Pogumna unikatka
programi in delavnice za najstnice

Pogumna Unikatka; programi in delavnice za pogumne, sijoče in samozavestne najstnice

Kalce 38b
1370 Logatec

0 zahval     45 ogledov

Ker je pogovor tisto lepilo, ki najstnico poveže z najstnico in v katerem najdemo ženske uteho in pozitivne občutke, tudi delavnice Pogumna Unikatka temeljijo na zaznavanju in deljenju zgodb, misli, občutkov skozi pogovor, ples, petje, risanje, pisanje, ustvarjanje, igro vlog, skupinsko delo, po potrebi individualne konzultacije z izvajalkami, jogo smeha, vadbo 8 zakladov … Osnova vsake izmed delavnic je vsebinska iztočnica (samozaupanje, pogum, moč misli, odnosi, mesečni cikel in njegovi izzivi ter prednosti, hormoni, motivacija, samozavest, meditacija, zero waste koncept …), ki ji sledijo prej naštete dejavnosti. Z dejavnostmi se najstnice učijo odgovore iskati v sebi; da je vsako njihovo občutenje pravilno ter na primeren in sočuten način izraziti to počutje; učijo se izhajati iz sebe, kako je moč v sodelovanju (in ne toliko v tekmovanju); da se ne primerjajo z drugimi, temveč v prvi vrsti s seboj, saj so edinstvene; da je deljenje zgodbe skrb za druge, saj jim s svojo zgodbo lahko pomagaš ozavestiti del njih samih; učijo se tudi poslušati in biti slišane.

Zakaj ravno Pogumna? 

Da nekaj narediš točno tako, kot Ti narekuje Srce, v dandanašnjem času terja močno povezavo s seboj in nobenega klanjanja temu, kar od Tebe pričakujejo drugi in temu, kar se kao spodobi za določena leta, določen spol ... Pogum, da odmisliš vse, kar narekuje družba in da v hrupu potrošništva znaš slišati sebe in da slišano udejanjaš. 

In zakaj ravno Unikatka? 

Ker imaš sigurno nore ideje, ki pa so drugačne (vsi jih imamo) in ravno te nore, čisto posebne ideje nekdo drug potrebuje - videti, slišati ... Da mu bo lažje, da bo inspiriran, motiviran, da dobi elan. In ne samo ideje, temveč talente, sposobnosti in način izražanja.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Pogumna Unikatka; programi in delavnice za pogumne, sijoče in samozavestne najstnice

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...