Alika
regeneracijski oddihi in tehnike za dvig kvalitete našega življenja

Alika, regeneracijski oddihi in tehnike za dvig kvalitete našega življenja

Soline 31 a
6273 Marezige

5 zahval     2081 ogledov

KDO SEM, MOJA POT

Moje delo temelji na izkušnji. V svojih 40-ih letih sem doživela veliko tega, česar se zemeljsko vsi najbolj bojimo. Izgubo ljubljenih, doma, ločitev, neuspeli posli, bolezen. V moji rojstni karti mi je Diotiš pokazal tudi bankrot do katerega bi prišlo, če nebi spremenila svojega pogleda na življenje in se znebila prepričanj pridobljenih v preteklosti. Ljudje mi vseskozi zaupajo in se od nekdaj obračajo name s svojim vprašanjem: »Alison, ti ki veš« …Poslušam sebe  intucija in jasnovednost . Zakaj sem morala vse to doživet? Ker sem potrebovala izkušnjo, da lahko tudi na ta način lažje razumem in poiščem rešitev za svoje stranke. Zato imam v svojem opisu navedeno, da sem intuitivna Diotiš svetovalka. Svojo pot vedno rada pojasnim na način s katerim interpretiram življenja vseh, ki pridejo k meni na svetovanje. To pa je z astrološko in arhetipsko simboliko. Moja pot se je v bistvu začela, ko sem imela 16 let in je moja mama prešla v onostranstvo. Moj ego, ki ga v vedski astrologiji predstavlja Sonce je v svojem senčnem delovanju  uredil, da sem to izgubo potlačila. Pomagal mi je, da se nisem z njo soočala, vendar sem zato naslednjih dvajset let prespala. Vseeno sem doštudirala, si ustvarila družino in kariero in takrat je bilo zame tako prav. Tudi pri meni je pri mojih 37-ih letih doživel Saturn. Planet izkušnje. Na plan so prišli strahovi, obžalovanja in krivde iz preteklosti. In ker energija, ki jo v dani situaciji oddajamo, privlači še več enakih  situacij, je zame pri 38-letih nastopilo obdobje največjega žalovanja in tesnobe. Moja družina je razpadla, poiskati sem morala nov dom, ugotovila sem, da me kariera ne osrečuje več, zato so sledile izgube na poslu. Nisem imela več moči in tesnoba me je uspešno nadvladala.

Takrat sem izkoristila svojega radovednega Merkurja iz osme hiše, ga spravila v sončni aspekt in prav z njegovo pomočjo sem odšla iskat odgovore na enaka vprašanja, ki si jih postavljamo vsi …kdo sem, kam grem, kaj hočem, zakaj sem vedno znova žrtev. Sledili so tečaji, delavnice, masaže, ki so mi dali (danes to vem) vse kar sem bila sposobna takrat dojeti  in sprejeti. Ker pa v meni živi močna Marsova energija, ki prižiga iskrico strasti in nam omogoči, da bojevnikova kri ponovno steče po žilah, se nisem vdala in po dveh letih raziskovanja in iskanja ter trdega dela na sebi, prišla do šole vedske astrologije - Djotiš. Na mojem obrazu je sedaj zopet nasmeh, ki sem ga tako zelo pogrešala.

KAJ VAM LAHKO PONUDIM?

Diotiš

Diotiš osebno ne uporabljam za napovedovanje prihodnosti, ampak kot pomoč pri  razkritju naših podzavestnih prepričanj in vzorcev, ki nas TUKAJ in ZDAJ omejujejo in nam NE dopuščajo, da bi svobodno ustvarjali svoje življenja. Seveda nakažem področja, ki so za stranko pomembna v bližnji prihodnosti. To pomeni, da če stranka pride k meni z vprašanjem npr. ali naj sprejme določeno službo ali ne in področja iz katerih to vidim niso aktivna v danem trenutku, ali v bližnji prihodnosti (torej energijsko ni podprta za to), so pa aktivna npr. področja, ki predstavljajo dom in družino, svetujem naj svojo energijo v tem trenutku raje usmeri v aktivna področja to je dom in družina, hkrati pa naj vseeno namenja nekaj svoje miselne in čutne pozornosti v kreiranje službe, ki si jo v prihodnosti želi, tako, da v sedanji doživlja občutke, ki si jih želi doživljati v novi službi, ko bo čas zato primeren. Čemur posvečamo pozornost to raste. Konkretno bi lahko stranka imela majhne otroke in ker astrološko ni podprta za menjavo službe, bi jo nova služba, ki bi pri njej povzročila izostanek v domu v vlogi mame in partnerke zelo izčrpaval. Zato bi lahko novo službo in dom doživljala kot napor in ne kot radostno kreacijo. Verjamem v svobodno voljo, ki pomeni, da se lahko na vsakem koraku MI odločamo kako dalje, zato namen mojega dela ni napovedovanje prihodnosti, ampak nakazati kaj iz preteklosti vpliva na našo sedanjost, da se ne moremo premakniti NAPREJ. Ravno zato v novoletnem času strankam ponudim izdelavo letne napovedi v kateri zapišem v katerem življenjskem obdobju sedaj živi, koliko traja, kaj ji Življenje sporoča, da je v tem obdobju pomembno, da razume pri sebi in v katera življenjska področja naj v prihajajočem letu usmerja svojo aktivno energijo, saj se bo zgodilo enostavno in lahkotno.

Verjamem v to, da skozi pogovor največ ozavestimo zato so temelj mojega dela intuitivna Djotiš svetovanja. Ravno ta mi vedno dajo navdih in izhodišče kako razvijati svoje storitve naprej. Zavedam se, da sem v službi za ljudi, da je moje poslanstvo le spomniti ljudi, da če se pojavita problem ali vprašanje je to zato, ker obstaja rešitev. V mojem slovarju frazi »se ne da« ali »ni mogoče« ne obstajata.

Tečaji za osebnostno rast in transformacijo so naslednje področje kateremu posvečam veliko svoje pozornosti.

Meditacije, s katerimi umirimo naš um in tako močneje slišimo narek naše duše izvajam s priklicem zdravilnih planetarnih energij.

Z reiki terapijami pomagam sproščati blokade, kar pomeni, da se procesa ozaveščanja in posledično transformacije lahko dogajata hitreje.

Novo, kar sedaj ponujam za dvig kvalitete življenja posameznikov, pa so intenzivni regeneracijski oddih Dugem otoku in otoku Ižu.

NAMENJENO JE VSEM, KI...

Svetovanja so namenjena vsem tistim, ki želijo pisati novo poglavje v svoji življenjski knjigi ali so na pomembni prelomnici. Vsem mladim, ženskam, moškim, poročenim, samskim, poslovnežem, vsem, ki bi radi izvedeli več o svojem partnerstvu, vsem, ki jih zanima kakšne so njihove možnosti na področju financ in kako si zagotoviti finančno svobodo, vsem, ki želijo izvedeti kaj je njihovo poslanstvo, vsem, ki jih zanima karierna pot, vsem, ki se enake življenjske lekcije (dogodki) neprestano ponavljajo, vsem v stiski, žalujočim, vsem, ki živijo z občutkom "nekaj, a ne vem točno kaj mi manjka", vsem, ki se v svojem življenju želijo premakniti naprej. Skratka vsem tistim, ki se zavedajo, da so poleg fizične aktivnosti, vnosa zdrave hrane v telo, zelo pomembne tudi naše misli. Z njimi ustvarjamo, kreiramo in določamo moč lastne življenjske energije. Naša življenjska energija pa je tisti tretji del nas s katerim ustvarjamo lastno življenje.

PRIDOBLJENO ZNANJE IN IZKUŠNJE

Moja fakulteta je moje življenje. Moji opravljeni izpiti so doživete in preživete izkušnje. Izpiti, ki me še čakajo pa nove življenjske lekcije. Sem diplomirana ekonomistka, ki sem 25 let v velikem podjetju skrbela tudi zato, da so se zaposleni in uporabniki dobro počutili in, da so doživeli občutek, da so zares pomembni. In, ker sem si želela, da bi se tega občutka spomnilo čim več ljudi, sem se vpisala in uspešno diplomirala na IZAQ, Inštitut za kvaliteto življenja iz vedske astrologije. Diotiš je moje osnovno in temeljno orodje za delo, ki pa ga dopolnjujem z znanjem, ki sem ga pridobila na certificiranih tečajih Angelske šole, meditacije, medijstva, Kabale, šamanizma, bele magije, šole arhetipov, partnerstva in znanje transsurfinga.

POVEZAVA Z MENOJ JE ENOSTAVNA...

Svoje delo sem preselila na Dugi otok, kjer bom še vedno izvajala svetovanja osebno (po telefonu ali skypu), pisala letne astrološke vpoglede, organizirala tečaje na daljavo in osebno. Novost so regeneracijski oddihi na Dugem otoku v vseh letnih časih, vedno z novo tematiko primerno času. Najdete me na FB strani Atelje Dea Diana, na spletni strani  https://deadiana222.wix.com/deadiana ali preprosto, če me pokličete na tf.031 309888, skayp Alison Jakomin. Največ pa vam lahko ponudim osebno, če se odločite za oddih na Dugem otoku.

Diplomirana ekonomistka, ki sem 25 let v velikem podjetju skrbela zato, da so se uporabniki dobro počutili in, da so doživeli občutek, da so zares pomembni.  Danes sem intuitivna Diotiš svetovalka, medij, angelska terapevtka, izvajam  meditacije in reiki terapije. Življenje mi je ponudilo dar in znanje s katerim podprem ljudi, da lahko zaradi SPREMEMBE zopet in še boljše ustvarjajo.

DIPLOMA:

Vedska astrologija DJOTIŠ, IZAQ, Inštitut za kvaliteto življenja

CERTIFIKATI:

Angelskaintuicija, certifikat angelski intuitivni terapevt
Angelska šola, certifikat Angelski intuitivni terapevt
Tečaj meditacije, certifikat
Tečaj medijstva,certifikat  
Kabala, osnove numerologije
Šola arhetipov, Čarobni jezik arhetipov, I. in II. stopnja, cetifikat

Pojdite vedno samo NAPREJ. Vsak je edinstven in vedno PRVI na svoji poti.

Hvala vam, da sem se vam lahko predstavila.

Iskren Objem, Alika

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Alika, regeneracijski oddihi in tehnike za dvig kvalitete našega življenja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...