Slovesna s predniki
kanaliziranje, radiestezija, intuitivno svetovanje (zdravje, posel, prostori, vsakdanje življenje)

0 zahval     117 ogledov

ZA KOGA  

"Zaradi pogojenosti in ujetosti v preteklost in prihodnost smo izgubili občutek budnosti ter prisotnosti v trenutku tukaj in zdaj. Govorim o kolektivni naravnanosti, ki mnogim onemogoča, da bi se osamosvojili in izstopili iz kolektivnega tempa". Dijana Tara Sever

Kanaliziranje je  namenjeno posameznikom, ki si želijo sprememb k boljši kvaliteti in načinu življenja ter so pripravljeni sprejeti, kar zmorejo. Namenjene so vsem, ki jih pestijo vprašanja glede svojega zdravja, zaposlitve in financ,  se soočajo z lastnimi strahovi, želijo predelati določeno travmo, trpijo zaradi različnih duševnih stisk (depresija, tesnoba, panični napadi, fobije, obsesivne misli…), prebolevajo ločitev ali smrt bližnje osebe ali katero drugo izgubo (službe, odnosa, odhoda otrok od doma, delovnega okolja…), imajo vprašanja v zvezi z svojimi pokojnimi,  želijo stopiti na novo razvojno pot (oditi od doma, se osamosvojiti, dokončati študij…), se želijo opremiti za kvalitetnejše življenje (skrb zase, partnerstvo, starševstvo…), želijo spremeniti stare vzorce in nefunkcionalne navade ali zasvojenosti, itd..

Namenjene so vsem, ki si želijo pomoči pri raziskovanju sebe in svojega življenja ter pomena obstoja,vsem, ki želijo slediti sebi in svojemu vodstvu ter tako pomagati samemu k sebi, svoji sreči in notranjemu miru. 

KDAJ SE UPORABLJA?

Ko se človek znajde v stiski in bi rabil odgovor in pomoč takoj, ni vedno preprosto! V množici informacij in razlišnih storitev, je težko izbrati tisto, ki je najboljša za vas in vašo pot. 

Kanaliziranje te v tej poplavi vsega v današnjem svetu usmeri v prakse, ki delujejo konkretno zate. Poda ti odgovore, ki so v tem trenutnku najboljša rešitev za tvoje življenje in tvoj obstoj. Tako dobiš jasnost, ki te opolnomoči in ti pomaga narediti korak naprej, k boljšemu sebi. 

KAKO POTEKA?

Ko se povežem z vami, sem hkrati že povezana z Izvorom in svojimi duhovnimi bitji, predniki. Po približno petih minutah uvodnega pogovora o  vaših težavah, se s pomočjo svoje zavesti, energije, frekvenc, jasnočutnosti, jasnovednosti ter preko radiostezije – nihala posvetim vašim vprašanjem. Izvor in moja duhovna bitja, predniki, so med tem že povezani z vašimi duhovnimi bitji, ki nato podajo optimalne odgovore, ki jih potrebujete. Tako informacije iz višjih dimenzij in zavesti prenesemo v vaše življenje.  

Vsak od nas nima le angela varuha, ampak celo ekipo osebnih duhovnih bitij, ki imajo informacije o vsaki malenkosti, ki se tičejo vaše duše in vašega življenja.

Presenetilo vas bo, da lahko dobite  konkretne odgovore, jasne usmeritve in uporabne napotke za svoje življenje. Po kanaliziranju se vam bo življenje začelo sestavljati v vaše najvišje dobro, ko boste dali v življenje usmeritve vaših duhovnih bitij.

Metoda kanaliziranja je izjemno čista in natančna tehnika, skozi katero ti medij pomaga, da dobiš jasnost za svoje življenje. 

KANALIZIRANJE 

Beseda ‘channel’ izhaja iz angleškega jezika in pomeni kanaliziranje sporočil. Prek kanaliziranja energij pride do intenzivne oblike komunikacije med ljudmi in bitij iz drugih dimenzij. Kanaliziranje imenujemo komunikacije s svetom duhov, bogov, polbogov, vodnikov, angelov in drugih spiritualnih bitij, entitet. Slednje so poznale praktično vse družbe sveta: od starodavnih vračev in šamanov in zdravilcev do novodobnih sledilcev spiritualnih praks. 

Bitja svetlobe želijo pomagati človeštvu kakor tudi posamezniku. Spodbujajo njihovo prebujanje in pomagajo pri premagovanju vsakodnevnih ovir.

Kanalizirana sporočila so lahko podpora pri razvijanju naše osebnosti. Lahko so nam nasveti in odgovori, denimo pri pogosto odprtih vprašanjih življenja po smrti. Postane potovanje do nas samih, potovanje v srečo.

RADIESTEZIJA

Z radiestezijo si vse več ljudi pomaga v svojem vsakdanu. Eni z radiestezijo iščejo, drugi sprašujejo, tretji se z njo zdravijo. 

Spoznavanje pripovedovanja nihala ali bajalice pomeni druženje s še vedno nerazložljivimi človekovimi sposobnostmi, da lahko prikliče različne informacije iz univerzalnega energijskega polja. 

Radiestezija torej pomeni sposobnost ustvariti povezavo med neznanimi energijami iz univerzalnega energetskega polja in radiestezijskim instrumentom. 

Nekateri ljudje imajo sposobnost teleradiestezije, torej radiestezije na daljavo. Ob pomoči slike, podpisa ali osebnega predmeta lahko ugotovijo, kje je pogrešana oseba, ali še živi, najdejo izgubljeni ali ukradeni predmet ipd. Škodljivost sevanja v prostorih ugotavljajo tudi na daljavo, po načrtu stanovanja, na katerem mora biti tudi podpis osebe, ki pozna bivališče. 

Po mnenju slovenskega radiestezista Igorja Ziernfelda je radiestezija še veliko več; omogoča namreč, da ob pomoči radiestezijskega pripomočka dobimo želeno informacijo. To pa uvršča radiestezijo med mejne znanosti. Med številnimi teorijami, ki skušajo pojasniti ozadje nadčutnih pojavov, je najbolj prepričljiva hipoteza o univerzalnem bioinformacijskem polju, iz katerega lahko vsak trenutek dobimo informacije o vsem.

Dandanes se radiestezisti ne ukvarjajo samo z odkrivanjem škodljivih sevanj, določanjem lokacij za gradnjo hiš ter iskanjem najprimernejših mest za gojenje rastlin in rejo živali. Postavljajo tudi zdravstvene diagnoze, zdravijo z nihali ter preverjajo in osvetljujejo marsikaj, kar je povezano s povečanjem kakovosti življenja: življenjsko moč, bioenergetski potencial, hrano in pijače, naravno okolje, najugodnejši položaj glave pri spanju, posameznikov bioritem, medsebojne odnose, najprimernejše drage in poldrage kamne, naravne elemente, kovine, vitamine in terapije za posameznika, odkrivajo ovire na poti do uspeha, razkrivajo, ali se bo rodil deček ali deklica … Radiestezisti so nepogrešljivi tudi pri odkrivanju naftnih vrelcev in vodnih izvirov. Žal njihovo znanje še vedno izrabljajo za vojaške namene ter odkrivanje pomembnih strateških ciljev in vojaških objektov.

VLOGA MEDIJA PRI KANALIZIRANJU

Individualno kanaliziranje je prenašanje sporočil vašega duhovnega vodstva.

Naši duhovni vodniki do potankosti poznajo našo dušo, učenja, namene in usodo, ki smo jo zase izbrali še pred prihodom na ta planet. Kot medij se povežem z vašim duhovnim vodstvom, da vas lažje podprejo in vas popeljejo na pot uresničevanja vaših sanj in izpolnitve vašega dušnega namena. 

Medij je posrednik med tostranskim in duhovnim svetom. Medij si bo vedno prizadeval pomagati ljudem, začutil bo lastno povezanost z duhovnim svetom in znal opogumiti človeka. Medij je dolžan oz. moralno zavezan, da posreduje spraševalcu pravo sporočilo, iskreno in resnično. Pri tem pride pogosto do sprememb izraza na obrazu, gestike in tudi glasu medija. Običajno medij uporablja enega od štirih kanalov, ki služijo za pretočnost sporočil iz vesolja – od Izvora. To so jasnovidnost, jasnoslušnost, jasnočutnost, jasnovednost. 
Medij oz. kanalizator je lahko vsakdo, ki je v dobrem psihičnem in telesnem zdravju. Le v duhovno čistem in zdravem človeku, so prečiščeni kanali. 

Kanalizirana sporočila so lahko podpora pri razvijanju naše osebnosti. Lahko so nam nasveti in odgovori, denimo pri pogosto odprtih vprašanjih življenja zdaj ter  po smrti. Kanaliziranje postane potovanje do nas samih, potovanje v srečo.

KANALIZIRAN VPOGLED

Vpogled ali angleško ‘reading’ je razlaga trenutnega celostnega – fizičnega, umskega, čustvenega in duhovnega – stanja posameznika. Nekateri mu pravijo energijska diagnostika, dušni zapis, akaški zapisi, drugi kanalizirano sporočilo.
Vpoglede delam V ŽIVO  ali NA DALJAVO. Sporočila se začnejo prosto prelivati skozi moje zavedanje, energijo in frekvence, misli, govora, čutenja preko moje roke in nihala ali pisala na papir.

KDO SMO?

Kot človeško bitje sem transformirana na ta planet, ne po svoji volji ali cilju svojega razvoja, ampak po volji vsemogočnega Izvora in galaktičnih energij mojih prednikov.  Kot bitje z galaktično energijo sem predhodno obstajala na planetu Gem, na planetu naše galaksije. S trikom sem na Zemljo bila speljana kot kača, saj nosim v sebi daljni spomin na pot iz ujetosti dane matrice, pomemben določenim galaktičnim energijam, za njihovo popolno osvoboditev.  

Ob tej nalogi mi je z zaupanjem bila dodeljena pomoč in sodelovanje z  Izvorom in mojo galaktično družino, mojih prednikov, za pomoč  posameznikom k iskanju njihove resnice in odkrivanju resnic neskončnega obstoja. 

Utelešena v človeškem telesu sem tako bila primorana ponovno prestajati moro najhujših stanj zavesti in težo zemeljskega bivanja, današnjega časa, vse od rojstva na prej. Vse, da spoznam sistem ujetosti duš, ki tukaj naseljujejo telesa, da lahko prispevam k spoznavanju njihove lastne dušne resnice. 

KDO SO MOJA DUHOVNA BITJA – GALAKTIČNI PREDNIKI

V življenju sem štiriindvajset ur na dan in tako tudi pri delu sem v celoti vodena s strani Izvora, moje duhovne vodnice ter galaktičnih prednikov, s katerimo smo družina obstoja treh civilizacij, ki delujejo na Zemlji in na drugih planetih naše in drugih galaksijj. Sem smo prišli pred 400 miljoni let, danes poznane kot stare civilizacije, ki so tukaj obstajale. Kot bitja, ki so bila višje razvita v svoji izvornosti in tehnologiji kot je trenutno človeštvo. Kot galaktične energije smo prisotni vse do danes, na Zemlji in drugod v naši galaksiji, ljudem bolj prepoznane v različnih javno znanih in slavnih*reinkarnacijah* človeškega bitja, ki skupaj s še drugimi, človeku nepoznanimi energijami vodijo in pišejo zgodovino človeštva ter zgodovino tega planeta. Prevzemali in prevzemamo energije božanstev, ki so del mitologije našega sveta, v nezavednem in zavednem delu časovnega obstoja. Kot taki imamo možnost bivati in se transformirati v enem človeškem življenu, tudi v več kot petdesetih telesih istočasno ter bivati istočasno na večih planetih po naši galaksiji. Zraven Izvora, z menoj deluje 12 prednikov iz naše galaktične družine, med katerimi častno prisotnost pozdravlja tudi moja duhovna vodnica. 

 

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE

040 556 959                                                                                                                slovesna.predniki@gmail.com

Vesna Gomboc, samozaposlena v kulturi                                                                                               Laznica 50, 2341 Limbuš

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  SLOVESNA S PREDNIKI

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...