Bodi ti - Sij
obrazna joga, afirmacije, meditacije

1 zahval     91 ogledov

Obrazna joga je trening vseh mišic na obrazu, ki jih je kar 57. Z leti nanje deluje gravitacija, mimika ki jo nenehno ponavljamo, zakrčenost, zaradi česar izgubijo volumen in se skrčijo. Ker je koža pripeta na mišice, le tem seveda sledi, zaradi česar pride do povešenosti kože, gubic, podbradka,... K vsemu temu pripomore še manjša proizvodnja kolagena in elastina.

In ne le to. Gravitacija močnejših mišic in zakrčenost, privedejo do raznih nevšečnosti, kot so glavoboli, škripanje z zobmi, nespečnost, zabuhlost na obrazu, nečista koža,...

Kaj pridobiš v tečaju Obrazne joge? 

V tečaju se naučiš 15 vaj, kar je povsem dovolj, saj vse skupaj pokrivajo celotno področje obraza - zgornji, srednji in spodnji del. Z vajami ponovno aktiviramo mišice in jih povrnemo na prvotno mesto, jim dodamo volumen in zgledimo gubice, ter dodamo polnejši videz obraza na pravih mestih,  sprostimo napetost v mišicah in povečamo prekrvavitev kože, zaradi česar se celice nahranijo s hranili in kisikom, ter poveča se proizvodnja kolagena. Rezultat vsega tega je sijoča, pomlajena koža, lepo oblikovan obraz in sproščene obrazne mišice.

Z vajami vplivamo tudi na žleze v glavi, možgane, notranje organe, vzpostavimo hormonsko stanje in povečamo raven energije.

Kakšno vrednost doda znanje Tradicionalne kitajske medicine?

Z vajami Obrazne joge vplivamo tudi na notranje organe, možgane, žleze v glavi, skratka... deluje celostno in vpliva na poćutje. Z znanjem Tradicionalne kitajske medicine nadgradim in pokažem na kakšen način lahko podpreš dobro počutje s prehrano in sprostitvenimi tehnikami.

V petih tednih tečaja se torej naučiš vseh 15ih vaj, samomasaže, meditacije sproščanja čustev, vpliv prehrane na telo.

Kljub temu, da se sliši vsega veliko, je na koncu dovolj 15 - 20 min na dan za ohranjanje pomlajenega izgleda in dobrega počutja.

Na voljo sta 6-tedenski on- line tečaj Obrazne joge in 11 tedenski tečaj, ki je namenjen bolj osebnemu pristopu.

Kaj še pridobiš v tečaju?

- Vsa srečanja, ki jih imamo v živo so posneta in naložena v zaprto Facebook skupino, ter na voljo vseh 6 tednov tečaja.

- V skupini so na voljo posneta kratka predavanja posameznih tedenskih tematik (kaj je obrazna joga, zakaj je pomembno pravilno dihanje, sproščanje zastalih čustev, prehrana po načelih tkm, izvajanje posameznih vaj) 

- 3x na teden naložim v skupino posnetke vaj, ki smo se jih naučili, kar se je izkazalo za odlično idejo, saj je izvajanje vaj med tednom lažje in vam da večjo motivacijo. Tako vadbo brez skrbi opravite ob pripravljenem posnetku

- 1x na teden priporočam samomasažo, tudi ta posnetek je vedno na voljo v skupini

- Seveda prejmeš gradivo z opisom vseh vaj in slikovnim gradivom, da izvajanje vaj nikdar ne pozabiš

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Obrazna joga BeYou-Shine

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...