratka... deluje celostno in vpliva na poćutje. Z znanjem Tradicionalne kitajske medicine nadgradim in pokažem na kakšen način lahko podpreš počutje s prehrano in sprostitvenimi tehnikami.

V petih tednih programa se torej naučiš vseh 15ih vaj, samomasaže, meditacije sproščanja čustev, vpliv prehrane na telo.

Kljub temu, da se sliši vsega veliko, je na koncu dovolj 15 - 20 min na dan za ohranjanje pomlajenega izgleda in dobrega počutja.

Trenutno je na voljo 5-tedenski on- line program Obrazne joge, kmalu pa tudi kakšen program več.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Obrazna joga BeYou-Shine

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...