Boštjan Vidmar
poslovno in osebno svetovanje

0 zahval     17 ogledov

Vsi bi radi bili uspešni, a le redki so za uspeh pripravljeni res narediti vse in preseči svoje meje kaj je mogoče in kaj ni. 

Doživeti vse lepote in pasti podjetništva imajo privilegij le redki, zatorej sem vesel, da ste se me našli, saj o podjetništvu in oglaševanju res veliko vem. Moje znanje in izkušnje skupaj z vami prelevim v vaš uspeh, ki pa seveda ne pride čez noč. Potrebna je vaša zaveza, OD-ločitev za vaš posel ali bolje rečeno življenje vaših sanj. 

Sem Boštjan Vidmar in zagotavljam vam, da ste sposobni kreirati obilje v denarju, ljubezni in sreči, skratka vsem, kar si želite trenutno ali pa v prihodnjih letih doseči. 

Od 21. leta sem srčno zavezan in popolnoma predan podjetništvu. Z več kot 10 let lastnih podjetniških izkušenj s področja inoviranja, marketinga, prodaje in osebnostne rasti s popolno predanostjo in doslednostjo pomagam vam, da izkoristite vse svoje potenciale.

Da ste iz dneva v dan najboljša različica samih sebe, z jasnim ciljem in brezkompromisno vero v uspeh. Zaupalo mi je že več kot 100 podjetij in posameznikov. Ponosen sem, da sem kot mentor uspešnim posameznikom in podjetjem pomagal do podjetniškega razcveta. 

Zagotavljam strokoven oseben pristop, popolno diskretnost in visoka etična načela. Na vaši podjetniški poti, pravzaprav naložbi v vaše življenje, vas celostno podprem. Na osnovi vaših želja, specifičnih potreb in zmožnosti skupaj oblikujemo najboljše temelje in strategijo za vaš posel.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  BOŠTJAN VIDMAR S.P

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...